Internet vodic kroz Pancevo!

• Začetnik teme Začetnik teme DeDa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uopste sa Donetovim netom ne znam da li je iko zadovoljan. Ako vec ne mozete na ADSL okrenite se ka Madnetu to vam je moj savet. Poz

Ja ponavljam ponovo da je Donet dobar

Ovo imam za 1000 din mesečno. Standardno je preko celog dana, nema opadanja protoka i dropova. Torenti rade lepo. Madnet sam koristio na par mesta i ponekad uopšte nema protoka. Pogledaj Madnetov ugovor i cene. Ne garantuju ništa za skupu uslugu. Tako da je Donet moja preporuka za wireless. Nije ništa posebno, ali je stabilno i uvek isto. Što je u slučaju Pančeva - premija.

Ja ponavljam ponovo da je Donet dobar

Ovo imam za 1000 din mesečno. Standardno je preko celog dana, nema opadanja protoka i dropova. Torenti rade lepo. Madnet sam koristio na par mesta i ponekad uopšte nema protoka. Pogledaj Madnetov ugovor i cene. Ne garantuju ništa za skupu uslugu. Tako da je Donet moja preporuka za wireless. Nije ništa posebno, ali je stabilno i uvek isto. Što je u slučaju Pančeva - premija.
Kada si jedini zakacen na AP :mrgreen:

Sve im lepo radi zato sto imaju 10 korisnika u Pancevu :lol:

Smatram da su ovo najzastupljeniji provajderi u Pancevu, ali interesuje me kojem najvise verujete? Koji je vas favorit? Cije usluge koristite?

Sto se mene tice stvari izgledaju ovako:

1.MADNET
2.3Dnet
3.Panet
4.Donet
5.Ostali

p.s. Mislim da pored "ludogneta" i 3Da ostali nemaju sta da traze.

Pozdrav svima !

ZNACI 3Dnet je jedno veliko sranje!!!!
Kajem se sto sam to uveo... dnevno ne radi jedno tri puta... kad zoves tehnicku podrsku ne javljaju se u opste...kad im dosadis jave se i kao otklone kvar, ali sutra sve ispocetka!!

Madnet,po meni to je ZLO ZLA...bolje dialup nego Madnet,ali ako cemo realno bezichni internet u Srbiji ce zaziveti tek za 10 godina.Slab protok,losa brzina,losa stabilnost veze.Cesti prekidi interneta zbog "KVARA" .Kad ih pozovem i kazem da mi ne radi internet oni kazu dolazimo za 2-3 dana,prodje 2-3 meseca njih nema!!!
SBB 1300din/mesechno 4mb protok ili ti 470kbps download!
Madnet 1000din.mesechno 0.5mb protok ili ti 47kbps download! -_- :thumbdown:
Mislim da sam vam sve rekao.Hvala!

Ovako ovde su mnogo njih registrovani koji rade kod drugih provajdera naprimer Madnet ili 3dnet i onda lazu ljjude da ne radi donet? evo sad ce uradim test pa da vidimo ko ne radi donet ili madnet? bio sam svuda i na Madnet i na Arena system i na Donet, prvo bio Donet pa Madnet pa Arena , znaci najvece ***** je Arena system mala firma iz Bele Crkve jako jako lose radi net... tako da od madnet i arena i donet najbolji je DoNET evo vam i test :rtfm:

Donet koristim vec 4 godine i jako zadovoljan, jeste da podrska im nije bas najbolja ali zato internet jak stabilan i ne puca veze kao na Arena i 3DNET.. Registrirao sam se ovde samo da pokazem kako nekih ljudi lazu ..a oprema imam 2.4ghz Bela antena svi je zovu TOP Kabal 20 metara sav krpljen i neka mrezna kartica Airlive oprema je jako losa, a na Stanicu ima preko 35 mozda i vise korisnika imaju 2 antene na tu kucu

Kada si jedini zakacen na AP :mrgreen:

Sve im lepo radi zato sto imaju 10 korisnika u Pancevu :lol:

Radi svuda lepo ja sam prikopcam de ima 35 a bili su 50 i postavili jos jednu i malo rasteretili i radi ko zmaj ping na cs-u min 10 -15 a max 20 - 30 ... a i ne kao kod vas ide dobro mesec dva onda vas mrzi da menjate frekvencije i internet prekida i ping preko 150 cak do 300, bolje da ne kazem nista o vas jer ako pocnem da pricam mogu da napisem knjigu..

Zivim na selu 30 km dalje od Grad Vrsac ... Imam jednu krs od baznu neku pentium 2 pravljenu sa jednim Ap-om jedna antena ima 30 korisnika na toj bazni ja sam okacen na opremu 5 ghz pogledajte i sami presudite kako radi kod mene ja nemam komentara... Mislim da bolje nema bar po mom misljenju ... Kako radi u ostalim gradova itd neznam i ne interesuje me znam da meni ide jako dobro i torrenti su otvoreni nisu filtrirani ... Ako insistirate stavicu vam i Download SS da vidite kako ide a ping je fenomenalan igram CS sa Lagom 30 ... A Uplaud je jako jako dobar meni to treba zato sto radim na 1 Radio stanicu i treba mi jak UP i planiram da otvaram neki CS Server ili COD 2 imam staticku i javnu ip adresu tako da mogu da hostujem itd... Ima prekida kada je nevreme i onda lose radi zbog vremenski uslova , desavaju se kvarovi posle nevreme ali u toku dana se namesti najduze u roku od 24h oni to namestaju...

Evo vam i par SS : http://yfrog.com/j393773645j

http://yfrog.com/ehtestnjj

Poslednja izmena:
:( i mene su 3dnet opljackali,platila opremu 99 e a internet svaki 7 ili 8 dan po 2 ili 3 sata i to spor da ne mozesh nista,doduse su smanili preplatu a vise sa trosila na telefonske pozive slushajuchi tu odvratnu muziku dok si na chekanje,prekinula sam sa nijma jer nisam imala obavezan ugovor a posle 2 meseca tehnichka podrshka me zove da vidu da promeni polozaj opreme a ja se pitam kako polozaj moje opreme nije ok kako par dana je super a posle nikakav ,mislim na nihov prijemnik ili sto je nije mogao pokriti selo i oni su ga samo malo promenili levo i desno da bi svi imali po malo neta a oni korisnike i uplate :think: mozda chu se vratiti opet kod nijh sad su sa orionom ali moraju biti mnogo dobri da bi od mene izvukli jos koji dinar,da sad se setim uvek net je bio nekako dok nisam uplatila racun a posle nikakav cak ni spor

@ Elisaa,
Neznam u kom si delu grada,i koju brzinu koristis,koji paket.
Ja takodje sam kod 3dnet-a nekih skoro 2 godine,i radio mi internet perfektno,zadnjih dva meseca i nesto,malo je bilo problema,ali popravlja se to,sad radi prilicno dobro:)
Ranije sam bio (necu reci koji provajder,takodje bezicni) nekih 4-5 godina,koji me odrali a nikad nije radio kako treba.Kao prvo ni opremu nisu postavili kako treba,spojevi u konektorima bez kontakta,pa kakvo je vreme tako nekad dodje i do protoka.Nikad nisu hteli da pretresu opremu,kako valja,a dolazili su na poziv.Sve ukupno za to vreme ako sam imao konkretno internet mozda nekih 5-6 meseci,a placao maximalni protok.Neko se obogatio sa moje strane,neka mu je na cast.Zadnji put dosli kao da pojacaju,odnosno da postave na 5G opremu,a poslali nekog levaka koji nije smeo na krov.Lezao na krovu,na crepu,i nije ni digao antenu a kao merio-rezultat=nemoze da mi pruze uslugu:(
Haha,od muke sam se smejao:)
Najveci biser je kad mi se javi njihova"dama" dezurna na fonu,pa me ispljuje i izvredja kao zadnju dzukelu.Sta sam ja sve trpeo za svoje pare.
Prepoznace se ovde,a i vecina ce znati o kome se radi.

U globalu,neznam sta se desava zadnje vreme,mada je i ranije bilo problema ponekad,ali sad ova nova desavanja oko slobodnog pristupa nasim uredjajima-kompjuterima,provaljuje nas ko god stigne.GDE JE ZASTITA????
Rusili mi sistem kao i nekim ljudima iz Panceva,zadnja tri meseca,najvise Microsoft,iako imam legalnu,placenu licencu.

Mislim da bi trebalo malo da se provajderi probude i pocnu konacno da korektno rade svoj posao,i pruze uslugu, POSTENO, za sta uzimaju novac.
Imalo bi tu i sta jos koje cega da se doda,ali cutacu za sad.
Samo bih porucio da se neigraju sa cime nije za igru.
Ako se lav probudi bice svasta.

Poslednja izmena:
ovako ide donet u okolini vrsca sto vise platis to slabije ide ja placam onaj od 512kbps 512kbps a ide mi 6kbps jedva mereno preko beocity jer speedtest ne mogu ni da orvorim pogotovo uvece sta reci poceo sam da se konektujem preko modema jer izgleda da bolje ide valjda ce se popraviti posle praznika

nisam :strika:jednostavno sam imala srece kad mi se smucilo dobar 3dnetnegde 20 maj sam se prijavila a za 3 dana stigla oprema ali dozivela razocarenje 1jun kad je bila akcija do 6 meseci za 1 dinar ,a posle opet sam bila srecna na moj izbor jer niko nije dobijo po toj akciji jer centrala vise ne moze da isprati tako da sam imala srece u nesreci

Back