Interesantna izjava naseg predsednika o ratu u Ukrajini!

Mozda niste culi izjavu od juce kada se zalio na cene nafte ,gasa i sad u jednom trenutku kaze ,,,A i ovi Rusi sve nesto POLAKO a i Ukrajinci POLAKO ima da traje godinama . Predsednik bi da se to ubrza pa kud koji mili moji. Malo je izjava neodmerena i nije za TV.
Potrazicu jucerasnju izjavu za TV ,prenosile sve stanice,
U pravu je čovek, kako mogu na ovu vrućinu da smaraju toliko…

Mozda niste culi izjavu od juce kada se zalio na cene nafte ,gasa i sad u jednom trenutku kaze ,,,A i ovi Rusi sve nesto POLAKO a i Ukrajinci POLAKO ima da traje godinama . Predsednik bi da se to ubrza pa kud koji mili moji. Malo je izjava neodmerena i nije za TV.
Jedna od njegovih trezvenijih izjava, ako je tacno...

skontali na odlozeno ono sto pricam od pocetka da je zeleni ruski covek
navukli ceo svet ko mlade majmune da ce rat biti ocas gotov... a posto ce da traje pola veka minimum
brze bolje ce da menjaju piona na vrhu ukrajinske hijererhije odlucivanja, ops pardon... slusanja.

Pa realno.

Najveći problem sa ovim ratom u Ukrajini imamo mi, pošto su nam yaya u procepu.

A ni jedni ni drugi neće da nam pomognu, iako smo bratski slovenski i (uglavnom) pravoslavni narodi.

Rusi mrljave do zla boga, razvlače ko rezance za supu, a Ukrajinci rešili da se ne predaju, pa i oni jedu ghovna.

A mi ko i naš Precednik, sa svakim danom produžetka rata gledamo ko će da nam utera...

Samo je bio iskren. Realno rusi su bili zauzeli sever Ukrajine do Kijeva pa se povukli što nijedna ozbiljna zemlja sebi ne bi dozvolila, a pogotovo Rusija ne bi smela. To znači da su velike igre u pitanju, pa predsednikovo POLAKO jeste dobro izreceno jer rusi imaju moc da za 10 dana osvoje celu Ukrajinu ali neće. Neće jer tu je nešto drugo u pitanju, a to je da se rat ne završi nego da traje duže... Dužim ratom profitiraju mnogi

Ni jedan rat ne traj mesec ili dva..minimum 5 godina...Šta je problem? 🤔Šta ga mori,m?! Sto sedi na dve stolice...😂

Debilcina ko i oni sto ga poidrzavaju.
ma izjavljivao i je "kad rusi zauzmu slavjansk" tj ovo što nisu zauzeli i što je bitno jer je tu gas
ovo sa bunkerima

Poznajem i ljude sa akademskim titulama koji podržavaju izbor naroda Donbasa i Novorusije, toliko o tome.

It takse courage to be politically incorrect.

@hirajgoagain
To sa Slavjanskom ćemo već videti, pa i fon Paulus je mislio da je bitka dobijena, i to neposredno pred upadanje u obruč.

Pa tako i treba ili se mlati i zavrsi ili svako svojoj kuci. To rastezanje je samo da bi se zaradjivale pare sa strane i tako to.

Samo je bio iskren. Realno rusi su bili zauzeli sever Ukrajine do Kijeva pa se povukli što nijedna ozbiljna zemlja sebi ne bi dozvolila, a pogotovo Rusija ne bi smela. To znači da su velike igre u pitanju, pa predsednikovo POLAKO jeste dobro izreceno jer rusi imaju moc da za 10 dana osvoje celu Ukrajinu ali neće. Neće jer tu je nešto drugo u pitanju, a to je da se rat ne završi nego da traje duže... Dužim ratom profitiraju mnogi
Mnogi, u pravu si. Osim obicni ljudi koji ginu i siromase skroz.

Ratovi retko kratko traju.
Treba i sve natankovano oružje potrošiti, novo isprobati...
A tu je i ekonomski rat.
Neće ovo skoro, a ako eskalira i uvuče i okoline države - trajaće još duže.
Svi smo nestrpljivi da se vratimo normalnom životu nakon pandemije. Na žalost, uveli su nas u krizu kojoj se ne vidi kraj i u kojoj će doći do brojnih promena.

Back