Sta spaja dve razlicite osobe interes ili ljubav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od para do para.I od svakog od njih pojedinacno.Neko misli da ih spaja ljubav a druga polovina se vajdi vise nego sto oseca.Mada mislim da ipak da bi bio sa nekim moras da osecas nesto da ne moze da bude samo korist.Ok sad sam lupila glupost.
Kako to posle dugog vremenaSve nas spaja nekakav interes, ko to porice taj gaji velike iluzije, jer se ljubav pojavljuje tek posle dugog vremena u vezi/braku, posto se ona gradi godinama kroz odnos dve osobe.
Kako to posle dugog vremenaSta znaci to dugo..
Ma ok je razumem ja sta znaci u tom smislu nego mi objasni sta znaci to da se ljubav pojavljuje tek nakon dugog vremena.Sta je sa ljubavlju na pocetku.Obicno ljudi tvrde da je ljubav najjaca na pocetku veze a onda da slabi s vremenom.Znaci dugogodisnje ebavanje sa jednom te istom osobom, a da ti se i dalje dize na nju![]()
Ma ok je razumem ja sta znaci u tom smislu nego mi objasni sta znaci to da se ljubav pojavljuje tek nakon dugog vremena.Sta je sa ljubavlju na pocetku.Obicno ljudi tvrde da je ljubav najjaca na pocetku veze a onda da slabi s vremenom.
Hvala na iscrpnom odgovoruTo na pocetku je interes koji je uzrokovan svesno ili nesvesno, jer ne mozes ti da utices na to koja ce ti se osoba svideti ne samo fizicki nego i psihicki. Ljubav sa druge strane nema problema da postoji sa osobom koja ti se mozda ni fizicki ni psihicki ne svidja.
Seti se samo kako je u pocetku sve sjajno, decko ok, stavovi vam isti, imate o cemu da pricate, zabavno je biti sa njim, ali posle par meseci dosadi ili provalis neke njegove mane koji u pocetku nisi provalila tipa ostavlja carape po podu. Taj trenutak tada prelama buducnost veze: ili raskidate ili nastavljate da gradite odnos bez obzira na mane. Kada ti te njegove mane postanu beznacajne ili te ne iritiraju toliko, onda se moze reci da ga volis. Kada osoba sa kojim su dugo vremena ne predstavlja za tebe gusenje, smetnju, dosadu, nego osobu koja ti znaci, onda je nastala ljubav.
A ovoga nema na pocetku, jer na pocetku nikad ne mozes da provalis kakav je ko zaista, jer za to treba upoznavanje, a za upoznavanje treba jel te vreme. Znaci logicki ne mozes da poznajes nekog na samom pocetku,a kako nema ljubavi bez poznavanja drugog to znaci da nema ljubavi na pocetku. Osim ako se ne radi o vezi koja je nastala iz dugogodisnjeg prijateljstva tipa drugari su od srednje skole, uvek su zajedno i onda jedan dan zalegnu u krevet bezveze i odluce da budu u vezi ili braku.
Hvala na iscrpnom odgovoru![]()
Mogla bih da podnesem toliku mukuHteo sam da bude duze, al mi te zao da se mucis da citas![]()
Mogla bih da podnesem toliku muku![]()
Ja bih to malko drugacije upakovala ali sustina je to sto si napisaoZnaci strpljiva si, imas potencijal za dugogodisnje ebavanje i mozes da istrpis carape na podu![]()
ljubav teskoSta spaja dve razlicite osobe interes ili ljubav?