bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
pa to za emotivnu je potrebna empatija, da saosetjash sa drugima i osetjash njihove muke i pomognesh im da se izvuku.emotivna inteligencija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to za emotivnu je potrebna empatija, da saosetjash sa drugima i osetjash njihove muke i pomognesh im da se izvuku.emotivna inteligencija
Ne mešajte inteligenciju sa obrazovanjem, da dodam i da se ne meša inteligencija i pamet.Koji su po vama znaci inteligentne osobe, da kazete e on je bas pametan
Ako imate neku osobu mozete da je stavite kao primer
I jel ste nekada upoznali nekog ko je clan Mense? Po cemu se on razlikuje od drugih
Ps: ako mozete da ne mesate inteligenciju sa obrazovanjem
Koji je tvoj kolicnik inteligencije, posto si inteligentanNe mešajte inteligenciju sa obrazovanjem, da dodam i da se ne meša inteligencija i pamet.
Ja sam inteligentan ali nisam pametan. "Pametan" je već socijalna veština.
Nisi nešto ni inteligentna, ni obrazovana a da li si pametna, videćemo...ako postaneš moderator onda jesi.Sama sebi sam.inspiracija za temu, ako.cemo.iskreno
Znas staNisi nešto ni inteligentna, ni obrazovana a da li si pametna, videćemo...ako postaneš moderator onda jesi.
Sa tobom sam se već susretao, nije mi ovo ishitren zaključak.
Dovoljan da uvidim kada treba da napustim temu, kad neko pokušava da me isprovocira.Koji je tvoj kolicnik inteligencije, posto si inteligentan
NeDovoljan da uvidim kada treba da napustim temu, kad neko pokušava da me isprovocira.
Zabranjeno je prepravljati komentare koje citiraš.Znas sta
Evo ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam stavilaZabranjeno je prepravljati komentare koje citiraš.
Ja nisam stavio ta dva žuta emotikona a citiran sam kao da jesam. Kršiš propise. Nije u redu.
Nije bitno da li si mi dodala dva žuta emotikona ili dve reči, citat je citat i na šta to liči lažirati, ti stvarno ni ne kapiraš da ne kapiraš.
(Izvinjavam se zbog boldovanog, neće da se isključi, nisam namerno)
Ajnštajn, Njutn, Leonardo da Vinči, Gete...Koji su po vama znaci inteligentne osobe, da kazete e on je bas pametan
I jel ste nekada upoznali nekog ko je clan Mense? Po cemu se on razlikuje od drugih
Verovatno si to tiZnam člana Mense, ovde je na forumu, neću
Odgovorio sam ti na početno pitanje post iznad.Verovatno si to ti
Dva puta si odgovorio na isto pitanjeOdgovorio sam ti na početno pitanje post iznad.
Ne, nisam ja. Rekao sam da znam jednog sa foruma. Opet provokacija, ako ti postaneš mod, najjjjjeb'o sam![]()
Stereotip. "To više govori o tebi nego o meni" govore ljudi kad stvarno više argumenata nemaju.Niti mi smeta kad kazes nesto za mene, jer to sto kazes za mene vise pokazuje kakav si ti nego ja
Gledaj, ti si na onoj jednoj temi zakljucio svasta nesto o meni i vredjao me. I to si lepo doneo i na ovoj temi u onoj gore jednoj izjavi.Stereotip. "To više govori o tebi nego o meni" govore ljudi kad stvarno više argumenata nemaju.
Floskule, stereotipi, samo ti još fali da počneš sa copy/paste šta je rekla ta i ta radikalna feministkinja.
Ne Mudar je socijalna vestina..Ne mešajte inteligenciju sa obrazovanjem, da dodam i da se ne meša inteligencija i pamet.
Ja sam inteligentan ali nisam pametan. "Pametan" je već socijalna veština.
To ti je floskulaUuuu , mozda nisam pametna ali imam malo mozga....koliko puta sam cuo tu recenicu......ne mogu da se setim u kojim situacijama, a vi?
Pronicljivost,kao i sklonost ka detaljima.Fakultet moze svako uporan ( budala) da zavrsi.Koji su po vama znaci inteligentne osobe, da kazete e on je bas pametan