korisnik01
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Kako prepoznati osobu koja posjeduje visok koeficijent inteligencije i koje je karakteristike isticu? Da li imate sliku persone nadprosjecnih sposobnosti i kakva je ona?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naišao si na jednuGde me nećeš prepoznati bokteeee?
Šala na stranu, karateristike su da se te osobe brzo snalaze u novim situacijama i da uvek nađu adekvatno rešenje. Po narodski ''onaj ko se zna snać''.![]()
Zapravo, ovo bi bila definicija same inteligencije formulisana na tvoj nacin. Zanimaju me izrazene osobine licnosti koje su u uskoj vezi sa vec pomenutim pojmom a da ih jedan dobar dio nadprosjecnih posjeduje....
..kontrolisu situaciju
- - - - - - - - - -
..teznja ka harmonizaciji sredine u kojoj se nalaze..stvaranje nekonfliktnih situacija..suzivot
Apsurd koji nam se pojavljuje u tvojoj recenici je da su Hitlerov IQ procjenili kao veoma visok...
..onda nije bio dovoljno visok..
Kako prepoznati osobu koja posjeduje visok koeficijent inteligencije i koje je karakteristike isticu? Da li imate sliku persone nadprosjecnih sposobnosti i kakva je ona?
kakva uniformnst,sad ti ocekujes da ti neko pokaze osobu sa visok IQ,evo ti slika ove na mom avataru,evo ona je takva..
Kad sam napisao sliku nisam mislio na fotografiju ili bilo koji oblik materijalnog predstavljanja. Ovo "sliku" se odnosilo na neke zajednicke osobine licnosti koje takvi ljudi posjeduju.
lol
..kontrolisu situaciju
- - - - - - - - - -
..teznja ka harmonizaciji sredine u kojoj se nalaze..stvaranje nekonfliktnih situacija..suzivot
Neke možeš prepoznati po horizontali, neke po vertikali.![]()
Po vertikali se prepoznaju po tome što ih teško okolina prihvata, još manje razume... Ovo je najviši nivo inteligencije...![]()
Po horizontali, takve osobe su veoma zabavne, imaju širok spektar retoričkih sposobnosti i veoma su prihvatljive osobe od okoline, okruženja, a neke često prepoznajemo po veselosti i humoru...![]()
e ja ih vala nikad necu po vertikali prepoznavati, ako su vec inteligentni previse nek se brate lijepo uklope u okolinukad vec toliko znaju![]()
![]()
Razvijena logika, izražena memorija, sposobnost brzog učenja... tako kažu psiholozi.Kako prepoznati osobu koja posjeduje visok koeficijent inteligencije i koje je karakteristike isticu? Da li imate sliku persone nadprosjecnih sposobnosti i kakva je ona?
Хехе, Они су уклопљени у околину, и сви около се поводе њима, незнајући то.![]()
Па сад размисли, ко треба да се уклапа, свешћу?![]()
pa ako se uklopi okolina onda necemo znati ko je ko![]()
"Познајем те по кораку"![]()