mikoyan
Domaćin
- Poruka
- 3.574
Kako si me sahranio, svaka ti cast! Vidis da ti obozavateljke tapsu, da si baja...![]()
Zao mi je sto si to tako doziveo, apsolutno se nisam bavio tobom vec opstim odnosom (prosecnog) muskarca prema takvim zenama.
Vidi, batice... Jedno cu ti reci. Da se ona i ti sretnete, ona ce tebe pojesti za predjelo... Toiko si "jak", emotivno i mentalno. Mozes ti da serendas koliko hoces, da se igras taktika koliko ti dusa zeli... Ali tamo, NAPOLJU, na asfaltu... Ta tvoja filozofija vodu NE pije, prijatelju.
Ti si "salonski" ljubavnik, Koji trazi sijamske macke, negovane konkubine koju ce ti prodati kulturu za sigurnost. Ova zena je prava planinska lavica, koja NEMA straha... U to sam se ubedio...
A ako se sretnete... Sva ta tvoja "poza" koju virtuelno mrsimudis ce da padne u vodu nakon pola sata price sa njom...
Jedno sam ti pozeleo: dabogda ti ona presekla put (bash bih voleo da dozivim tada... Na sta ces "ti" [citaj na sta ce ona] usmeriti tvoju energiju)!
_nobody_
Prvo, ne razumem cemu ovakve reci? Nije te valjda uhvatila nervoza od ovakve sitne rasprave "na opstu temu"?

Drugo, srecem povremeno takve pa me evo - ziv i zdrav 30 i kusur godina, nije me pojela nijedna, niti ce. To sto se ti toliko psihicki unosis u takve banalnosti, samo je tvoj problem. Apsolutno ne znaci da svi ljudi imaju istu percepciju lepote. Ja sam, recimo, seljak covek kome je ideal lepote, na primer, Seka Aleksic

Trece, ja nemam apsolutno nikakvu strategiju, tako da nema sta ni da padne u vodu. Povremeno sretnem prelepu zenu koja je uz to jos i inteligentna - odlicno, covece! Ali ako zakljucim posle 10 minuta da je kucka i zmija otrovnica cija "emotivna katana razbija, seje emotivnu Smrt unaokolo bez ikakve milosti" - kazem sebi "Boze, budale" i produzim svojim putem.
Zasto bih gubio vreme sa takvom osobom? Jel zato sto ima dobre noge i doope? Pa izvini, ako ti gubis vreme sa takvima, pravis neke strategije za muvanje takvih kucki (tako se to u nasem narodu zove), onda nek' ti je sa srecom. Ali dobro, ako te to zabavlja, samo napred. O ukusima stvarno ne treba raspravljati.