Интелектуалке и сировине

Nisam intelektualac,nisam ni sirov,nakon svega trebalo je da napokon shvatiš to.Pa nisam ja pričao o nekoj ljubavi,već o divljem seksu jer osobe koje slušaju karleušu i ostale spodobe su duhovni invalidi,teški materijalisti po pravilu,sujetni ljudi,da ne nabrajam dalje...Pa nisam ni ja toliko naivan,nije mi uopšte i palo na pamet da možeš nekog da zavoliš,tako da ljubav nisam ni spominjao već mogućnost nekog seksa pod uslovom da mi fizički odgovaraš,takvi kao ti vole isključivo novac,ne voliš ti ni seks jer si hladna,a to što pričaš o njemu je samo tvoja manipulacija,dobro znam tvoju vrstu i sve kužim;)
No no,zaljubljenost dođe i prođe(kod nekog duže kod nekog kraće),a ljubav ostaje i nakon smrti u vječnosti,mada se češće i ona izgubi.
pa, nemoj tako bveee :(
kod mene su sex i ljubav neraskidivo vezani
ne mogu ja da se divlje sexam ako nisam zaljubljena

joooj bre :lol:
ajd, nemam vise zivaca da se zahebavam
brate groove, nit slusam karleusu, nit sam za sobaljivanje po stolovima
mislila sam da je moje zezanje i ironisanje sasvim ocigledno
isprovocirao me je postavljac prvobitnim postom, te sam ovako odreagovala
al ne mrem vise da se smaram
aj pozdrav
Pa ne poznam te uživo da mogu procjeniti kad se zezaš a kad ne,nikad te ranije nisam čitao,bitno da sam ja rekao svoje mišljenje o toj pojavi,sad mogu mirno zaspati:mrgreen:

Интересује ме дал је тачно да од свих врста жена, управо су интелектуалке те које испољавају највећу количину страсти и пожуде према
сировинама, криминалцима, жестоким момцима? Да су они заправо њихова ''циљна група'', али да из одређених разлога то вешто прикривају
(крипто - фетиш)? Да су жељне акције, чврсте руке, и да су им досадни разговори са неким мушким мекушцима из интелектуалних кругова, и учмала монотонија
и да би радије своје време провели са темпераментним особама, али да (због страха или одбацивања од стране својих пријатеља или пријатељица) не смеју
да им приђу, и гаје опсесивне мисли?

ne znam samo otkud izjednačavanje temperamenta sa nivoom intelekta...
to je stvar naravi, a ne obrazovanja

Back