Интелектуалке и сировине

ovo ima veliko utemeljenje u praksi, hteli da priznate ili ne...
eo opet primer iz moje bliže okoline...ona završila grdne fakultete, iz nekakve stare gradske porodice, ma šta to značilo (njeni nisu došli posle rata sa sela, pa je valjda plave krvi, šta li), uvek je birala poslove gde je htela, tj. u kojoj firmi je htela...načitana, elokventna, inteligentna fakat...zmijičast jezik, voli da omačinje jer su za nju svi glupi, svet i ljude u njemu posmatra s visine...mada uspešno glumi da sve vrednuje podjednako, bili oni ratari ili naučnici...
on konobar bivši, ona mu našla dobar posao...zajebo na poslu, najurili ga...i valjda se jednog trenuitka osetio inferiornim, šta li - pa završio vanrednu nekakvu višu školu, neki menadžment..ovde su danas svi živi menadžeri neki...:I al ne ide...on je i dalje muškarac u senci svoje žene...i pokušava to da prikrije, al ne ide...isijavaju...

Тебра, видиш како моје приче имају смисао, иако у почетку људи тешко признају...

eo opet primer iz moje bliže okoline...ona završila grdne fakultete, iz nekakve stare gradske porodice, ma šta to značilo (njeni nisu došli posle rata sa sela, pa je valjda plave krvi, šta li), uvek je birala poslove gde je htela, tj. u kojoj firmi je htela...načitana, elokventna, inteligentna fakat...zmijičast jezik, voli da omačinje jer su za nju svi glupi, svet i ljude u njemu posmatra s visine...mada uspešno glumi da sve vrednuje podjednako, bili oni ratari ili naučnici...
on konobar bivši, ona mu našla dobar posao...zajebo na poslu, najurili ga...i valjda se jednog trenuitka osetio inferiornim, šta li - pa završio vanrednu nekakvu višu školu, neki menadžment..ovde su danas svi živi menadžeri neki...:I al ne ide...on je i dalje muškarac u senci svoje žene...i pokušava to da prikrije, al ne ide...isijavaju...

e svidja mi se ta, aj mi daj broj ... ja cu joj praviti hlada, posto joj je vjerovatno potreban

da je to baš tako onda bi ceca, jk, goca božinovska i slično morale da budu intelektualke
prava intelektualka ima nivo svesti da joj sve zanimljivo i da nema problem ni sa kim
e sad imaš tip kvazintelektualki, odnosno žena koje su obrazovane i uspešne
koje su neku svoju frustraciju pretočile u renome, uspeh i lovu, više-manje
one su po defaultu željne te sirove strasti i sigurnosti koju opet na pogrešne načine kupuju

tačno
identičan slučaj br 2: advokatica, renome, sve ful i našla poluklošara, fudbaler F liga, izgurala ga da završi neki fax, zaposlila ga, malo išlifovala, kupila i opremila stan... on je posle poslao kući, oženio neku staru ljubav... ja ne znam više mi izgleda da su neispunjene pa im treba neki projekat... ma koja se intelektualka usrećila

ljudi su razliciti svi
to sto on ima kompleks je njegov problem
a trebao bi biti srecan i ponosan sto ima takvu zenu
mislim, koje su to malogradjanstine ja ne verujem
ko da se trkaju ko ce bolje i vise

tačno
identičan slučaj br 2: advokatica, renome, sve ful i našla poluklošara, fudbaler F liga, izgurala ga da završi neki fax, zaposlila ga, malo išlifovala, kupila i opremila stan... on je posle poslao kući, oženio neku staru ljubav... ja ne znam više mi izgleda da su neispunjene pa im treba neki projekat... ma koja se intelektualka usrećila

i to je jos jedan klasican primer koliko su neki muskarci nesposobni
a imaju trip "ja sam musko ja sam pametniji jaci i bolji"
a onda ih zena gura i vuce kroz zivot
znaci zlo sta sve ima da se nadje medj svetom

ljudi su razliciti svi
to sto on ima kompleks je njegov problem
a trebao bi biti srecan i ponosan sto ima takvu zenu
mislim, koje su to malogradjanstine ja ne verujem
ko da se trkaju ko ce bolje i vise

Нема он комплекс мићо, већ мушкарци све више схватају да женама служе као покретни вибратори углавном, па онда као "ајде бар да буде нисам класичан" па пуца адуте, који су заправо смешни...

tačno

:lol:

Нема он комплекс мићо, већ мушкарци све више схватају да женама служе као покретни вибратори углавном, па онда као "ајде бар да буде нисам класичан" па пуца адуте, који су заправо смешни...

pa bas nekad i bolje onaj na baterije vibrator nego neki muskarci

Интересује ме дал је тачно да од свих врста жена, управо су интелектуалке те које испољавају највећу количину страсти и пожуде према
сировинама, криминалцима, жестоким момцима? Да су они заправо њихова ''циљна група'', али да из одређених разлога то вешто прикривају
(крипто - фетиш)? Да су жељне акције, чврсте руке, и да су им досадни разговори са неким мушким мекушцима из интелектуалних кругова, и учмала монотонија
и да би радије своје време провели са темпераментним особама, али да (због страха или одбацивања од стране својих пријатеља или пријатељица) не смеју
да им приђу, и гаје опсесивне мисли?

Ne.To je racionalizacija intelektualno inferiornijih muskaraca.
......

Poslednja izmena:
Ма да бре, опасне смо рибе па неки нису ни за то... Што би рекла Драгана својевремено јелте "умирееееееем умирееееем"...

ne radi se uopste o tome ko je kakva riba ili ebacica
nego je stvar principa i nivoa svesti kod nekih ljudi
onih manje inteligentnih
zato se i druze i imaju sex i vole ljudi koji su na istim talasnim duzinama
a onda skapiraju i da nisu pa se razidju
razumes
slican se slicnom raduje
ne mora da ima sto fakulteta da bi neko bio dobar sa konobarom ili kuvarom
sramora bre

ne radi se uopste o tome ko je kakva riba ili ebacica
nego je stvar principa i nivoa svesti kod nekih ljudi
onih manje inteligentnih
zato se i druze i imaju sex i vole ljudi koji su na istim talasnim duzinama
a onda skapiraju i da nisu pa se razidju
razumes
slican se slicnom raduje
ne mora da ima sto fakulteta da bi neko bio dobar sa konobarom ili kuvarom
sramora bre

Ма види, пошто сам препаметан лик, ја сам одлучио да више ништа не причам већ само посматрам и смејем се, тако да је мени то све за говњиву мотку, а како нисам у могућности онда ћу само одрадити још једно распевавање "умирееееееееем умиреееееееем"...

ti si srecan covek
ili zene oko tebe
ili ne...

nazalost nisam, krivo je ovo vrijeme, kako kaze Mesa, koje ne dozvoljava ni smisao ni junastvo, nema se kesa, znaci stagniras ... ja sam samo rijedak cvjetak do kojeg je tesko doci ... propascu tamo za par godina sa sve potencijalom ....

iako pristupacan sam samo nekim budalam, ali to izbjegavam, prljaju mi samo duh

Poslednja izmena:
Интересује ме дал је тачно да од свих врста жена, управо су интелектуалке те које испољавају највећу количину страсти и пожуде према
сировинама, криминалцима, жестоким момцима? Да су они заправо њихова ''циљна група'', али да из одређених разлога то вешто прикривају
(крипто - фетиш)? Да су жељне акције, чврсте руке, и да су им досадни разговори са неким мушким мекушцима из интелектуалних кругова, и учмала монотонија
и да би радије своје време провели са темпераментним особама, али да (због страха или одбацивања од стране својих пријатеља или пријатељица) не смеју
Mit...
Intelektualke se uglavnom drže sebi sličnih... mada je meni ta podela glupa..
A sad... ružnom liku znači lepa žena kao i siromašnom dobar automobil... čisto da bi mogli da se *****... Tako i sirovine žeče pametne....
Gluposti....
Isto kao i ono da žene vole kretene... to možda vole klinke, žene ne.

jel vidis koja je fora kod tzv nacitanih sto izgube osecaj za najbitnije i prave greske..1000 takih primera da sve naopako emocije imaju jer su usmerene na nebuloze

Back