Sanovnik Buduća legenda Poruka 37.239 11.07.2014. u 00:45 - интелектуалци и мудросери #26 свашта човек може овде да види.
Rastko1234 Zainteresovan član Poruka 215 11.07.2014. u 03:58 - интелектуалци и мудросери #27 Zato sam se ja i uclanio. Da doprinesem.
hibernated Primećen član Poruka 928 11.07.2014. u 09:29 - интелектуалци и мудросери #28 ja sam intelektualkinja koja povremeno mudrosere. poznajem i drugove mudroseronje koji vole da intelektualisu. dosadni su ko zitka masa.
ja sam intelektualkinja koja povremeno mudrosere. poznajem i drugove mudroseronje koji vole da intelektualisu. dosadni su ko zitka masa.
T truthSeeker Primećen član Poruka 862 12.07.2014. u 00:04 - интелектуалци и мудросери #29 hibernated: ja sam intelektualkinja koja povremeno mudrosere. poznajem i drugove mudroseronje koji vole da intelektualisu. dosadni su ko zitka masa. Kliknite za proširenje... u tvom sistemu klasifikacije na intelektualce i mudrosere, šta te to tačno čini intelektualkom, a šta druge čini mudroserima?
hibernated: ja sam intelektualkinja koja povremeno mudrosere. poznajem i drugove mudroseronje koji vole da intelektualisu. dosadni su ko zitka masa. Kliknite za proširenje... u tvom sistemu klasifikacije na intelektualce i mudrosere, šta te to tačno čini intelektualkom, a šta druge čini mudroserima?
Rastko1234 Zainteresovan član Poruka 215 12.07.2014. u 02:38 - интелектуалци и мудросери #30 truthSeeker: u tvom sistemu klasifikacije na intelektualce i mudrosere, šta te to tačno čini intelektualkom, a šta druge čini mudroserima? Kliknite za proširenje... Tanka je to linija.
truthSeeker: u tvom sistemu klasifikacije na intelektualce i mudrosere, šta te to tačno čini intelektualkom, a šta druge čini mudroserima? Kliknite za proširenje... Tanka je to linija.