Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
INTEL ili AMD? i zasto naravno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
]Kad_LupimLupim:mislio sam na novonastalu situaciju, sad kad Athlon64 lagano silazi u narodne mase... znam da je ovo vecna tema al, nisam video skore komentare... Jel vam se cini da ce AMD da preuzme rec na trzistu procesora?
vlastimir:Moje licno mišljenje je da su procesori sada toliko jaki da komotno možeš da kupiš i naj slabiji i da ti obavlja sve poslove.
Što će reći "ne bitno je koji je procesor" 8)
vlastimir:Moje licno mišljenje je da su procesori sada toliko jaki da komotno možeš da kupiš i naj slabiji i da ti obavlja sve poslove.
Što će reći "ne bitno je koji je procesor" 8)
StORM48:Dodao bih samo nešto na ono "preuzimanje inicijative". Možda to i nije tako naivno, kako izgleda na prvi pogled.
Indikativno je recimo, da sam u readme.txt igre Far Cry danas video nešto što se ranije nije moglo ni zamisliti:
"Recommended Configuration:
AMD Athlon 2000 or compatible
..."
Nekada je tu pisalo Intel...
Mislite o tome![]()
To je tačno, ne mogu da verujem da ljudi još veruju u takve gluposti.StORM48:AMD bazirane mašine ne rade stabilno samo kod ljudi koji NE ZNAJU da ih sastave/podese, tako da je takva tvdnja odavno deplasirana.
Sizif:To je tačno, ne mogu da verujem da ljudi još veruju u takve gluposti.StORM48:AMD bazirane mašine ne rade stabilno samo kod ljudi koji NE ZNAJU da ih sastave/podese, tako da je takva tvdnja odavno deplasirana.
Procesor ako radi normalno ne izazva nikakve probleme sa (ne)stabilnošću, on prosto radi.
Naravno, ne računamo overclockovanje i ostale neuobičajene režime rada kada bilo koji procesor može da pravi probleme.
'ajde!Anonymous:ja sam iskljucivo za intel .
bolji je
brzije
manje se greje
pordzava veci overclock.
menje se greje pritom i ostaje stabilan!![]()