Intel E4500 2 duo Sta mislite ?

pre ce biti da secka zbog slabe graficke, ako si odvrnuo sve na max pri nekoj rezoluciji oko 1600x1200 onda me ne cudi.
Oblivion je stara igra i u svoje vreme bio je potreban zmaj od masine da ga potera...danas ttaj e4500 tera to ko od sale, bar tu igricu.....tebe gusi graficka karta koja nije predvidjena za igranje i to je to
jos ako si odvrhuo aa i af....
Hdr texture ce ti ubiti grafiku u toj igri...probaj steluj malo :D
Uglavnom ako sumnjas slobodno odvrni taj e4500 i na 3GHz . videces da ce ti opet seckati
dok sam imao taj procesor cak sam terao oblivion i sa underklokovanim e4500 na 1.8(zakljucao mnozilac) , ali sam imao grafu 8800gt i letelo je na 1680x1060 sve max

Poslednja izmena:
To apsolutno ne mora da bude tacno. Koliko puta sa sad recimo e8500 su mi oba jezgra spucana na max a procesor ladan ko spricer,. Program je teoretski rekao OS-u da koristi ceo procesor a sama aplikacija ne koristi,a nije vracena informacija o utrosenom vremenu process handleru OS-a(to se cesto radi kad se optimizuju igre sa i za konzole). znaci taj tvoj predlog uopste nije merodavan. Task manager meri procesorsko vreme a ne opterecenje.
Ne postoji program ni na jednom os-u osim solarisu koji moze da meri fizicko opterecenje procesora. Svi samo "mere" procenat utrosenog vremena po thread-u kao i taj windowsov task manager
Primer igre ti je recimo top spin, mass effect 1 , itd.....Kad pogledas task manager jezgra su max "opterecena" koji god procesor da imas , a u realnosti nisu ni 25-30%

Poslednja izmena:

Back