ATIFATAL1TY
Primećen član
- Poruka
- 806
Možda se razlikujemo u mišljenju o procesorima ali i ja mislim da su bolje ATI kartice...iako imam 8800gt...
E konacno da se slozimo oko necega...
Nvidia je posle sedme serije totalno zeznula stvari...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda se razlikujemo u mišljenju o procesorima ali i ja mislim da su bolje ATI kartice...iako imam 8800gt...
A sad je totalno neisplativ.Nadam se da se bar u ovome slazemo?
Ja imam AMD 3600+...
P.S.Na koliko drzis tog Intela?
E konacno da se slozimo oko necega...
Nvidia je posle sedme serije totalno zeznula stvari...
Da, slažemo se da su nam oba neisplativa...
Trenutno ga držim na defaultu(3.0ghz) ali sam ga jednom "pustio" na 3.6ghz međutim ostaviću ga na manjem barem dok ne nabavim bolje napajanje...
U teoriji sa dobrim Zalmanom ga možeš ladnjaka na 4.0 ghz ali ima i ekstrema koji ga teraju na 4.5-4.6!
Posle osme ispravka...
Zašto?
Evo jednačine(sad se kao pravim pametan)
8800gt = 9800gt sa OC = gt 250 sa 2 puta OC-om
Samo menjaju oznaku...
Možda bi trebali nastaviti preko PP-a?
Imam Cooler Mastera na 430W(stvarnih 385W)
Drži dobro voltaže ali ja sam i dalje skeptičan...
Imao sam Zalmana ali je on došao sa matičnom koju sam zamenuo u medjuvremenu tako da sam se vratio na box...
Inače da bi e8400 "digao" na 3.6 ghz NEMORAŠ UOPŠTE DIZATI VOLTAŽE!
Momci, hvala na detaljnom odgovoru.
Pitao sam za Intelove dual core proc. (recimo E5XXX seriju), ne za C2D. Znam razliku, zato i pitam. Ali kapiram da ste i na njih mislili...
E sad jos nesto - da li ce se osetiti ubrzanje u radu sistema, ako instaliram Windows 7 64bit (u odnosu na isti Win 32bit) na Intel C2D, 2GB RAM, 8600GT? Bavim se malo i obradom video materijala i dizajnom (nista specijalno), pa bih da vidim da li ce mi to doneti prednosti.
Hvala.