dok nisi spomenula ja uopste nisam razmisljala u tom pravcu i kako si spomenula injekciju i alergije samo mi je kvrcnulo .... tebi je vet spominjao da kortikosteroidi mogu tako da uticu?
bas cu pitati veta, i meni to sada daje neku nadu : )
i kod nas je mokrenje bilo jezivo, ujutru kada ustanem prvo je sledilo ribanje stana
sto se mesa tice meni je logicno bilo da sme ali mi je vet savetovao da ne dodajem nista uz medicinsku hranu, nisam ga doduse pitala konkretno za meso, pitaj veta, bilo bi super da sme
kod nas i nocas i danas bolje, kako smo se ustalili malo sa davanjem insulina kao da ide na bolje, ali veruj mi da ne smem da se radujem prerano, kao na iglama sam
idalje ostaje to da stalno kuka za hranom, uzasno je stvarno,kao da ga morim gladju ali su mi i nas vet i ovaj vet u vet.apoteci, koga poznajem dugo, rekli da mu ne dajem vise od propisane kolicine nikako,eventulano malo vise kada bas ne mozemo da izdrzimo ni mi ni on... to mi je cudno jer se javilo cim smo presli na farminu, do tada je bukvalno jeo propisanu dozu hills-a, ni mrvicu vise nije trazio,, msm mozda nema bas nikave veze za tim ali samo primecujem...
opet ne mogu da docekam merenje
sta se desava sa vasim insulinom, jeste li nabavili, odmah posle praznika krecete?