Institucija ima PLAN

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Nišu da državno rukovodstvo ima plan za izlazak iz krize i dodao da zna da je građanima izuzetno teško.

„Građane Srbije želim da obavestim da imamo potpuno jasan plan za izlazak iz krize. To je plan do 2020. godine koji će biti završen u narednim mesecima. Mi ćemo pred građane izaći s tim planom i tražićemo podršku za njegovu realizaciju”, rekao je Tadić u Skupštini grada Niša.

On je kazao da nije slučajno došao u Niš da poruči građanima Srbije: „Mi imamo plan kako Srbiju da izvedemo iz krize”.

„Jasno ću reći izuzetno nam je teško i imamo ogromna iskušenja. Ubeđen sam da možemo da prevaziđemo ove teškoće. Znam da je građanima izuzetno teško, uživljavamo se u sve teškoće koje danas pogađaju naše građane i delimo probleme sa kojima se oni suočavaju”, rekao je Tadić.
. (Beta)

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Bem ti budalu! On bi da vlada do 2020. :dash: Pa, šta je on umislio, da je Fidel Kastro?

Stanite, a Kosovo?

Necemo valjda morati da cekamo 10 godina da pobednicki ujasemo na konjima u Pristinu? Odmah bre to mora, spremaj ergelu...

Pa, vi'š, moglo bi i odmah, ali oslobađanje KiM je nešto što stvarno ne zavisi od nas, nego od konstelacije velikih u svetu. Kada Ameri dignu ruke od KiM, "konjici" neće trebati više od 2-3 dana da izbije na Albansku granicu.

Ali, krasti narod i rasprodavati zemlju se može prestati odmah, jer to ne zavisi od velikih sila, nego od morala onih koji vrše vlast.

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Nišu da državno rukovodstvo ima plan za izlazak iz krize i dodao da zna da je građanima izuzetno teško.

„Građane Srbije želim da obavestim da imamo potpuno jasan plan za izlazak iz krize. To je plan do 2020. godine koji će biti završen u narednim mesecima. Mi ćemo pred građane izaći s tim planom i tražićemo podršku za njegovu realizaciju”, rekao je Tadić u Skupštini grada Niša.

On je kazao da nije slučajno došao u Niš da poruči građanima Srbije: „Mi imamo plan kako Srbiju da izvedemo iz krize”.

„Jasno ću reći izuzetno nam je teško i imamo ogromna iskušenja. Ubeđen sam da možemo da prevaziđemo ove teškoće. Znam da je građanima izuzetno teško, uživljavamo se u sve teškoće koje danas pogađaju naše građane i delimo probleme sa kojima se oni suočavaju”, rekao je Tadić.
. (Beta)

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

За сада се има план да се направи неки план из јкојег ће произићи план....
План је да се замајавају грађани који на овако лепу вест да ће мо из кризе изаћи већ 2020 треба да изаћу на улице и да са осмехом и песмом узвикују часно име Бориса Тадића.
Знају грађани да је тешко ипак живимо у земљи у којој никоме није лако али владајућој коалицији је најтеже,јер кола која су гурнули у блато сад из блата треба да ваде,зато грађани дајмо им подршку јер ће нам за само 10 година скинути омчу са врата !

10 godina na foru bez glasova na vlasti i sasvim opusteno do 2020 :D

.

a sad ozbiljno,zašto je nekim Srbima ukinuo zdravstveno osiguranje,pa čak i nekim ratnim vojnim invalidima?!Da li je od tih para ili od novca koji je zakinuo porodiljama,uspeo sebi da kupi limuzinu od preko petsto hiljada evra?! Zeli da reši problem? ON JE PROBLEM!

Poslednja izmena od moderatora:
  • Podržavam
Reactions: 27E
Stanite, a Kosovo?

Necemo valjda morati da cekamo 10 godina da pobednicki ujasemo na konjima u Pristinu? Odmah bre to mora, spremaj ergelu...

......

Prilozi

• %C4%8Dak%20noris%20kosovo%20je%20srbija.jpg
    %C4%8Dak%20noris%20kosovo%20je%20srbija.jpg
    33,8 KB · Pregleda: 1
Pa ne, Bota je izazvao svetsku krizu, evo priznajem.

Није Борис Тадић изазвао светску економску кризу,то стоји али његов пулен тај врсни економски маг отелотворен у лику Млађана Динкића изјављиваше давно у пролеће рано,како ће Србија профитирати од светске економске кризе ! и како је криза шанса за Србију !?

Back