Instinkt

Životinje imaju istinkt ali ne i intuiciju, kapiš? Ili je i ovo mlako...

a kad dodje pms ne reagujes na okolinu ko zivotinja?

kad si nadrqana a neko te popreko pogleda ti se osmehnes ... kao a?

kad ti qrv prokljuca oci se izokrenu, beonjace sljaste, a on ti kaze..... e sad nemo slucajno da si svrsila pre mene..... a ti se kao iskontrolises....

quratzzzzzzzzzz :rotf:

a kad dodje pms ne reagujes na okolinu ko zivotinja?

kad si nadrqana a neko te popreko pogleda ti se osmehnes ... kao a?

kad ti qrv prokljuca oci se izokrenu, beonjace sljaste, a on ti kaze..... e sad nemo slucajno da si svrsila pre mene..... a ti se kao iskontrolises....

quratzzzzzzzzzz :rotf:
Ti ništa ne razumeš! Il si previše hrabar!!! :mafijas:

najveci problem sa zenama je samo jedan a taj je sto misle da sve znaju

muskarci su sa druge strane svesni toga da mnogo toga ne znaju i zato su u prednosti

neuhvatljivoj

Zene zele da sve znaju, ili barem da ostave takav dojam, a svjesne su velikih rupa kroz koje propadaju.

P.S. Izadjem maloprije vani, a zadnji procitani post bio tvoj. I naidjem na muskarca, 60ak god, nizak, zdepast, one ljigave face, sav vazan se gega kraj 2 tete s minivalom, svi sredjeni, idu s nekog pjevanja, one obe imaju iste marame. On im nesto prica na iritantan nacin.
A ja u trenu pomislim kako mozda ti, da ti, tako izgledas. I uhvati me instinktivno intuitivna jeza :sad2:

Imam neku dijagnozu, sigurno...

Zene zele da sve znaju, ili barem da ostave takav dojam, a svjesne su velikih rupa kroz koje propadaju.

P.S. Izadjem maloprije vani, a zadnji procitani post bio tvoj. I naidjem na muskarca, 60ak god, nizak, zdepast, one ljigave face, sav vazan se gega kraj 2 tete s minivalom, svi sredjeni, idu s nekog pjevanja, one obe imaju iste marame. On im nesto prica na iritantan nacin.
A ja u trenu pomislim kako mozda ti, da ti, tako izgledas. I uhvati me instinktivno intuitivna jeza :sad2:

Imam neku dijagnozu, sigurno...

imam ja lepsi primer :lol:

jedna simpaticna gdja sa pdf politika odranije, ozbiljna fakultetski obrazovana, poznaje film, bila za radikale i cula da ja cesto u zemunu rucavam u kafani gde oni imaju obicaj da sede... i kao svaki dzntlmen ja joj rekoh da sam stalni gost tamo i da ako je put nanese, a ona je zemunka inace, nek svrati i naruci sta zeli i samo se pozove na marlona kad stigne racun :lol:

i tako i bi..sta je bilo posle..dosla popizdjena na forum i rekla pedercino jedna luda ja klopala i stigo kelner sa racunom i ja rekoh trecuci na marlonov racun a ovaj krenuo da mi cupa usi.. mene si nasla.... :rotf:

zene uvek veruju onome cemu zele da veruju..imas post od jutros bas o tome... tako da ako verujes da sam taj nizak masni bio ja, onda sam bio..a jeza ti ne gine samo da znas kakve moci imam :flert:

Back