Instant

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jacob

Buduća legenda
Poruka
49.565
Jel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskig umeca supa iz kesice il musli?

Ili sa nekom koja je u 24 godini resila da nauci da kuva, pa vama servira svoje prve pokusaje?

Koliko riba treba da je zgodna i dobra yebacica, pusacica, mudolizacica da bi istrpeli sve to?

Jel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskig umeca supa iz kesice il musli?

Ili sa nekom koja je u 24 godini resila da nauci da kuva, pa vama servira svoje prve pokusaje?

Koliko riba treba da je zgodna i dobra yebacica, pusacica, mudolizacica da bi istrpeli sve to?
mogu ti reci vecina klinki je takva..kao odjednom lepo uticem na njih pa bi da nesto spreme a ono sve pliva u zejtinu da im se slosi..al i dalje kao da im se ne mesam u poso..kao napreduju nisu bas tolki retardi..i nista ono skoknem do pekare iza coska na mafine i proju ipak su dobre rupice

pošto ja kuvam ne zanima me to
niti može da me impresionira jarebicom u sosu od ribizla
a posavetovao bih je da se ne muči
i ne pravi dvostranu muku zagorelim krmenadlama

ma jasno mi je sve kad shvattis da imas problem kasno je ode ti voz,mislim i sad da se zabrines i izgooglas recepte ja te ne bi uzo ni pod razno jer kasnis 10 god:lol:

ma jasno mi je sve kad shvattis da imas problem kasno je ode ti voz,mislim i sad da se zabrines i izgooglas recepte ja te ne bi uzo ni pod razno jer kasnis 10 god:lol:

ma da, kuvanje mi je jako velika filozofija, treba 10 godina da se uci, ma nemoj mi reci...moja sestra se udala sa 26 nije znala nista da kuva, za pola godine je savladala sva jela, niko nije ostao gladan. ja nisam imala potrebu da se ucim kuvati do sada, znam ono sto ja volim da jedem da spremim i sad mi je sasvim dovoljno.

ma da, kuvanje mi je jako velika filozofija, treba 10 godina da se uci, ma nemoj mi reci...moja sestra se udala sa 26 nije znala nista da kuva, za pola godine je savladala sva jela, niko nije ostao gladan. ja nisam imala potrebu da se ucim kuvati do sada, znam ono sto ja volim da jedem da spremim i sad mi je sasvim dovoljno.
e to je problem,nezrelost,razmazenost,nesamostalnost,nezainteresovanost za osnovne zivotne potrebe, i onda ti kao zelis sposobnog muskarca,za sta,da vas vodi u mek,tuga:lol:

Ijaoooo kome cete bre vi da mesite pogacu..posle se pitate zasto Srbi sa juga zene Albanke i to masovno.
Zivi bili pa videli, danas jug Srbije sutra Beograd. Umrecete tuzne i same jer nikome niste potrebne tako nesposobne.

- - - - - - - - - -

Menjam dve srpkinje za jednu albanku sa Skadra. :gace:

e to je problem,nezrelost,razmazenost,nesamostalnost,nezainteresovanost za osnovne zivotne potrebe, i onda ti kao zelis sposobnog muskarca,za sta,da vas vodi u mek,tuga:lol:

ne brini ti za mene gdje cu ja jesti ;) ucila sam skolu, izucila na vrijeme sto sam trebala, pomagala mami od malih nogu sve kucne poslove, tako da to sto ne znam kuvati ne shvatam kao veliki minus i ne smatram da sam ista od toga sto si naveo...

Back