Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu ti reci vecina klinki je takva..kao odjednom lepo uticem na njih pa bi da nesto spreme a ono sve pliva u zejtinu da im se slosi..al i dalje kao da im se ne mesam u poso..kao napreduju nisu bas tolki retardi..i nista ono skoknem do pekare iza coska na mafine i proju ipak su dobre rupiceJel ste nekad bili sa ribom kojoj je vrhunac kulinarskig umeca supa iz kesice il musli?
Ili sa nekom koja je u 24 godini resila da nauci da kuva, pa vama servira svoje prve pokusaje?
Koliko riba treba da je zgodna i dobra yebacica, pusacica, mudolizacica da bi istrpeli sve to?
ih sad pa da je kuvanje tako isključiv uslov preživljavanja
pola srpkinja bi poumiralo
u tome sto te nije sramota da uzmes mamino kuvano a tvoje dete sutra babinoja imam 24 godine i ne znam da kuvam pa sta? ne vidim u cemu je problem?
u tome sto te nije sramota da uzmes mamino kuvano a tvoje dete sutra babino
u tome sto te nije sramota da uzmes mamino kuvano a tvoje dete sutra babino
ma jasno mi je sve kad shvattis da imas problem kasno je ode ti voz,mislim i sad da se zabrines i izgooglas recepte ja te ne bi uzo ni pod razno jer kasnis 10 god![]()
e to je problem,nezrelost,razmazenost,nesamostalnost,nezainteresovanost za osnovne zivotne potrebe, i onda ti kao zelis sposobnog muskarca,za sta,da vas vodi u mek,tugama da, kuvanje mi je jako velika filozofija, treba 10 godina da se uci, ma nemoj mi reci...moja sestra se udala sa 26 nije znala nista da kuva, za pola godine je savladala sva jela, niko nije ostao gladan. ja nisam imala potrebu da se ucim kuvati do sada, znam ono sto ja volim da jedem da spremim i sad mi je sasvim dovoljno.

e to je problem,nezrelost,razmazenost,nesamostalnost,nezainteresovanost za osnovne zivotne potrebe, i onda ti kao zelis sposobnog muskarca,za sta,da vas vodi u mek,tuga![]()