kafeholicarka
Iskusan
- Poruka
- 5.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.....
.....e vid ovo...faking zoo....e ja sam vlasnica ribice.....
 A jel slucajno ako ja zelim da prosirim svoj zoo vrt, pa bil posudila ribicu na par dana!
 A jel slucajno ako ja zelim da prosirim svoj zoo vrt, pa bil posudila ribicu na par dana!
Jesil blago tebi!A jel slucajno ako ja zelim da prosirim svoj zoo vrt, pa bil posudila ribicu na par dana!

mnogo je egoticna moja ribica, zahteva posebnu negu....a za to treba znanja i kondicije....ma smor ribica....
 mnogo je egoticna moja ribica, zahteva posebnu negu....a za to treba znanja i kondicije....ma smor ribica....

zlatna ribica...deluje kao pirana

)......
)......

mozes slobodno da predocis i da budes uvjerena da cu sve lijepo da proucim!ehe Ovo smor ribica da protumacim kao puno zahtjevna!
 mozes slobodno da predocis i da budes uvjerena da cu sve lijepo da proucim!ehe Ovo smor ribica da protumacim kao puno zahtjevna! ccc
 ccc