Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
![]()
Ima pravilne crte, lep je, ali ne tako interesantan ...
Lep je, ali ništa više. Nedostaje mu personality.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ima pravilne crte, lep je, ali ne tako interesantan ...
Lep je, ali ništa više. Nedostaje mu personality.
Henry Cavill
![]()
Mila majko...........
![]()
Езра Милер. '92. годиште
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li bi neko znao da mi objasni zašto sam ja prošlu noć sanjala Kevina Bejkona,kad nikad nisam nalazila da je privlačan (blago rečeno), niti sam gledala skorije neki njegov film ...
Dzonatan je preseksi..mada lose stari...sve visi lici na onog manekencica sto ga je setala Anabela Fanki Dzi jedno vreme...al ranije je bio uf uf. Ne znam odakle da krenem, od savrsenih jagodica, usana, ociju..
Mene sramota da priznam da mi se svidjao Bejkon iz mladjijeh dana. Eto rekla sam.
Meni je ovaj ruski glumac, za koga se bas pomucih da ga pronadjem kod brata gugla jer mu ime nisam znala
Nije on nesto fizicki , ali ima "nesto" .
![]()
![]()
![]()
Henry Cavill
![]()
Mila majko...........![]()
Prosli put mi prisao jedan stvarno inspirativno lep momak.Pricala sam sa njim pola sata - inteligentan, kulturan, posle ga nasla na face-u i vidim 92. godiste. Kako je moguce? Kad su oni ostarili toliko? Sledeci put kad sam ga videla... vec nisam bila toliko komunikativna, samo sam pristojno odgovarala na njegova pitanja... samo mi je bilo u glavi: dete, dete...
O da... prvi put sam ga primetila kad sam gledala Tudors... i glas i lice i teloPrelep
![]()
Dobra je piletina. Ne bih isla doduse na razliku vecu od dve godine u tako nekim osetljivim godinama al cuj...
Dobra je piletina.
Uh... Ezra je i meni lep, cudan ali lep. 92. godiste. Boze...Mlad jeOvako nekako on izgleda sada:
![]()