INSPIRATIVNO LEPI MUŠKARCI

images

Ima pravilne crte, lep je, ali ne tako interesantan ...

Lep je, ali ništa više. Nedostaje mu personality.

Sve cu vas iscitirati XD
Dzonatan je preseksi..mada lose stari...sve visi lici na onog manekencica sto ga je setala Anabela Fanki Dzi jedno vreme...al ranije je bio uf uf. Ne znam odakle da krenem, od savrsenih jagodica, usana, ociju...

- - - - - - - - - -

images

Da li bi neko znao da mi objasni zašto sam ja prošlu noć sanjala Kevina Bejkona, :lol: kad nikad nisam nalazila da je privlačan (blago rečeno), niti sam gledala skorije neki njegov film ...

Mene sramota da priznam da mi se svidjao Bejkon iz mladjijeh dana. Eto rekla sam.

Dzonatan je preseksi..mada lose stari...sve visi lici na onog manekencica sto ga je setala Anabela Fanki Dzi jedno vreme...al ranije je bio uf uf. Ne znam odakle da krenem, od savrsenih jagodica, usana, ociju..

Realno.

Mene sramota da priznam da mi se svidjao Bejkon iz mladjijeh dana. Eto rekla sam.

Ahahhahah i meni :rumenko: A opušteno, bile smo klinke :lol:

Uh... Ezra je i meni lep, cudan ali lep. 92. godiste. Boze...Mlad je :D Ovako nekako on izgleda sada:

Ezra-Miller-091812.jpg

Prosli put mi prisao jedan stvarno inspirativno lep momak.;) Pricala sam sa njim pola sata - inteligentan, kulturan, posle ga nasla na face-u i vidim 92. godiste. Kako je moguce? Kad su oni ostarili toliko? Sledeci put kad sam ga videla... vec nisam bila toliko komunikativna, samo sam pristojno odgovarala na njegova pitanja... samo mi je bilo u glavi: dete, dete...

Henry Cavill

large.jpg

Mila majko........... :rumenko:

O da... prvi put sam ga primetila kad sam gledala Tudors... i glas i lice i telo :) Prelep :)

Poslednja izmena:
Prosli put mi prisao jedan stvarno inspirativno lep momak.;) Pricala sam sa njim pola sata - inteligentan, kulturan, posle ga nasla na face-u i vidim 92. godiste. Kako je moguce? Kad su oni ostarili toliko? Sledeci put kad sam ga videla... vec nisam bila toliko komunikativna, samo sam pristojno odgovarala na njegova pitanja... samo mi je bilo u glavi: dete, dete...

Meni se nešto slično desilo... Upoznala me sestra sa prelepim, prezgodnim dečkom... :flert: Na kratko smo se videli (kasnila sam :lol:), tako da neam pojma da li je inteligentan i kulturan :lol: Zato kažem slično :zcepanje:

Nego, šta ti bi da iskuliraš dečka zbog toga što je 92 godište? Si luda?

Ispravi tu grešku.

Što pre!

:zper:

Bre!

:lol:
O da... prvi put sam ga primetila kad sam gledala Tudors... i glas i lice i telo :) Prelep :)

:aha:

Back