Insajderska priča o Ćacilendu: Objavljen film "Kameleon" napravljen u Pionirskom parku

Pa verovatno su se oni povukli negde tokom veceri, moja pretpostavka, dok su drugi bili tu. Ne zaboravi da su bacane baklje na njih i ko zna sta. Sutradan kad su dosli i oni su zatekli sta su zatekli.

Da ti prenesem iskustva sa protesta pravih studenata
Kad se zavrse, studenti iz ogranizacije ostanu nekoliko sati posle
da pociste ulice
Tako da, ljudi ne preteruju kad se sale, ostave cistiju ulicu nego sto su je zatekli

Sve cu da vas rasteram, razbijem, pohapsim - ko je ON da rasteruje, hapsi, razbija? Ko je on da kvalifikuje da li je obojena revolucija ili nije? Postoje nadlezni organi, pa neka oni utvrde - on o tome nema sta da prica i da ceni jeste ili nije. Najavljivao je da ce biti nasilja, gradjanski rat - i na kraju je samo on pucao iz onog oruzja i u isto vreme, KAKO CUDNO, su njegove kriminalne horde pohrlile iz svojih brloga gde su se krili, NARAVNO SVI POD MASKAMA, dok medju protestantima NIKO NIJE NOSIO MASKE, da bi se zahebali jer su studenti i veterani sklonili ljude i ostavili ih na golom da ih svi vidimo ko su i sta su.

Itd itd itd, sta je sve sebi davao za pravo.

Na debele ce on robije da ide. I mnogi drugi, naravno.
Pa ti sad brkas razne njegove govore raznim ljudima ili grupama, i u razlicitim vremenima. Za "obojenu revoluciju" ne postoji nadlezno telo koje ce to da utvrdi, mozda jedino bezbednosne sluzbe, ali ima i razlicitih obojenih revolucija pa nemoj biti siguran.

P.S. Niko se nije "zahebao" jer je svima bilo u interesu da protesti prodju mirno, svima normalnima, mislim. A svakako je tu vlast prva doprinela, ali i studenti, necu da kazem da nisu, samo sto nije trebalo do svega toga da dodje.

Da ti prenesem iskustva sa protesta pravih studenata
Kad se zavrse, studenti iz ogranizacije ostanu nekoliko sati posle
da pociste ulice
Tako da, ljudi ne preteruju kad se sale, ostave cistiju ulicu nego sto su je zatekli
Pa jel' ti razumes i citas sta pisem? Nisu verovatno bili tu, sutradan kad su dosli bilo je blatnjavo, bilo ih je malo, i nisu uspeli da pociste toliki nered.

Cim se prolepsalo vreme, osusila zemlja, sinulo sunce, ocistili su park.

Nemojte da ste zlonamerni i zluradi, i da ne pratite sve sto se prikazuje sta je posle bilo, nego samo donekle?

Pa jel' ti razumes i citas sta pisem? Nisu verovatno bili tu, sutradan kad su dosli bilo je blatnjavo, bilo ih je malo, i nisu uspeli da pociste toliki nered.

Cim se prolepsalo vreme, osusila zemlja, sinulo sunce, ocistili su park.

Da, citam i po tvojoj prici su se valjda gremlini pod okriljen noci usunjali pod naredbom nvo-a i
napravili dar-mar

Sutradan su dosli iz komunalnog i ocistili, ne caciji

Da, citam i po tvojoj prici su se valjda gremlini pod okriljen noci usunjali pod naredbom nvo-a i
napravili dar-mar

Sutradan su dosli iz komunalnog i ocistili, ne caciji
Pa onoliki nered i jeste za ciscenje od strane komunalnog, jer je ocigledno da ga studenti u kampu nisu napravili.

Za ostalo, to su moje prepostavke, ali svakako je tu bilo mnogo vise ljudi od samih studenata koji zele da uce.

Pa ti sad brkas razne njegove govore raznim ljudima ili grupama, i u razlicitim vremenima. Za "obojenu revoluciju" ne postoji nadlezno telo koje ce to da utvrdi, mozda jedino bezbednosne sluzbe, ali ima i razlicitih obojenih revolucija pa nemoj biti siguran.

P.S. Niko se nije "zahebao" jer je svima bilo u interesu da protesti prodju mirno, svima normalnima, mislim. A svakako je tu vlast prva doprinela, ali i studenti, necu da kazem da nisu, samo sto nije trebalo do svega toga da dodje.

Do cega nije trebalo da dodje? Ko je doveo kriminalce i policiju u Pionirski park? Ko se to plasi sopstvenog naroda?

Da li je tebi jasno da su MASKE nosili samo i iskljucivo ti kriminalci iz Cacilenda i policija, ni jedan protestant nije nosio masku a bilo je milion ljudi? Kako se mi, obicni gradjani, ne plasimo te famozne sluzbe i da budemo snimljeni, stavise nikom to ne smeta, ali se njima BAS SVIMA nesto ne da da im se snime lica?

Ja da sam ubedjen da radim pravu stvar meni bi bila cast da pokazem lice i objasnim zasto sam tu i sta zapravo radim, kao sto je taj milion ljudi i radio. A ja sam bio i na protestima 2020. godine kada nas je ispred te iste Skupstine bilo manje od 100, snimljen sam hiljadu puta verovatno od svih sluzbi, i tada je vazilo isto pravio - iako je bio u toku "Korona cirkus" niko od protestanata nije nosio maske, jedino ih je nosila policija, i ona u civilu i ona koja je obezbedjivala Skupstinu.

SRAM DA IH SVE BUDE, i na sve to ih mi placamo.

Ne znam da li imas firmu ili radis za nekog, ali verovatno znas iz iskustva u bilo kojoj varijanti sta se desava kada onaj ko radi za tebe ili oni koji rade za nekog vlasnika firme ne rade ono sto im se kaze (u granicama normalnog pricam) - sledi otkaz ili neka kazna - smanjenje plate, premestaj na losije radno mesto, sta vec. E PA I VUCIC I TA POLICIJA RADE ZA MENE, i za onih milion ljudi, i dobili su OTKAZ jer su prestali da rade za nas.

I da i to pojasnimo - policija, sluzbe, profesori NE PLACAJU drzavi nista, drzavi placamo MI KOJI RADIMO U PRIVATNIM FIRMAMA. Oni dobiju novac iz budzeta koji onda vrate drzavi. Ja nisam placen iz budzeta nego moram da zaradim novac, a oni ga dobijaju po default-u "jer imaju drzavni posao". To je razlika koje takodje moraju da budu svesni svi, a narocito oni koji su placeni iz budzeta, a gde spada I VLAST I OPOZICIJA I SVE SLUZBE (prosveta, zdravstvo, bezbednost, administracija).

Pa onoliki nered i jeste za ciscenje od strane komunalnog, jer je ocigledno da ga studenti u kampu nisu napravili.

Za ostalo, to su moje prepostavke, ali svakako je tu bilo mnogo vise ljudi od samih studenata koji zele da uce.

Kako ne zabelezise kamere nekog gremlina kako unistava cacijev park
da mi je znati...

Do cega nije trebalo da dodje? Ko je doveo kriminalce i policiju u Pionirski park? Ko se to plasi sopstvenog naroda?

Da li je tebi jasno da su MASKE nosili samo i iskljucivo ti kriminalci iz Cacilenda i policija, ni jedan protestant nije nosio masku a bilo je milion ljudi? Kako se mi, obicni gradjani, ne plasimo te famozne sluzbe i da budemo snimljeni, stavise nikom to ne smeta, ali se njima BAS SVIMA nesto ne da da im se snime lica?

Ja da sam ubedjen da radim pravu stvar meni bi bila cast da pokazem lice i objasnim zasto sam tu i sta zapravo radim, kao sto je taj milion ljudi i radio. A ja sam bio i na protestima 2020. godine kada nas je ispred te iste Skupstine bilo manje od 100, snimljen sam hiljadu puta verovatno od svih sluzbi, i tada je vazilo isto pravio - iako je bio u toku "Korona cirkus" niko od protestanata nije nosio maske, jedino ih je nosila policija, i ona u civilu i ona koja je obezbedjivala Skupstinu.

SRAM DA IH SVE BUDE, i na sve to ih mi placamo.

Ne znam da li imas firmu ili radis za nekog, ali verovatno znas iz iskustva u bilo kojoj varijanti sta se desava kada onaj ko radi za tebe ili oni koji rade za nekog vlasnika firme ne rade ono sto im se kaze (u granicama normalnog pricam) - sledi otkaz ili neka kazna - smanjenje plate, premestaj na losije radno mesto, sta vec. E PA I VUCIC I TA POLICIJA RADE ZA MENE, i za onih milion ljudi, i dobili su OTKAZ jer su prestali da rade za nas.

I da i to pojasnimo - policija, sluzbe, profesori NE PLACAJU drzavi nista, drzavi placamo MI KOJI RADIMO U PRIVATNIM FIRMAMA. Oni dobiju novac iz budzeta koji onda vrate drzavi. Ja nisam placen iz budzeta nego moram da zaradim novac, a oni ga dobijaju po default-u "jer imaju drzavni posao". To je razlika koje takodje moraju da budu svesni svi, a narocito oni koji su placeni iz budzeta, a gde spada I VLAST I OPOZICIJA I SVE SLUZBE (prosveta, zdravstvo, bezbednost, administracija).

Kako ne zabelezise kamere nekog gremlina kako unistava cacijev park
da mi je znati...
Ma vi ne znate sta pisete.

Ovaj prvi sa toliko dugackim postovima da mi je muka da ih citam, a ti sa tim gremlinima (po 100-ti put)za koje sam i zaboravila sta su, cak i metaforicki.

Zamarate!!!

A ko je to jos mogao da udje u park KAD SU GA OGRADILI I STAVILI MAJMUNE DA BRANE LJUDIMA DA UDJU? Sve to sr@nje su napravili ONI, i za to ih treba tuziti da plate svo to ciscenje.

Pa Vucic preti i kvalifikuje milion gradjana Srbije koji su dosli na protest 15. marta pa nikom nista. Hocemo li i njega onda, posto preti, kao kriminalca u bukagije ali na malo duze od godinu dana, s obzirom da nije pretio jednoj osobi vec milionu ljudi, i s obzirom da, kao vlast, NEMA PRAVO da to radi jer niti je policija, niti je tuzioc?

Sta cemo sad, pesadinac? Hocemo isti zakon za sve, ili opet za vas ne vazi a na nas sve da se primeni najstrozije?
Dečku su pretili ubistvom i lomljenjem kostiju. O čemu ti pričaš? Protest 15 marta je prošao skoro 100% mirno, na radost svih normalnih ljudi Srbije. Nema poginulih, jedino ranjen onaj što su ga cipelarili na ulici .
Milioni ljudi😁 Sama N1 je rekla izmedju 300 i 400 iljada a oni nisu poznati po tome da smanjuju broj opozicionara na mitinzima već da ga povećavaju.🙂

Ma vi ne znate sta pisete.

Ovaj prvi sa toliko dugackim postovima da mi je muka da ih citam, a ti sa tim gremlinima (po 100-ti put)za koje sam i zaboravila sta su, cak i metaforicki.

Zamarate!!!

Znaci, snage reda i mira su napravile haos u parku kad su caciji otisli
pa koga su cuvali ako su caciji otisli i zasto su bili tamo

Dečku su pretili ubistvom i lomljenjem kostiju. O čemu ti pričaš? Protest 15 marta je prošao skoro 100% mirno, na radost svih normalnih ljudi Srbije. Nema poginulih, jedino ranjen onaj što su ga cipelarili na ulici .
Milioni ljudi😁 Sama N1 je rekla izmedju 300 i 400 iljada a oni nisu poznati po tome da smanjuju broj opozicionara na mitinzima već da ga povećavaju.🙂

Ko mu je pretio lomljenjem kostiju? I ko je to najavljivao i ocekivao nasilje, i na osnovu cega? Samo i jedno Zv@l@vi i njegovi mediji. I nemoj sad da se pravite mutavi kad je danima najavljivao da ce 15. biti krvoprolice sa tih istih medija.

Mrzi me sad da trazim po netu, imas pa proveri njegove izjave, a verovatno ima i novinskih isecaka sa naslovima o tome sta je baljezgao.

JEDINI KOJI JE PLANIRAO I ZELEO NASILJE 15. MARTA JE ALEKSANDAR VUCIC I NJEGOVA TERORISTICKO-KRIMINALNA BANDA, a dokaz za to je incident sa direkcionim oruzjem i sinhronim napadom iz dva pravca njegovih majmuncina na mirne protestante.

A ko je to jos mogao da udje u park KAD SU GA OGRADILI I STAVILI MAJMUNE DA BRANE LJUDIMA DA UDJU?
A ti " ljudi" koji su hteli da udju u Pionirski park su bili hipici iz Hare Krišna pokreta koji su hteli ući unutra da se druže i duvaju zajedno sa studentima tamo a nisu bili huligani koji su hteli da udju i da malo šutiraju glavu malog Miloša and co?

Zamisli nasilnici sa jedne strane bili tu da spreče nasilnike sa druge strane da divljaju, joj kako je to tužna priča, evo idu mi suze niz guze.

A ti " ljudi" koji su hteli da udju u Pionirski park su bili hipici iz Hare Krišna pokreta koji su hteli ući unutra da se druže i duvaju zajedno sa studentima tamo a nisu bili huligani koji su hteli da udju i da malo šutiraju glavu malog Miloša and co?

Zamisli nasilnici sa jedne strane bili tu da spreče nasilnike sa druge strane da divljaju, joj kako je to tužna priča, evo idu mi suze niz guze.
ej nemoj da lazes

da se razumemo DOKUMENTOVANO sa sve dokazima videli smo da da su u tom brlogu u pionirksom parku bili pristuni:

-ubica brisa tatona
-zika crnogorac, toboz pukovnik jso iz devedesetih sa svojim krimosima
-miljan hofman sa jurisnicima

molim da se ne talasa. samo cinjenice.

ej nemoj da lazes

da se razumemo DOKUMENTOVANO sa sve dokazima videli smo da da su u tom brlogu u pionirksom parku bili pristuni:

-ubica brisa tatona

Šta sam lagao, rekao sam da su nasilnici sa jedne strane sprečavali nasilnike sa druge, nigde nisam napisao da su u Pionirskom parku bili bibliotekari.
I ti i ja i svi mi znamo da su ti koji su želeli ući u Pionirski park to hteli da bi studente u parku " naucili pameti, tj šutirali i lomili.
I NAJVAŽNIJE, ko god da je bio u Pionirskom parku, nije mrdnuo iz Pionirskog parka, znači nikakva pretnja za studente šetače i normalni deo opozicije.
Bili su pretnja samo nasilnicima iz opozicije. Ende.

Poslednja izmena:
Šta sam lagao, rekao sam da su nasilnici sa jedne strane sprečavali nasilnike sa druge, nigde nisam napisao da su u Pionirskom parku bili bibliotekari.
I ti i ja i svi mi znamo da su ti koji su želeli ući u Pionirski park to hteli da bi studente u parku " naucili pameti, tj šutirali i lomili.
I NAJVAŽNIJE, ko god da je bio u Pionirskom parku, nije mrdnuo iz Pionirskog parka, znači nikakva pretnja za studente šetače i normalni deo opozicije.
Bili su pretnja samo nasilnicima iz opozicije. Ende.
DOKUMENTOVANO sa sve dokazima videli smo da da su u tom brlogu u pionirksom parku bili pristuni:

-ubica brisa tatona

молим те да ове чињенице не покушаваш изокрећати.
знас е ко је могао ући у тај камп. а то су ови горе наведени.

све остало је лаж. припази мало на таласање

DOKUMENTOVANO sa sve dokazima videli smo da da su u tom brlogu u pionirksom parku bili pristuni:

-ubica brisa tatona

молим те да ове чињенице не покушаваш изокрећати.
знас е ко је могао ући у тај камп. а то су ови горе наведени.

све остало је лаж. припази мало на таласање
Kakvo talasanje bre.😁
Ajde da ponovim još jednom, uzaludno znam ali nema veze.
Ti koji su bili u parku nisu prstom mrdnuli iz parka. Nisu bili pretnja nikome osim onim batinašima iz opozicije koji su danima i sedmicama pretili da će upasti u park i polomiti onu decu.
Njima i treba da budu pretnja, to je kao kad siledžija koji tuče slabije u školi naleti na jačeg siledžiju i onda počne da kuka i kmeči.😁
Znači nastavite da kmečite.
Dok vam ne dosadi.

Back