Zivimo u Srbiji, zemlji totalno nezgodnoj za ostvarenje nekog lagodnog zivota... Zanima me koliko bi vas otislo da zivi u inostranstvo da mu se pruzi prilika da radi tamo? Zanima me opsti stav prema zivotu u stranoj zemlji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anjaanja:Zivimo u Srbiji, zemlji totalno nezgodnoj za ostvarenje nekog lagodnog zivota... Zanima me koliko bi vas otislo da zivi u inostranstvo da mu se pruzi prilika da radi tamo? Zanima me opsti stav prema zivotu u stranoj zemlji.
Bio sam nudili mi posao,odbio sam.Moj brat je jos uvek tamo ali ovde je mnogo bolje za ostvarenje lagodnog zivota sto sam i ostvario.Ne preporucujem nikome inostranstvo jer zivot tamo ubrzo postane monoton i dosadananjaanja:Zivimo u Srbiji, zemlji totalno nezgodnoj za ostvarenje nekog lagodnog zivota... Zanima me koliko bi vas otislo da zivi u inostranstvo da mu se pruzi prilika da radi tamo? Zanima me opsti stav prema zivotu u stranoj zemlji.
mandrak-21:Bio sam nudili mi posao,odbio sam.Moj brat je jos uvek tamo ali ovde je mnogo bolje za ostvarenje lagodnog zivota sto sam i ostvario.Ne preporucujem nikome inostranstvo jer zivot tamo ubrzo postane monoton i dosadananjaanja:Zivimo u Srbiji, zemlji totalno nezgodnoj za ostvarenje nekog lagodnog zivota... Zanima me koliko bi vas otislo da zivi u inostranstvo da mu se pruzi prilika da radi tamo? Zanima me opsti stav prema zivotu u stranoj zemlji.
anjaanja:Zivimo u Srbiji, zemlji totalno nezgodnoj za ostvarenje nekog lagodnog zivota... Zanima me koliko bi vas otislo da zivi u inostranstvo da mu se pruzi prilika da radi tamo? Zanima me opsti stav prema zivotu u stranoj zemlji.
Ni tamo nije nista posebno bajno.Rintas od jutra do mraka za kintu koju i ne vidis.Plodove svoga rada beres tek u svojoj starosti. Jedino su Grcka I Spanija cool po tom pitanju. Tamo stvarno znas za sta treba da zivis, a i rinta se tek da bi ti prosao dan.....coolishic 8) rest are boring!!!anjaanja:Zivimo u Srbiji, zemlji totalno nezgodnoj za ostvarenje nekog lagodnog zivota... Zanima me koliko bi vas otislo da zivi u inostranstvo da mu se pruzi prilika da radi tamo? Zanima me opsti stav prema zivotu u stranoj zemlji.
goodday:HA!...i naravno ja sam odmah tu![]()
or-ga-ni-za-ci-ja...rechesh?
pa mozda postoji mesto gde se moze i bez nje...evo kod nas moze
Ne sme MUKA da bude ičiji pokretač za odlazak u relativno nepoznato! Tada muka nije ni inspirativna ni produktivna. Muka može da ubrza neke naše odluke... ali pokretač mora da bude vizija puta kojim moramo da idemo... Jasan cilj i umešnost da ga ostvarimo... ili mu se bar približimo.divlja-u-srcu:Bila, videla, vratila se!
Yebes ti taj zivot!![]()
Naravno, sve zavisi od slucaja do slucaja i na sta koga muka natera!
ZNAM... osećam! 8)divlja-u-srcu:Pa nema MUKE kod mene!
JA OSTAJEM OVDE, GDE MI JE RAJ! :wink:
Da a svugde svetaju ruze.anjaanja:Zivimo u Srbiji, zemlji totalno nezgodnoj za ostvarenje nekog lagodnog zivota... Zanima me koliko bi vas otislo da zivi u inostranstvo da mu se pruzi prilika da radi tamo? Zanima me opsti stav prema zivotu u stranoj zemlji.
anakin:anjaanja:Zivimo u Srbiji, zemlji totalno nezgodnoj za ostvarenje nekog lagodnog zivota... Zanima me koliko bi vas otislo da zivi u inostranstvo da mu se pruzi prilika da radi tamo? Zanima me opsti stav prema zivotu u stranoj zemlji.
zavisi kako kontas raj...
zavisi naravno i od zemlje u koju se spremas da ides...
meni se pruzila prilika i idem...a utiske cu ti reci za par meseci...eto...
vecavestica:Moj suprug je bio stranac ali nikada nisam otisla da zivim u njegovu zemlju.Evidentno je da moze svugde da se zivi kada covek ima dovoljno novca.Mene je ovde puno stvari vezivalo da bih mogla da odem zauvek
Kao gost da a za uvek ne.