mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
ju velkam :wink:Shinoda:tenk ju!!!!!!ops:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ju velkam :wink:Shinoda:tenk ju!!!!!!ops:
Tish.Aj hev tu goumortishaaa:ju velkam :wink:Shinoda:tenk ju!!!!!!ops:
Maj diner iz geting kold for olmost helf en aur
siriusli!!! 
dec OK, ju go friliShinoda:Tish.Aj hev tu goumortishaaa:ju velkam :wink:Shinoda:tenk ju!!!!!!ops:
Maj diner iz geting kold for olmost helf en aur
![]()
![]()
siriusli!!!
![]()
sori na zadrzavanju 
aj kAnt tel ju.. am dont hev promishn to tok abaut det :wink:Umno poremecena osoba:Hej pipl vaj daznt enibadi vont tu tok tu mi??? Did aj get d faking dzab or nat???
Umno poremecena osoba:Hej pipl vaj daznt enibadi vont tu tok tu mi??? Did aj get d faking dzab or nat???
ju ar not in d pozisn tu tejk brajb..sori.. 8)Ja pa ja:Uuuu, brajb. Mi lajk brajb.
Mi lajk mani.
Grin dolars
Ken aj hev sam?
Aj vil spend it on svits and soda
end mejbi sam trotinets, or somtihg lajk det.
Nou maj frend, nou. Let mi tel ju samting, aj nou dis gaj for mor den 1000 j'rs, end aj ken sej ju, van madafaking fekt: "Hi vil du noting vidaut d gad dem' mani!"Umno poremecena osoba:Iz it posibl for mi tu get d dzob vidaut heving tu brajb ju???
Umno poremecena osoba:Iz it posibl for mi tu get d dzob vidaut heving tu brajb ju???
ju mis'andr'stud mi... aj lav evribadi... (((: ajm 'akverij's...mortishaaa:ju dont lav ME!!????Alexandra9:aj dont nou... )))))))):mortishaaa:aj lav jU!!!!!!!!
vat dej did tu ju![]()
:shock: vi mast fajn aut!
Bat... bat... aj ges det douz p'rsnz hu aj lav in d sp'cifik vej (d vej lajk jor madr lavz lor fadr
)... dont lav mi... ))): Sou... it iz izij'r for mi tu lav evrivan... ven sambadi brejks maj hart... ):
nouuuu... dont gou der... nouuuuuuu... hi vil it ju...DJ_MaRe:Umno poremecena osoba:Hej pipl vaj daznt enibadi vont tu tok tu mi??? Did aj get d faking dzab or nat???
kam tu maj ofis... aj`l iksplejn ju sam tings... end bring brajb mani... :wink:

aj si det ju ar duing najs dzob... (:mortishaaa:afkors evribadi ar velkam :wink:Ja pa ja:Aj em sori bat, ken aj dzojn jor grup.
Aj em nat a tinejdzer bat aj lajk d vej ju are spikati end aj vud lajk to spikati na det lengvidz tuuu.
It is posibl, jes?
end pliz traj to avojd smol letrs. aj kant reed litl.
ao
VELKAM!![]()

HAHH!! mdaaaaaaa...Umno poremecena osoba:Iz it posibl for mi tu get d dzob vidaut heving tu brajb ju???
hm, nou komentKad_LupimLupim:Nou maj frend, nou. Let mi tel ju samting, aj nou dis gaj for mor den 1000 j'rs, end aj ken sej ju, van madafaking fekt: "Hi vil du noting vidaut d gad dem' mani!"Umno poremecena osoba:Iz it posibl for mi tu get d dzob vidaut heving tu brajb ju???
:wink:Shinoda:Pipl pipl luk vat hev aj notisd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dis topik hez fajv dejz, bat topik "STA ZNACI VAS NICK" hez seven monts, rajt!!!!!
BAAAAAAT dis topik hez 10 pejdzes, and di oder van hez 20 dets dabl namber of pejdez!!!
Vi ar guuuud!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)
Bravo oce, bog blagoslovio tebe i tvoj topic!!!!!!!!!!UuuuuupppppppppppssssssssDJ_MaRe::wink:Shinoda:Pipl pipl luk vat hev aj notisd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dis topik hez fajv dejz, bat topik "STA ZNACI VAS NICK" hez seven monts, rajt!!!!!
BAAAAAAT dis topik hez 10 pejdzes, and di oder van hez 20 dets dabl namber of pejdez!!!
Vej da go fader, Gad bles ju end jor topik
ops: 
Shinoda:Vej da go fader, Gad bles ju end jor topik
ops:
![]()
dont ju bi lajk det! :wink: aj kAnt imadzim prsn vich vudnt lav ju :wink:Alexandra9:ju mis'andr'stud mi... aj lav evribadi... (((: ajm 'akverij's...Bat... bat... aj ges det douz p'rsnz hu aj lav in d sp'cifik vej (d vej lajk jor madr lavz lor fadr
)... dont lav mi... ))): Sou... it iz izij'r for mi tu lav evrivan... ven sambadi brejks maj hart... ):
ju mast help mi![]()
ju ar konektidJa pa ja:Uel tenk ju.
It is najs tu si det ju ar velkom.
Orajt den, aj vil nau start maj komjunikejshn vid d rest ov d pipl.
Aj em komjunikejting nau.
Komjunikejt
Komjunikejt
Komjunikejt
It luks lajk nobadi vonts tu komjunikejt vid mi jet.
Heeeeeelllllllooouuuuuuuu.
Jes, ok pipl aj hev sudzescn! Tis kud bi aur mision on tis vrld, vi mast get tu d top ov "Popularne teme" list!Shinoda:Pipl pipl luk vat hev aj notisd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!