Inglis for mi end maj badiz

mortishaaa:
Alexandra9:
mortishaaa:
aj lav jU!!!!!!!!
vat dej did tu ju
aj dont nou... )))))))): :p
ju dont lav ME!!???? :cry:
:shock: vi mast fajn aut!
ju mis'andr'stud mi... aj lav evribadi... (((: ajm 'akverij's... :p Bat... bat... aj ges det douz p'rsnz hu aj lav in d sp'cifik vej (d vej lajk jor madr lavz lor fadr :p)... dont lav mi... ))): Sou... it iz izij'r for mi tu lav evrivan... ven sambadi brejks maj hart... ):
ju mast help mi :p

mortishaaa:
Ja pa ja:
Aj em sori bat, ken aj dzojn jor grup.
Aj em nat a tinejdzer bat aj lajk d vej ju are spikati end aj vud lajk to spikati na det lengvidz tuuu.

It is posibl, jes?
end pliz traj to avojd smol letrs. aj kant reed litl.
afkors evribadi ar velkam :wink:
ao
VELKAM! :D
aj si det ju ar duing najs dzob... (:

velkam... velkam... ju dont nid tu be a tinejdz'r... ju ken bi čajld forev'r (((: Jirz ar not impor'tn't :p

Uel tenk ju.
It is najs tu si det ju ar velkom.
Orajt den, aj vil nau start maj komjunikejshn vid d rest ov d pipl.
Aj em komjunikejting nau.

Komjunikejt
Komjunikejt
Komjunikejt

It luks lajk nobadi vonts tu komjunikejt vid mi jet.
Heeeeeelllllllooouuuuuuuu.

Pipl pipl luk vat hev aj notisd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dis topik hez fajv dejz, bat topik "STA ZNACI VAS NICK" hez seven monts, rajt!!!!!
BAAAAAAT dis topik hez 10 pejdzes, and di oder van hez 20 dets dabl namber of pejdez!!!
Vi ar guuuud!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

DJ_MaRe:
Shinoda:
Pipl pipl luk vat hev aj notisd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dis topik hez fajv dejz, bat topik "STA ZNACI VAS NICK" hez seven monts, rajt!!!!!
BAAAAAAT dis topik hez 10 pejdzes, and di oder van hez 20 dets dabl namber of pejdez!!!
Vi ar guuuud!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)
:wink:
Bravo oce, bog blagoslovio tebe i tvoj topic!!!!!!!!!!Uuuuuupppppppppppssssssss :arrow: :arrow: :arrow: Vej da go fader, Gad bles ju end jor topik
:oops: :lol:

Shinoda:
Vej da go fader, Gad bles ju end jor topik
:oops: :lol:
clap.gif

Alexandra9:
ju mis'andr'stud mi... aj lav evribadi... (((: ajm 'akverij's... :p Bat... bat... aj ges det douz p'rsnz hu aj lav in d sp'cifik vej (d vej lajk jor madr lavz lor fadr :p)... dont lav mi... ))): Sou... it iz izij'r for mi tu lav evrivan... ven sambadi brejks maj hart... ):
ju mast help mi :p
dont ju bi lajk det! :wink: aj kAnt imadzim prsn vich vudnt lav ju :wink:
aj vil afkors :wink:

Back