- Poruka
- 29.300
Ja razmišljam o kupovini poluge od 100 grama.Tacno ali ako imas para za nekretnine
Razlika između prodajne i kupovne cene je oko 200€ tolika je razlika i ako kupujem švajcarske franke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja razmišljam o kupovini poluge od 100 grama.Tacno ali ako imas para za nekretnine
Pa mislio sam samo deo novca da pretvorim u zlato a drugi deo da ostane u švajcarskim francima.Lakse se trguje sa sitninom.
Kome ces, kad i po kojoj ceni da prodas 100 grama ako ti ustrebaju hitno pare ?
Da.Vreme je jako nestabilno.Moj ti je dobronameran savet da od svega imas po nesto [zlato, franci, euri, dolari, dinari, Bitcoin.....]
Jedno vreme je franak strasno ojacao pa je svuda zavladala panika, rublja je jedno vreme divljala, evo sad ojacao dolar cemu se niko nije nadao

Kupovati nekretninu danas osim za pranje novca, nema smisla. Em sto uletis u duznicko ropstvo, em sto postajes statican u vreme kada se lokacijaTacno ali ako imas para za nekretnine
Zlato ti treba u slucaju krajnje nesrece... recimo da platis casu mleka u slucaju rata...Ja razmišljam o kupovini poluge od 100 grama.
Razlika između prodajne i kupovne cene je oko 200€ tolika je razlika i ako kupujem švajcarske franke.
Ja kolko se secam kad sam radio u Kini menjao sam ispred banke, jer je nerealan kurs...Kineski juan bi bio zanimljiv za kupovinu ali nemam baš nikakva iskustva sa njim niti bi znao gde da ga kupim.
Moras da odzumiras nemoj gledati samo zadnje dve godine gledaj malo duzi periodBit koin je bio 60.000 a sada je 19.000 toliko o sigurnosti.
Problem sa ETH je centralizacijaImam eth
Visak bacam u satove ..To je dosta stabilno i imas rast ako znas sta kupujesSvaki dan citamo a i svesni smo da je inflacija manje-vise svuda u svetu. Svako ima svoj stav po pitanju cuvanja zaradjenog - ustedjenog. Neko kupuje zlato, neko kriptovalute, neko papirni novac u raznim valutama....
Kako stedite tj cuvate ono sto ste ustedeli, sta je po Vama najbolji nacin ako ne da zaradite onda bar da sacuvate od inflacije ono sto imate ?
Svaki dan citamo a i svesni smo da je inflacija manje-vise svuda u svetu. Svako ima svoj stav po pitanju cuvanja zaradjenog - ustedjenog. Neko kupuje zlato, neko kriptovalute, neko papirni novac u raznim valutama....
Kako stedite tj cuvate ono sto ste ustedeli, sta je po Vama najbolji nacin ako ne da zaradite onda bar da sacuvate od inflacije ono sto imate ?
U satove?Visak bacam u satove ..To je dosta stabilno i imas rast ako znas sta kupujes
Američki dolar ili švajcarski franak?
Jedine dve opcije.
Evro će ići još dole zbog sankcija prema Rusiji i finansiranja rata u Ukrajini.