Indukcione ploče

Meni je ova desna lepsa...Mada ti kupujes,ali cisto da dam svoj sud :)
misliš ova druga tj donja...pa dobro...meni je važno i to sam išao da vidim uživo da je cela ugrađena bez lajsni vizuelno i da ima to spajanje polja koje omogućava da se spoje dve zone,automatski prepozna i stavi recimo grill...to obe imaju

E sad ova donja ok možda izgleda malo lepše ali gornja zato ima slajder koji je lakši za regulaciju temperature dok donji mora na +- da radi.

videću u trenutku kupovine...treba i akcije ispratiti i naći optimalno rešenje. Donja je sbvakako nešto i jeftinija

Pozdrav svima,
Odlučih se i ja da kupim indukcijski rešo. Isčitala sam gomilu iskustava i gomilu preporuka ali niko nije napisao (ili ja nisam našla) da li mogu da se stavljaju šerpe koje su veće od same ploče. Pozajmila sam indukcijski rešo od komšinice, šerpe i lonci koje bi koristila na njemu mogu da se koriste u smislu da ih rešo prepoznaje. Interesuje me da li je bezbedno stavljati vecu posudu od samog rešoa i koliku težinu trpe.
Ne nameravam da trošim neke nenormalne sume novca jer koliko sam videla skoro svaka marka je proizvedena u Kini, samo je razlika da li je kod nas došlo direktnim uvozom ili preko posrednika sto naravno utiče i na cenu.
Unapred hvala na odgovorima :bye:

Back