Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih tako živeo, ali zemlje zapada, uključijući i Švedsku, uvoze to stanovništvo.bolje živeti u švedskoj šumi okružen medvedima nego u gradu sa 25 miliona Indijaca. Je l' tako @момоа ?
Sve u redu, ali zaista, zasto i cemu Indijci?bolje živeti u švedskoj šumi okružen medvedima nego u gradu sa 25 miliona Indijaca. Je l' tako @момоа ?
У Брикс се углављује само сиротиња.
Биће значи и за нас нека шамлица.
Zapad bi trebalo da preispita svoju filozofiju bogatog života. Zbog bogatog života nemaju vremena da čine đecu. Da bi održavali bogate ekonomije potrebna je sveža krv koju uvoze besomučno iz svih krajeva sveta. Ne znam da li je to očaj, ali u Usi su odbili deportaciju gomile silovatelja imigranata. Novo stanovništvo rastaka zapadne države.bolje imati siromasnog a dobrog prijatelja nego loseg bogatog i zlog.
Sta je imala srbija od vaseg "prijateljstva" sa zapadom?
Bombe, okupaciju, genocid, sankcije
Tihi brate,svaka ti je na mestu!!!bolje imati siromasnog a dobrog prijatelja nego loseg bogatog i zlog.
znaci nisi bionormalan covek ne ide u djavolju kucu
Suprotno.Vide se rezličit pristup multikulturalnosti!
Na zapadu prave melting pot svih rasa i vera, i stvaraju veliki konfliktni potencijal unutar društava.
Briks separatno drži odvojene kulture grancima država i kontinentnima, što onemogućava socijalni konflikt unutar svakog društva/države, ali zato sva te nacije uključuje u funkcionalnu saradnju u cilju bolje ekonomije i bezbednosti.
Bice lojalni evruJa bih tako živeo, ali zemlje zapada, uključijući i Švedsku, uvoze to stanovništvo.
Ko zna kome će ono biti lojalno. Moguće, Briksu!
znaci nisi bio
pa što mi onda kažeš da sam "Čobanka koja nije nikad videla Ameriku", kad si zapravo ti "Čoban koji nikad nije video Ameriku"i necu nikad u tu djavolju jazbinu
sta cu tamo ?
Jad kad mi se negde ide odem na Svetu Goru.
To je najblize raju sto postoji na zemlji a ne idem u kockarnice i kupleraje americke.
Samo bih pitao ove rusofile, da li bi ziveli u ovim zemljama? Ali ne budite licemerni. Osim Emirata naravnoosim Emirata i Kine skup najprljavijih prćija, samo im fale Bangladeš i PakistanPogledajte prilog 1667881
pa što mi onda kažeš da sam "Čobanka koja nije nikad videla Ameriku", kad si zapravo ti "Čoban koji nikad nije video Ameriku"
a Kalifornija...tamo nam ne trebaju dugacke gace, antifriz i zimske gumenormalan covek ne ide u djavolju kucu
Ajde srbendo i rusofilu. Pre bi ziveo u Rusiji,Kini, Indiji nego Svajcarskoj, Nemackoj, Norveskoj...? Aj ne budi licemeran. Tolko im dobro da cak kod nas dolaze da radebolje imati siromasnog a dobrog prijatelja nego loseg bogatog i zlog.
Ja bih zivio u Rusiji kao oligarh.Samo bih pitao ove rusofile, da li bi ziveli u ovim zemljama? Ali ne budite licemerni. Osim Emirata naravno
Na osnovu cega tako tvrdis? 99 posto amerikanaca nije ni culi za Srbiju a kamoli da nas mrze. Jedno je ne voleti njihovu politiku, a drugo da mrzis 300 miliona ljudi razlicitih nacija, vera, rasa... Drugo imao sam susrete sa rusima i ravnodusni su prema nama. Mi ih vise volimo nego oni nas, a bila je i anketa da im nismo ni u top 10 nacija koji vole.biti u americi je kao biti u paklu
nema tu nista za ponos vise za sramotu
Na osnovu cega tako tvrdis? 99 posto amerikanaca nije ni culi za Srbiju a kamoli da nas mrze. Jedno je ne voleti njihovu politiku, a drugo da mrzis 300 miliona ljudi razlicitih nacija, vera, rasa... Drugo imao sam susrete sa rusima i ravnodusni su prema nama. Mi ih vise volimo nego oni nas, a bila je i anketa da im nismo ni u top 10 nacija koji vole.
Vise navijam za Ukrajinu. A zasto? Jer su nam blizi kao narod i 44' i 99' vise pomagali od rusa. Beograd su 44' Ukrajinci oslobodilizato sto je to vecinski zemlja pljackasa lopova kurvi kockara kurvara i njihovih potomaka
Da li si znao da je amerika na pocetku bila kaznena kolonija gde su slali najgori sljam iz evrope po kazni?
zato sto je to vecinski zemlja pljackasa lopova kurvi kockara kurvara i njihovih potomaka
Da li si znao da je amerika na pocetku bila kaznena kolonija gde su slali najgori sljam iz evrope po kazni?
Откуд ти идеја да је Србија пријатељ са Западом?bolje imati siromasnog a dobrog prijatelja nego loseg bogatog i zlog.
Ti si upućen u Kinu kao Tihi u Ameriku.
Sedite ispod kamena i gledate strašni svet preko Ju Tjuba.