Indija i Pakistan

Odvalili su svojevremeno i irački nuklearni reaktor, Sadamu pod nosom...

Ono, Izrael nije odvalio samo onog koga nije hteo...

Indija i Pakistan ne prestaju sa koškanjima od 47-me...otvoreno ratovali 4 puta, a malo-malo pa se bombarduju po Kašmirima...

Ovi njima obore avion, oni njima sruše grad...pa obrnuto...nikad dosadno...
tacno tako,samo sto je malo nedostajlao da Izrael u Jomkipurskomne prodje veoma grbavo da nije bilo brze najbrze reakcije SAD.Ginuli su prethodno izraelski pioti iznad Damaska i Egitpta i nikom nista,rat je .cinjenica je da IDF od kraja sedamdesetih nema konkurenta zato sto su arapske drzave i arapski nacionalizam propao projekat ostavsi bez podrske onog mocnog SSSR-a.Tako da projektovati situaciju sa izraelom na indijsko-pakistanski sukob je krajnje neozbiljno

;)

Screenshot_20190228-155148~2.jpg

Amerika ne moze da se suprotstavi ruskim raketama, izjavio je nacelnik Strateske komande Oruzanih snaga SAD

- - - - - - - - - -

U prevodu "Mi, deca kukuruza, smo najjaci kada treba napasti neku manju zemlju da bi se ista opljackala, ali ako se zakacimo sa Rusijom nismo u mogucnosti da podignemo gard. A napasti neku veliku silu ne smemo, sa svojim kujama pljackamo samo manje nacije".

ja mislim da je najbolje da se u KASHMIR posalju "mirovne snage UN" pod vodjstvom NATO ........................pa sad ako i neka UN (NATO) trajna vojna baza nikne na granici KINA-KASHMIR.......sve ce to biti u cilju postizanja "sveobuhvatnog resenja u konfliktu izmedju dve atomske sile.........................STO CE NARAVNO CEO SVET PODRZATI.................iz straha od atomskog konflikta...................................A STO JE NAJVAZNIJE, AMERIKA CE POKRENUTI INICIJATIVU U UN DA SE MEDJU ATOMSKIM SILAMA NAPRAVI DOGOVOR..................SLICAN ONOM KOJI JE OD SKORA AMERIKA NAPUSTILA..............................DOGOVOR U KOJI BI BILE UKLJUCENE SVE ATOMSKE SILE...............................OVOG PUTA I KINA

Ti "mislis"

Buahahahhahahaahahhahahahhahahahhahhahaahaaaa

Amerika ne moze da se suprotstavi ruskim raketama, izjavio je nacelnik Strateske komande Oruzanih snaga SAD

- - - - - - - - - -

U prevodu "Mi, deca kukuruza, smo najjaci kada treba napasti neku manju zemlju da bi se ista opljackala, ali ako se zakacimo sa Rusijom nismo u mogucnosti da podignemo gard. A napasti neku veliku silu ne smemo, sa svojim kujama pljackamo samo manje nacije".

То је јако разборито.

Међутим, Американци нису могли да се супротставе ни совјетским ракетама од шездесет и неке.

Упркос томе, Совјетски Савез је завршио у канти за ђубре.

Да ли опажаш неку несугласицу.

India's military delivered a press conference in Mumbai on Thursday, following Pakistan's decision to free a captured Indian pilot whose Mig-21 fighter was shot down by Pakistan in disputed Kashmir. Air Vice Marshal RGK Kapoor, an Indian air force spokesman, wished to correct the statements made by Pakistan, saying that: "Pakistan claims that they intentionally draw weapons in open space where there was no human presence or military post. The fact is that Pakistan Airforce's aircrafts targeted military installations." Meanwhile, Major General Surinder Singh Mahal of the Indian Army, standing alongside Kapoor, made clear that Indian forces remained on high alert to respond to any "provocation" on the part of Pakistan.

- - - - - - - - - -

То је јако разборито.

Међутим, Американци нису могли да се супротставе ни совјетским ракетама од шездесет и неке.

Упркос томе, Совјетски Савез је завршио у канти за ђубре.

Да ли опажаш неку несугласицу.

Komunizma vise nema ali USa i dalje ima neke smetnje , da ne kazem psihoze :per:

Back