sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
Dobro, onda se na to fokusiraj i da nam nekim revolucionarnim otkrićem obogatiš zemlju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ех Бернарде, како је то могуће рећи без анализе генетског материјала?I jesam li indigo?
Poslacu ti moju ruku po posti pa analiziraj....
Pa i tip sam lava sa suncem u devici. Sta ocekjujesh? DA budem neshto prosecno?
Ljudi da vas pitam...
Jel vi stvarno verujete u te Indigo gluposti?
Chitam sad temu i dokazi za to su stvarno glupi
Jaoj, Mila majko?
nije ti EGO nesto sto ja pametno gajiti i previse zalivati. Secas se Djavoljevog advokata : "Sujeta je moj omiljeni greh"Najpametnija recenica izgovoarena u bilo kom filmu- Ikada!!!!
Ne mi verujemo da si ti indigo, i da cesh nas spasiti nevidenim intelektualnim sposobnosti, ali do tog sretnog trenutka ako nemash shta pametno da kazesh sa astro gledishta imash Natprirodne pojave i misterije!
'ladno verujesh
za koju se vi slamku spasa 'vatate
Jaoj, Mila majko?
nije ti EGO nesto sto ja pametno gajiti i previse zalivati. Secas se Djavoljevog advokata : "Sujeta je moj omiljeni greh"Najpametnija recenica izgovoarena u bilo kom filmu- Ikada!!!!
Slabic![]()
"ndigo deca.
Probacu da sastavim pitanja bazirana na ovom tekstu.
Dali tragate za višim ciljevima, i višom svrhom u životu, a da se u isto vreme osećate kako svet nije spreman za vas?
Dali se nekada osećate premudri za svoje godine?
Dali imate problem da se povinujete načinu života društva?
Dali vidite i posmatrate svet drugačije od većine ljudi oko vas?
Dali posedujete jaku intuiciju o odredjenim stvarima koja za mnoge oko vas nevaži?
Dali se često osećate pogrešno protumačen kada pokušate da razgovarate sa ljudima o tome šta je realno?
Dali ste osoba koja je u potrazi za istinom?
Dali se osećate kao osoba koja je rodjena da bi izvrišila posebnu svrhu u životu?
Dali se osećate izolovano i usamljeno u vašim uverenjima?Čak i od porodice?
Dali se osećate asocijalno osim ako se nadjete sa ljudima sličnog razmišljanja?
Dali ste emotivno preosećajni?
Dali ste imali komplikovano detinjstvo?
Ako na većinu ovih pitanja možete odgovoriti pozitivno onda ste pripadnik Indigo naraštaja."
da dodam jos jedno pitanje
Da li se osecate kao surogat licnost u razgovoru s drugima koji svoje unutrasnje konflikte projektuju na vas i da li primecujete kad ljudi ubedjeni da komuniciraju s vama, ustvari komuniciraju sami sa sobom, mozda bi to moglo da se nazove svoje svesno i nesvesno ja, ustvari 2 dela njihove licnosti pokusavaju da uspostave kontakt, osoba je nesvesna procesa, i nesvesno projektuje to svoje nesvesno drugo ja na vas, i onda se raspravlja, komunicira, prica, ili svadja bukvalno sama sa sobom, dok vi cutite bledo gledate posle nekoliko neuspelih pokusaja da se opravdate da to sto osoba govori o vama ne, nikako ne odgovara vama i vasoj licnosti i vasem nacinu razmisljani ni vasoj prirodi, a sagovornik zaista ne moze toliko da vas poznaje i ne poznaje vas cak ni uopste da bi tako dobro znao vasu prirodu licnost, naravno njegova ubedjenja o vama su zbog toga skroz pogresna..u jednom trenutku shvatate da sagovornik govori o sebi,da se raspravlja sam sa sobom, da prica sa svojim drugim ja , koje je jednostavno receno , ja kazem da bi bio razumljivo svima "prilepio" na vas....a vas ustvari ne slusa i ne primecuje, ubedjuje vas da jeste ono sto niste, da mislite ono sto ne mislite, u prvom trenutku kad primetite ovaj proces ostajete sokirani i zabezeknuti onda pocinjete da otkrivate da vecina ljudi ovo radi, da ste u vecini razgovora samo surogat, bezivotna marioneta koju drugi koriste da bi raspravili sopstvene unutrasnje konflikte licnosti, vecinom nesvesno.....
da li ste ikad pokusali da ovo objasnite ljudima, naravno ako pokusate reakcija ce biti negativna, osoba ce smatrati da je vredjate, jer misli da svi razmisljaju na isti nacin kao i ona, ona je osoba koja vredja, tako da ce svaku vasu rec shvatiti kao uvredu ili je tip licnosti koji ne ume da normalno komunicira s ljudima , vec je jedini nacin komunikacije "prepucavanje" , intelektualno nadjacavanje, "nad*eba**nje", osoba dokazuje svoju jacinu tako sto ce izvredjati vasu "licnost" , koja ustvari i nije vasa licnost , nego nesvesno ja osobe koja ovo ocajnicki pokusava,da se "dokaze" ili vas koristi kao ventil za svoje frustracije, nesvesna da sve vreme samo otkriva svoje jako teske mane, nesvesna da potpuno otkriva sebe, pricajuci o sebi, nesvesno otkrivajuci svetu svoju jako ruznu unutrasnjost.....
ja cesto samo blejim i gledam belo kad naletim na nekog ovakvog , tuzno je koliko mnogo ljudi ima koji bukvalno ne priznaju postojanje drugog ljudskog bica osim njih samih....
Jaoj, Mila majko?
Ovo je zastrašujuće koliko podseća na moj život! Kao da sam ja pisala. Mislila sam da sam jedina. Uvek moram da čekam duuugo dok ostali iz moje okoline dođu do zaključka do kog sam ja došla odmah. I nikada me nije intuicija prevarila. Pogrešila sam u životu samo kada je nisam poslušala. Ne verujem da ja mogu biti "indigo" osoba, ne znam kada su takva deca počela da se rađaju. Druge osobe, o kojima piše u tekstu, poštujem kao sva živa bića na planeti, a posle dosta životnog iskustva, u stanju sam da ih salušam, izgledajući pri tom kao da ih razumem, to im je potrebno, oni nisu svesni da su oštećeni.
Не мораш бити свестан несигурности....довољно је да постоји сујета и ствар је јасна.Pa ne znam da li sam bash nesiguran u sebe....ali jesam najsigurnija devica i to znam zahvaljujuci promatranju drugih, jer mi je uzasno ono prepadanje ko na lomacu da idu
Pa nisu...postoje aspekti...npr. So180MaEh pa sada su svi lavovi nesigurni..i ovnovi...
Nisam skapirala na šta se ovo odnosi (šta si htela da kažeš), dokaz je čega?Pa nisu...postoje aspekti...npr. So180Ma...posebno ako je Sunce u Ovnu ili Lavu
![]()
Доказ сујете.Mada je offtopic ...
Nisam skapirala na šta se ovo odnosi (šta si htela da kažeš), dokaz je čega?
Nisam još sve pročitala ali pretpostavljam da nije na odmet pogledati (ako koliko toliko znate engleski), ima dosta toga.
http://www.sunfell.com/indigo.htm