Indigo deca - ta divna stvorenja

Evo ga :mrgreen:

mtsgm0.gif

Dok ne dođu specijalisti za zapadnu (moj domen su više vedska astrologija i Tarot) mogu čisto par zapažanja da navedem..pa nek' me ispravi ko hoće..ili doda:D nešto ..

To što mu je Asc u Vodoliji se uklapa u priču o indigo deci, jer tačka gde je Asc je naša suština, to smo mi - a Vodolije su po prirodi okrenute dobrobiti čovečanstva. I inače su indigo deca u simbolici ere Vodolije :D; ljudi sa Asc u njoj imaju nezavisan duh, humani su, veliki individualisti, znaju biti i ekscentrični i nerazumljivi svojoj okolini :D ..A Uran kao vl.Asc je u 1. kući, u Ribama, Uran, po prirodi neobičan i neshvaćen :zaljubljena:, ali genijalan, koji je uplovio u Ribe - nepregledno prostranstvo i dubinu, u ovom slučaju njegove ličnosti i individualnosti .. donoseći mu crtu izvanrednosti i neobičnosti, ali i velike dubine.

Tu je i Neptun u blizini, donoseći mu finu intuiciju.. i sa NE i sa ASC Jupiter iz 8. čini harmoničan aspekt, donoseći njegovoj ličnosti uticaj znanja (Jupiter) o tajnama, skrivenim stvarima, harmoniji (zbog znaka u kome je..)..a opet, taj Jupiter kvadrira Mesec (njegove emocije), što znači da neće ono što oseća u sebi uvek glatko izražavati..(posebno zbog blizine Saturna).
Horoskop je dosta složen.

Nego, sad ćemo videti i šta kaže NecuZvaqHocuQsur na to, ona je promatrala horoskope Indigo dece.. ja nisam imala tu čast do sada :).

Dok ne dođu specijalisti za zapadnu (moj domen su više vedska astrologija i Tarot) mogu čisto par zapažanja da navedem..pa nek' me ispravi ko hoće..ili doda:D nešto ..

To što mu je Asc u Vodoliji se uklapa u priču o indigo deci, jer tačka gde je Asc je naša suština, to smo mi - a Vodolije su po prirodi okrenute dobrobiti čovečanstva. I inače su indigo deca u simbolici ere Vodolije :D; ljudi sa Asc u njoj imaju nezavisan duh, humani su, veliki individualisti, znaju biti i ekscentrični i nerazumljivi svojoj okolini :D ..A Uran kao vl.Asc je u 1. kući, u Ribama, Uran, po prirodi neobičan i neshvaćen :zaljubljena:, ali genijalan, koji je uplovio u Ribe - nepregledno prostranstvo i dubinu, u ovom slučaju njegove ličnosti i individualnosti .. donoseći mu crtu izvanrednosti i neobičnosti, ali i velike dubine.

Tu je i Neptun u blizini, donoseći mu finu intuiciju.. i sa NE i sa ASC Jupiter iz 8. čini harmoničan aspekt, donoseći njegovoj ličnosti uticaj znanja (Jupiter) o tajnama, skrivenim stvarima, harmoniji (zbog znaka u kome je..)..a opet, taj Jupiter kvadrira Mesec (njegove emocije), što znači da neće ono što oseća u sebi uvek glatko izražavati..(posebno zbog blizine Saturna).
Horoskop je dosta složen.

Nego, sad ćemo videti i šta kaže NecuZvaqHocuQsur na to, ona je promatrala horoskope Indigo dece.. ja nisam imala tu čast do sada :).

Hvala....a jel to u natalnoj karti stoji da je rodjen u 5:05? Ako je tako, onda moram da ispravim, jer je rodj. u 6:05

Poslednjih 30 godina, svako drugo dete je "Indigo", za to vam ne treba natalna karta...takav je trenutak u vremenu.

Mada je taj naziv takođe dosta i zloupotrebljen.
Fakat postoji sve više indigo dece, ali će se mnogi neprilagođeni, neurotični, drski - nazvati "indigo detetom", krijući se iza tog naziva kao iza paravana, i koristeći ga kao argument za svoju neprilagođenost, nepristojnost, itd...("oni su specijalni")

Aha, dobro. Mozda si vec objasnio, ali da li bi mogao da mi das svojim recima neku kratku definiciju ko su ta deca? Sta ce ovde?

Ko su ta deca? Pa to su obicna deca, i nisu ni iz kakvog specijalnog razloga tu u odnosu na druge...izuzev da mozda poboljsaju prosek, tj. izbalansiraju malo odnos izmedju idiota kojih setaju ovom planetom i pravih ljudi....kao sto rekoh, to nije tako neuobicajeno kao sto se predstavlja...to su normalna deca, samo sto su u startu malo bliza onome kako je covek namenjen da bude. A posto su "zadnja vremena" tako nesto je sasvim normalno...i oni koji nisu "indigo" ce svejedno biti stavljeni pred transformaciju, kroz koju ce proci ili ne.

Back