Indigo deca - ta divna stvorenja

ta deca su niko VISE poseban nego i svi vi :) samo mozda imaju malo razvijeniju svest trenutno i "malo bolje secanje odakle dolaze" :) ne postoje etike "indiga, kristala" itd... To su samo etikete 3D svetova :) niko nije drugaciji, niko nije bolji, losiji, dobar, zao, niko... to ne postoji zapravo :) sve oko Vas je energija, samo niste navikli da posmatrate svet tim "drugim ocima" :) najlepse je kada shvatite da ne postoje delovi, vec samo jedna celina i da ste bas Vi deo te celine, deo kosmicke kreacije i deo kosmickog znanja :)

Ako mislis na decu koja od 95 god,pristizu na zemlju..onda, naravno neki su vec odrasli...to su deca koja su tu sa zadatkom.

Uglavnom prica je dugacka,ali svi oni imaju neke talente koji treba da pomognu zemlji da se ova civilizacija izvuce iz potonuca u
neznanje i nasilje..Visok im je IQ,ne trpe autoritete,i uglavnom su hiper aktivni.Tesko je imati indigo dete,jer ono zna svoj zadatak
i ne trpi da mu se postavljaju nikakve prepreke od strane autoriteta..Ne radi stvari koje smatra suvisnim na svom putu..itd..

natal_wheel_2.png

indigo ili ne? :D

E pa to ti je najbolje pitati da ti potvrdi neko ko tvrdi da vidi aure.

Taj termin je i nastao kada se u Americi sedamdestih /osamdesetih zahuktavala New Age priča...i kada je sve istočnjačko postalo fokus interesovanja...
Nancy Ann Tappe, samoproglašeni sinestet i vidovnjak je prvi put upotrijebila ovaj termin u svojoj knjizi u kojoj je
tvrdila da u populaciji vidi sve više i više djece sa indigo plavom aurom i da svi oni imaju slične karakteristike koje se pominju za takve osobe.

Poenta price je da su indijci hiljadama godina unazad imali vec priču sa aurama...i možeš o tome mnogo pročitati na netu,ako već nisi...i to nije ništa novo....

Medjutim ,kako rekoh, od kada je krenuo New Age na zapadu i zapadnjaci su upoznajući se sa istočnjačkim misticizmom, odjednom krenuli da se isto tako bave aurama ali da kreiraju svu tu priču na takav senzacionalistički način kako samo oni mogu napraviti.

Pa tako postoje izvjesne razlike u originalnom indijskom tumačenju plave aure i kvazitumačenju zapadnjacke new age verzije.

Naime plava aura je u hinduizmu vezana za pinealnu čakru i treće oko i označava pojačanu duhovnost, providjenje,vidovitost,intuitivnost,hipersenzibilnost,transperceptivnost,proširenje svijesti... i vezana je za planete Jupitera i Neptuna.

S druge strane na zapadu se ta aura u funkciji marketinškog termina- "indigo djeca" tumačila na način koji odgovara simbolici urana (dakle čitavom New Age duhu).Pa je tako odjednom plava aura donosila inteligenciju,buntovništvo,problem sa autoritetima,hiperaktivnost itd...što ona nema u svom originalnom značenju.

U svakom slučaju ti imaš pomentog urana ("novo doba") u svojoj prvoj kući i kako je on u konjukciji sa marsom(isticanje,istupanje) a prva kuća je u lavu (samosvijesti)..s ovim pitanje si potvrdila da ti je bitno da urana(posebnost,inteligencija,buntovnistvo,evolucija) s kojim istupaš, vidiš kao sopstvenu upečatljivu i specifičnu karakteristiku svijesnog dijela identiteta.

Kako se sunce koje je vladar prve i urana, nalazi u merkurovom znaku..takodje voliš što ta uranova specifična,nesvakidašnja energija s kojim istupaš, ima neko aktuelno pojašnjenje, definiciju,dobro poznat terimin za koji su svi čuli i koji je danas svima poznat.

Indigo Deca su definitivno pod vladavinom Urana. To je sam smisao egzaltacije (Merkur u Vodoliji).

Potvrda je u 3 > 1. Ime reborn.dragon. Pluton (merkur) Škorpija.

Pluton 11. Diskusija preko 3, o Blizancu Vodoliji, o Indigo Deci (Ljubičasto = Uran)

Severni treba pomeriti za 3-4 minuta da bi karta bila tačna, samo da upadne u 40'-41'

Sunce kao nosioc 6, Generacijski (Mesec) udeo gena (Bik) biologije posebnosti (Sunce se izdvaja na vrhu MC).

Kvadrat Uran Merkur - Posebnost ili ne?

Pitanje za reborn.dragon će zauvek ostati misterija i nikada se neće rešiti u glavi. :mrgreen:

Uran u Strelcu, reborn.dragon ne mari za to ko šta drugi priča. Bitna je ekspanzija uma i mišljenje drugačije od drugih.

BTW lično pitanje, kako se oblačiš reborn.dragon? :)

Indigo Deca su definitivno pod vladavinom Urana. To je sam smisao egzaltacije (Merkur u Vodoliji).

Potvrda je u 3 > 1. Ime reborn.dragon. Pluton (merkur) Škorpija.

Pluton 11. Diskusija preko 3, o Blizancu Vodoliji, o Indigo Deci (Ljubičasto = Uran)

Severni treba pomeriti za 3-4 minuta da bi karta bila tačna, samo da upadne u 40'-41'

Sunce kao nosioc 6, Generacijski (Mesec) udeo gena (Bik) biologije posebnosti (Sunce se izdvaja na vrhu MC).

Kvadrat Uran Merkur - Posebnost ili ne?

Pitanje za reborn.dragon će zauvek ostati misterija i nikada se neće rešiti u glavi. :mrgreen:

Uran u Strelcu, reborn.dragon ne mari za to ko šta drugi priča. Bitna je ekspanzija uma i mišljenje drugačije od drugih.

BTW lično pitanje, kako se oblačiš reborn.dragon? :)

hej kako mislis ostace misterija i nikada se nece resiti u glavi :D hehehheh

huuuh pa umetnik sam. Kako se oblacim, pa i odeca mora da mi ima licni pecat, neki simbol... ne volim masovnu produkciju.
ali volim opusten i lezerni stil... mada umem da se "skockam" kad treba... ali sam najsrecniji i najopusteniji u prirodi, tad me nije briga u cemu sam. bitno je da sam sa svojim konjem i da uzivam

imam negde izrazenu crtu u karakteru da russim sisteme koji ne valjaju, da se borim za odredjene stvari koje donose dobrobit drustvu... da podignem glas cesce :D

Back