indeks mira

Mulac...dokon sam pa da ti bacim koju.
Veoma sam impresioniran saznanjem da u plemenskoj zajednici kojoj pripadas postoji primerak koji je funkcionalno pismen.U prevodu,znas da ukljucis kompjuter a da te ne ubije struja,razlikujes mis od tastature,itd,itd.
A kad si vec zaljubljen u statiskiku i slicice,daj baci podatak koliko vas je tamo dole totalno nepismeno?Negde videh oko 85% mladih do 19 god.A da,izvor strani.

odlicno. popravlajmo se, prosle godine je taj procenat bio oko95%. znaci za kratko vreme iskorenicemo nepismenost. i da ne zaboravim, isti strani izvor.
ps.mene vise brina ona funkcionalna nepismenost nekih. znaju da pisu i citaju, a nista ne shvataju:dontunderstand::dontunderstand:

nemam nista pri ruci, mislim ja nicije, pa ni svoje postove ne pamtim/belezim. u jednom se raspravljalo o razolikosti, "inovaciji",ne secam se tacno, a ti to okrenula na raznolikosti u "krevetu"... mozda se secas tog psota, meni je post bio cista desetka.
ps. "problem" je sa nekim forumasima, i ja spadam u te, ako je nesto napisao pre par dana, a svakog dana po 20-30 postova, ili vise, kako pronaci taj post.

uuuuuuuuuuuuuuu...da rekla sam nekom forumasu da nikad od njega dobrog ljubavnika:rotf:..pa ebi ga...nemastovit ne moze da bude dobar..ne slazes se?:D

Izvor je Duboko Grlo!:D

Напокон да сазнам!................:hahaha:

....................Неће човек да ода "извор"
4.gif

.

nikada nemoj pitati bilo koga odakle je preuzeo citat. lepo copy-paste jednu recenicu i na google

Nisi u pravu, Ademe, treba postaviti link ka tekstu. Ovako možemo, a i ne moramo da ti verujemo na reč i da raspravljamo o događajima koji se možda nisu ni dogodili.

Ako je problem, ja ću naći link, ali čisto da razjasnimo...uostalom, ti to znaš bolje od mene, em si stariji, em imaš duži staž na Krsti. :mrgreen:

Nisi u pravu, Ademe, treba postaviti link ka tekstu. Ovako možemo, a i ne moramo da ti verujemo na reč i da raspravljamo o događajima koji se možda nisu ni dogodili.

Ako je problem, ja ću naći link, ali čisto da razjasnimo...uostalom, ti to znaš bolje od mene, em si stariji, em imaš duži staž na Krsti. :mrgreen:

u pravu si, inace link, i to originalan je dat, samo par postova ispod.
ali ona treba da nauci da bude, malo jasnija, citira moj "licni" post [post br.35], i pita za "izvor". meni je to malo bilo "nerazgovetno"
ps. mozda sam se malo i zezao, nikoga na forumu i...:roll::roll:

pa.....crtac nije.................definitivno

ja sam nekada davno drzao video klub. i ostavim jednog druga da me menja...dolazi jedna osoba i zatrazi dva crtaca od njega [znam coveka, imao dva klinca u to vreme] i ovaj mu da dva "crtaca" i on ih odnese kuci i da deci da gledaju... kada je dosao kod mene i ispiricao mi za nesporazum, ja sam umro od smeha. drug mi se pravdao da je mislio da taj pod "crtace" podrazumeva one brezobrazne filmove kao i vecina odraslih:hahaha::hahaha:

ja sam nekada davno drzao video klub. i ostavim jednog druga da me menja...dolazi jedna osoba i zatrazi dva crtaca od njega [znam coveka, imao dva klinca u to vreme] i ovaj mu da dva "crtaca" i on ih odnese kuci i da deci da gledaju... kada je dosao kod mene i ispiricao mi za nesporazum, ja sam umro od smeha. drug mi se pravdao da je mislio da taj pod "crtace" podrazumeva one brezobrazne filmove kao i vecina odraslih:hahaha::hahaha:

hahahahahah dobar fazon
:eek: :eek:Ademe da li to ti i ja normalno pricamo?;)

Back