Incidenti u Beogradu, studenti poručili - "od ovog trenutka ovo više nije studentski protest"

Vucic je multikvisling.

То је мултилажов.

Кад више не буде имао шта да испоручује, на рачун Србије, да купи још времена на власти, сешће нам на врат и Исток, и Запад, и Север, и Југ.

Има сви да се пробуде.

Да те утешим, не брини се. Будућност је њихова.

Србија, ако о националним интересима актуелна власт (и ти са њом) настави да се брине као до сада, дефинитивно остаје у прошлости. Ако од Србије ишта остане.

Но, мислим да је то у реду, јер свако треба да жање тачно оно што је посејао, и што сеје.

Јес да ћу и ја уживати у тој жетви са вама, али имам година, па ће бити шта буде.
Ja opet mislim da kada ovi koje ti podržavaš budu došli na vlast,ode nama država u propast,ode Kosovo, postaćemo genocidna nacija,uvešće se sankcije Rusiji,pustiće se RS niz vodu.
E sad,razmisli,šra je gora opcija oo državu?

Ja opet mislim da kada ovi koje ti podržavaš budu došli na vlast,ode nama država u propast,ode Kosovo, postaćemo genocidna nacija,uvešće se sankcije Rusiji,pustiće se RS niz vodu.
E sad,razmisli,šra je gora opcija oo državu?

Не знаш ти кога ја подржавам. Знаш само против кога сам.
И оне који су на власти (било које) сматрам одговорним за све што је у држави лоше.
Као што рекох, иде жетва тачно онако како се сеје, и како се сејало. То је неминовност.
И искрено се надам да ће власт, и ви што је подржавате, ипак да пожњете мало више него ја...ипак сте заслужили.

Не знаш ти кога ја подржавам. Знаш само против кога сам.
И оне који су на власти (било које) сматрам одговорним за све што је у држави лоше.
Као што рекох, иде жетва тачно онако како се сеје, и како се сејало. То је неминовност.
И искрено се надам да ће власт, и ви што је подржавате, ипак да пожњете мало више него ја...ипак сте заслужили.
Kako ne znam kada pratim tvoj rad ovde.
Ova vlast je vratila Srbiju sa ivice ambisa.Dobro rade.Uvek može bolje, naravno,ali i ovo je dobro.

Kako ne znam kada pratim tvoj rad ovde.
Ova vlast je vratila Srbiju sa ivice ambisa.Dobro rade.Uvek može bolje, naravno,ali i ovo je dobro.

Онда те џабе плаћају.

Актуелна власт је укопала Србију у амбис моралне и духовне пропасти, а на крају ће уследити и материјална пропаст.

А сада ме извини, сложићемо се да се никад нећемо сложити.
Настави да пратиш.

Онда те џабе плаћају.

Актуелна власт је укопала Србију у амбис моралне и духовне пропасти, а на крају ће уследити и материјална пропаст.

Настави да пратиш.
Nije,i naravno da se nećemo složiti.

Онда те џабе плаћају.

Настави да пратиш.
Ne,mi smo unazad ukupana 30g.

Da bi bolje živeo moraš se sam potruditi oko svega a ne da očekuješ država da ti sve da na tacni.

Vidiš ja sam svoju porodicu na vreme obezbedio u svakom smislu pa nemamo razloga da se žalimo.

Ne,mi smo unazad ukupana 30g.

Da bi bolje živeo moraš se sam potruditi oko svega a ne da očekuješ država da ti sve da na tacni.

Vidiš ja sam svoju porodicu na vreme obezbedio u svakom smislu pa nemamo razloga da se žalimo.

Видиш, и ја своју, не зависим ни од државе, ни од било које власти у Србији егзистенцијално, па зато могу и да кажем шта мислим.

Држава и власти зависе од мене. Ја за себе зарађујем, а они морају од мене да узимају да би напунили своје гузице.

Тако да од њих очекујем само једно, да обављају посао за који их плаћам.

Видиш, и ја своју, не зависим ни од државе, ни од било које власти у Србији егзистенцијално, па зато могу и да кажем шта мислим.

Држава и власти зависе од мене. Ја за себе зарађујем, а они морају од мене да узимају да би напунили своје гузице.

Тако да од њих очекујем само једно, да обављају посао за који их плаћам.
Politika je trgovina,koji god dođe na vlast moraće ući u koaliciju sa nekom strankom.

Back