Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
zasto?ti pishesh nebuloze ne ja.ahahahhha!!!greote...onaj moj prvi post je tebi namijenjen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto?ti pishesh nebuloze ne ja.ahahahhha!!!greote...onaj moj prvi post je tebi namijenjen
a sto znam...steta su onako sjebali zadnju s.i pogotovo kraj...od inceptiona sam mnogo vishe ocekivao,ne kazem,ima film svojih trenutaka,al mi je nekako od pocetka vec bilo 'oce li se ovo zavrsavat...' namrtvo me smorila Marion Cotillard,kroz citav film mlati jedno te isto,doslo mi je da je zadavim.nista,s obzirom da imamo nolana na temi nek nam fino reche u cemu je foralost je bila sjajna serija u prve dve-tri sezone,posle je takodje izgubila svoj smisao nazalost....stetatako da,da i inception je na tu foru
![]()
a sto znam...steta su onako sjebali zadnju s.i pogotovo kraj...od inceptiona sam mnogo vishe ocekivao,ne kazem,ima film svojih trenutaka,al mi je nekako od pocetka vec bilo 'oce li se ovo zavrsavat...' namrtvo me smorila Marion Cotillard,kroz citav film mlati jedno te isto,doslo mi je da je zadavim.nista,s obzirom da imamo nolana na temi nek nam fino reche u cemu je fora![]()
zakomplikovali su ga previshe ili ja ne umijem da sanjam kako treba,pojma nemam.ja volim te neobicne filmove,ali ovo mi je bilo previshe,gledash a pojma nemash sta se deshava,i kad pomislis da si ponesto i provalio sjebu te sa nekim desetim snom i trzajima iz 4-og...