In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej...jedno pitanje nevezano za samu muziku.
trenseri,trenserke gde se oblacite?

Legends ima extra stvarchice, tako da se ja mahom oblacim tamo. Naravno, nema pravila. Moram isto da pohvalim i "Pimkie" shop-ove, prvi put sam videla njihovu radnju u Italiji i odusevljena sam. Cene su podnosljive, a odeca moze da se opise kao "Urbano-trendy-glamurozno". Extra su. Imaju i tasne/tasnice, nakit (obozavam njihov nakit), cak i sminku itd, itd.
Za njihove stvari te uvek pitaju:"A gde si to kupila":lol: Sve zivo svetluca, veselo boje i tako to...
P.S. U filmu "Music and Lyrics" glavna glumica nosi njihovu esharpu, a u Ally McBeal istu takvu nosi Ling;)

Poslednja izmena:
Skazi,Vibe Tribe,ZIKI,Sesto Sento,Gataka,1200 mics,Astrix,Electo Sun,Shanti,Pixel,G.M.S,Wrecked Machines,Growling Machines,Hallucinogen,Dino Psaras,Joti Sidhu,Freaked Frequency,Talamasca,Dali,Michele Adamson,Indrha,Cihakra,Yahel,Zorba,Space Cat,Alternative Control,Melicia,X-Dream,X-Noise,Xerox & Illumination,Alien Project,Astral Projection,ALT CTRL,Infected Mushroom,Domestic,Bizzare Contact,Silicon Sound,Atomic Pulse,Eskimo,Absolum,Nomad,Kindzadza,Exile,Echotek,Analog Pussy,Beat Hackers... i josh njih nekoliko..

(:

danger_trance-1.jpg

Bas sam ovih dana skinuo ovaj zadnji ASOT show (ne znam broj, 360 i neki, tako nesto), i kao sto sam ocekivao smorio sam se do bola. Ja ne znam sta radi ovaj Armin, sve pesme bira na jedan te isti fazon. Ne znam, mozda trebam da poslusam jos koji put ali nijedna od poslednjih sto emisija me nije impresionirala.

Jel zna neko gde mogu da nadjem trance muziku (moze i progressive house) na malo drugaciji nacin, a da to nije Tiesto, Van Dyk, Gareth Emery, Andy Moor, Menno de Jong, Ronski Speed i ostala "progressive" kompanija? Strasno me mrzi da kopam po setovima, kad znam da necu nista naci.

Ajde cekam preporuke.

Bas sam ovih dana skinuo ovaj zadnji ASOT show (ne znam broj, 360 i neki, tako nesto), i kao sto sam ocekivao smorio sam se do bola. Ja ne znam sta radi ovaj Armin, sve pesme bira na jedan te isti fazon. Ne znam, mozda trebam da poslusam jos koji put ali nijedna od poslednjih sto emisija me nije impresionirala.

Jel zna neko gde mogu da nadjem trance muziku (moze i progressive house) na malo drugaciji nacin, a da to nije Tiesto, Van Dyk, Gareth Emery, Andy Moor, Menno de Jong, Ronski Speed i ostala "progressive" kompanija? Strasno me mrzi da kopam po setovima, kad znam da necu nista naci.

Ajde cekam preporuke.

Armin je smarac , to je vise brend i marketing nego dobra muzika ...
Uglavnom ja sam odustao sam od te muzike , vratio sam se izvorima i starom trensu , kopajuci po youtube mogu se naci neke jako interesantne stvari ...
Prosto ljudi su se smorili od brzih ritmova , zato je i danas ako racunamo neku normalnu elekronsku muziku minimal totalno in ...

Sta fali Skaziju?

Malo manje copy paste produkcije ...

Meni licno problem nije brz ritam, nego sto vecina producenata elektronske muzike koristi istu semu za izradu. Secam se kad je Ron van den Beuken izjavio da dobra trens numera mora da ima kratku ali prepoznavljiju melodiju koja se stalno ponavlja. Mislim se... :roll:

Nego, na koji minimal mislis? Minimal techno ili...? Daj neki primer. Set neki ili pak produkciju.

Back