In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bedara stari.:neutral:

odoh zato sutra na nastića, jest da nije psy ali daj šta daš..
nisam dugo bio nigdje počinjem krizirat :grin:

Ha, ja u subotu bio na Richie Hawtinu i njegovoj M_nus ekipi. Malo reći da sam se sjajno proveo.
Nastić mi nekako uvek izmakne. Tri puta sam ga planirao gledati, sva tri bez uspeha. Baksuz...

Banshee, nagovori (prisili pod pretnjom ozbiljnih fizičkih povreda) neku jaranicu da ti se dobrovoljno pridruži. Tako bih ja učinio :D

psy je ok energičan ...
nažalost nisam još bio ni na jednom takvom partiju jer blizu mene nema takvih brija :thumbdown:

jel ima šta uskoro u Novom Sadu?
ma bas u subotu posle duze vremena :mrgreen::
inSIGHT PROULDY PRESENTS:
OPEN AIR PARTY @ PETROVARADIN
SUBOTA 24. MAJ 2008. od 22h - 07h

ALTERNATIVE CONTROL LIVE // VISION QUEST, SERBIA

SUPPORTED BY inSIGHT DJ's
ZOLI / LOODI / MAITREYA / NOMI / AURAL

DECO & 3D BY: O.M. COMMUNITY & geOPTICS
MORE INFO SOON...

pa sta ja znam ,ranije sam isao gotovo svake druge nedelje u Beograd ,a bilo je bogami opasnih psy rejvova i po ostaku Srbije pogotovo u open air u KGu i Valjevu i jos nekim mestima ,nije mi smetalo da se cimam busevima,kolima,vozovima stalno po dva dana ,a sada odem na 2,3 "ozbiljne " zurke godisnje i to uglavnom u NSu ,i mene mrzi a i svi ljudi oko mene se smorili vise ,ipak je to zayeban ritam bio

wall.jpg

:worth::worth::worth: . . . :super::super::super: . . . :ok::ok::ok:

pa sta ja znam ,ranije sam isao gotovo svake druge nedelje u Beograd ,a bilo je bogami opasnih psy rejvova i po ostaku Srbije pogotovo u open air u KGu i Valjevu i jos nekim mestima ,nije mi smetalo da se cimam busevima,kolima,vozovima stalno po dva dana ,a sada odem na 2,3 "ozbiljne " zurke godisnje i to uglavnom u NSu ,i mene mrzi a i svi ljudi oko mene se smorili vise ,ipak je to zayeban ritam bio
ja bila sad 30. aprila tamo u kragujevcu na jezeru,bila ta neka trens zurka.kao kragujevcani trenseri,a sve moj do mojega.
nisam videla pasivnije ljude u zivotu.cak i kad su drogirani kuliraju :neutral: ali onako kolektivno - svi koji su se pojavili.energija?sta je to? :neutral:

ja bila sad 30. aprila tamo u kragujevcu na jezeru,bila ta neka trens zurka.kao kragujevcani trenseri,a sve moj do mojega.
nisam videla pasivnije ljude u zivotu.cak i kad su drogirani kuliraju :neutral: ali onako kolektivno - svi koji su se pojavili.energija?sta je to? :neutral:
navodno su stigli neki novi hoffmani jako svezi i jaki pa su svi na zurci odavali postu nedavno preminulom doktoru tako sam ja cuo:mrgreen: ,
a ne znam stvarno tamo je ranije bio centar transa u Srbiji, mislim bilo je vise zurki u BGu al je tamo samo trans bio i nista vise ,cak je i jedini domaci uspesan festival sa ubitacnim line-upom bio bas na tom jezeru u Sumaricama 2003.
Al sve pocelo da opada vec dve, tri godine 2001.,02. i 03. je bila ekspanzija i onda su se ljudi smorili dal od prevse gudre ili ko zna cega ili su nacisto propali ili su potpuno digli ruke od toga , murija je isto bila posebno represivna i neprijatna u KG i u sustini tamo je produkcija zurki gotovo zamrla osim tih prvomajskih uranaka i doceka novih godina .:neutral:
Mada koliko vidim Smederevevo postaje hit leta vec par godina i sada najavjuju neke zanimljive dogadjaje:D

Nekad je bilo full sad se mnogo komercijalizovao...
Ne mozes izaci na psy vise a da pored tebe ne djuska neko ko se kune u Cecu...
Sad mi je psy ostao samo kucna varijanta...mozda je tako najbolje...
Kad sa, imao 10 godina poceo sam da ulazim u psy i kad se okrenem sad nazad mnogo je bolji bio...Tako da je sad bolje da se presljusaju stari cd-ovi nego skidati nove pesme...
pozz

e da...

A za nastupe izdvajam STARGATE kad je bio Bizzare Contact...To je poslednji dogadjaj bez Cecoholicara...
Mada i sledeci ,kad je bio SUB 6 nije bilo lose, ali vec je pocelo da se skuplja pogresno drustvo...

Nekad je bilo full sad se mnogo komercijalizovao...
Ne mozes izaci na psy vise a da pored tebe ne djuska neko ko se kune u Cecu...
Sad mi je psy ostao samo kucna varijanta...mozda je tako najbolje...
Kad sa, imao 10 godina poceo sam da ulazim u psy i kad se okrenem sad nazad mnogo je bolji bio...Tako da je sad bolje da se presljusaju stari cd-ovi nego skidati nove pesme...
pozz

e da...

A za nastupe izdvajam STARGATE kad je bio Bizzare Contact...To je poslednji dogadjaj bez Cecoholicara...
Mada i sledeci ,kad je bio SUB 6 nije bilo lose, ali vec je pocelo da se skuplja pogresno drustvo...

Nije mi jasno što tebi smetaju "Cecoholičari"? Pa na žurku ideš radi sebe, ne radi njih. Što se mene tiče na žurku može da dođe ko god hoće, mada treba biti određen broj pravih rejvera da bi žurka bila kako valja i da bi imala određenu energiju.

Ne bih se složio sa tobom ni što se produkcije tiče. Tehnologija napreduje i u rukama talentovanih producenata čuda se čine. Osim toga, dovoljan broj njih je tu i drže Gou na jednom, po meni, visokom nivou.
E sad, to što je pravi trens otišao u pm to je druga priča. Psy-u još uvek ništa ne fali.

Nije mi jasno što tebi smetaju "Cecoholičari"? Pa na žurku ideš radi sebe, ne radi njih. Što se mene tiče na žurku može da dođe ko god hoće, mada treba biti određen broj pravih rejvera da bi žurka bila kako valja i da bi imala određenu energiju.

Ne bih se složio sa tobom ni što se produkcije tiče. Tehnologija napreduje i u rukama talentovanih producenata čuda se čine. Osim toga, dovoljan broj njih je tu i drže Gou na jednom, po meni, visokom nivou.
E sad, to što je pravi trens otišao u pm to je druga priča. Psy-u još uvek ništa ne fali.

Pa fora je u tome sto nema rejvera vise...maks 5 posto...Sve ostalo blejaci koji stoje i misli da se uz psi igra samo cimanjem glave...

Secas se kako je nekad bilo...Svi na prelazima skacu ko ludi...Prosto ti adrenalin probije granice...

A sto se produkcije tice , mislim da je ona kriva jer se sve komercijalizovao...Zvuk je postao meksi i melodicniji a to prija ovim Cecoholicarima...

pozz Sun

Pa fora je u tome sto nema rejvera vise...maks 5 posto...Sve ostalo blejaci koji stoje i misli da se uz psi igra samo cimanjem glave...

Secas se kako je nekad bilo...Svi na prelazima skacu ko ludi...Prosto ti adrenalin probije granice...

A sto se produkcije tice , mislim da je ona kriva jer se sve komercijalizovao...Zvuk je postao meksi i melodicniji a to prija ovim Cecoholicarima...

pozz Sun

Iskreno, kad sam bio u SKC-u za Novu Godinu nisam stekao taj utisak. Mada, može biti da sam ja previše pod uticajem hladnih švaba, pa da mi je svaka malo energičnija žurka vrh.
Ja lično Srbiju još uvek smatram vrlo energičnom. I ne žali se, vi makar imate strašno raznoliku scenu. Ovde ne znam koga treba da ubijem da bih našao solidan Psy događaj.

A što se moderne produkcije tiče evo ti odslušaj ovu stvar. Primeti kako se melodije i ritmovi razvijaju. Ovo je delo genija. Ako te prelaz na 4:05 ne izbaci iz cipela, onda si ti zakržljao, a muzika ostala ista :D

Electric Universe - Morning Star

Nemoj me zezati da te taj prelaz dize...da mi nisi rekao da je to prelaz ne bi ni znao...Evo ti prelaz...Jeste novija stvar ali vec kad smo poceli sa prelazima...

Infected Mushroom - Vicious Delicious

prelaz od 3:53 do 5:50

Uzivaj...

Poslednja izmena:
Nemoj me zezati da te taj prelaz dize...da mi nisi rekao da je to prelaz ne bi ni znao...Evo ti prelaz...Jeste novija stvar ali vec kad smo poceli sa prelazima...

Infected Mushroom - Vicious Delicious

prelaz od 3:53 do 5:50

Uzivaj...
Biće da imamo drugačije ukuse. Ma koliko ja gotivio Gljivice prelaz na ovoj stvari je predug (a to je osnovna stvar koju ne volim kod klasičnog trancea).
Ne shvati me pogrešno, stvar je fenomennalna, imam album i slušao sam ga intenzivno jedno vreme, ali radije bih čuo Electric Universe na žurci i ispraznio se, nego čekao da Gljivice završe sa prelazom.

Odoh sad da gledam tekmu, nastavićemo sa diskusijom kasnije. Godra mi je što konačno mogu na ovom forumu da pričam sa nekim o elektronskoj muzici :D.

Biće da imamo drugačije ukuse. Ma koliko ja gotivio Gljivice prelaz na ovoj stvari je predug (a to je osnovna stvar koju ne volim kod klasičnog trancea).
Ne shvati me pogrešno, stvar je fenomennalna, imam album i slušao sam ga intenzivno jedno vreme, ali radije bih čuo Electric Universe na žurci i ispraznio se, nego čekao da Gljivice završe sa prelazom.

Odoh sad da gledam tekmu, nastavićemo sa diskusijom kasnije. Godra mi je što konačno mogu na ovom forumu da pričam sa nekim o elektronskoj muzici :D.

ma ja gotivim te duge prelaze jer te drze u neizvesnosti da poludis...da, ocigledno imamo drugacije ukuse...ali o ukusima ne treba raspravljati;)

i meni je drago sto mozemo da raspravljamo...makar to bile i prepirke;)

p.s. dobra tekma za sad;)

Back