In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Master_Chief:
Hm,vidim ovde sve skoro "metalci" i oni sto slusaju hip-hop a skoro niko da pomene Trance ili Techno...Izgleda da to nije bas tolko popularno u Srbiji...
U svakom slucaju ima li neko ovde na Forumu sa kim mogu podeliti malo Trance ili Techno znanja,mozda podelimo neku dobru pesmu i tako to jer ja imam sve one najbolje one sto se tesko nadju i one najduze...

A ako bude zainteresovanih mogu dati sajt sa koga se mogu skidati gratis Trance & Techno muzika odlicnog hvaliteta.
Inace ja slusam dosta DJ Quicksilvera,Paul Van Dyk-a i Maura Picotta.
bez uvrede, ali to sto ti slusas nema veze sa trensom. ne siri neznanje o trensu.

stigao sam do seste strane, i ne mogu vise da vas citam.
ovako:
green nuns of the revolution
sandman
xenomorph
astral
the delta
stari x-dream
shiva shidapu
goa gil
hallucinogen
penta
parasense
juno reactor
procs
prometheus
smara me da vam nabrajam vise. vas vecina nema pojma sta je trens.
pogotovo onaj ko je zapoceo temu. lik nije nijednom spomenuo goa gila! alo! pih, muka mi je, leba mi. :-x

gullogullo:
stigao sam do seste strane, i ne mogu vise da vas citam.
ovako:
green nuns of the revolution
sandman
xenomorph
astral
the delta
stari x-dream
shiva shidapu
goa gil
hallucinogen
penta
parasense
juno reactor
procs
prometheus
smara me da vam nabrajam vise. vas vecina nema pojma sta je trens.
pogotovo onaj ko je zapoceo temu. lik nije nijednom spomenuo goa gila! alo! pih, muka mi je, leba mi. :-x

Aj prosvetli nas neuke ...

Lepo neko rece gde nastade trance. indija, izrael. to su poceci, pa onda idu nemacka, engleska i amerika. to sto sef sveznalica :lol: prica o euro trensu vise nije trens, bio je. opet mi nije jasno kako moze da zapocinje o trensu, a da nijednom ne spomene najveca imena ikada i u ambient, i u dark, i u prvom sto nastade, goa trensu. pa gde mu je najbolji producent i zacetnik najboljih trens projekata simon posford a.k.a halucinogen. on je napravio shpongle, younger brother, mistery of yeties... izdavao za dragonfly, najstarija izdavacka kuca. pa onda g.n.o.t.r., oni su 97 radili nesto sto ni sada niko ne radi. a o velikom goa gilu da ne pricam. pa onda, onaj kosati iz infecteda je sa dvanaest godina imao projekat- shiva shidapu. pa sandman, sa najoriginalnijim stilom ikada, funny psy trance. poce o trensu, u prvih deset recenica nije spomenuo astral! opet, pih.

YOF13:
Cekaj malo ! A koji je to DJ ( trancer ) otvarao olimpiske igre i kad ?

Dj Tiesto je otvarao Olimpijske igre u Grckoj 2004, tj. pustao muziku dok su predstavljali sve zemlje. Album na kome mozes da cujes sta je pustao je "The Parade Of The Athletes"...
Tu ti je i cuvena stvar "Forever Today"

gullogullo:
Lepo neko rece gde nastade trance. indija, izrael. to su poceci, pa onda idu nemacka, engleska i amerika. to sto sef sveznalica :lol: prica o euro trensu vise nije trens, bio je. opet mi nije jasno kako moze da zapocinje o trensu, a da nijednom ne spomene najveca imena ikada i u ambient, i u dark, i u prvom sto nastade, goa trensu. pa gde mu je najbolji producent i zacetnik najboljih trens projekata simon posford a.k.a halucinogen. on je napravio shpongle, younger brother, mistery of yeties... izdavao za dragonfly, najstarija izdavacka kuca. pa onda g.n.o.t.r., oni su 97 radili nesto sto ni sada niko ne radi. a o velikom goa gilu da ne pricam. pa onda, onaj kosati iz infecteda je sa dvanaest godina imao projekat- shiva shidapu. pa sandman, sa najoriginalnijim stilom ikada, funny psy trance. poce o trensu, u prvih deset recenica nije spomenuo astral! opet, pih.

Brt pa ovo je psihodelija...

Master Chief je napisao na pocetku ovo:
"Inace ja slusam dosta DJ Quicksilvera,Paul Van Dyk-a i Maura Picotta."
Kada je napisao ITWT mislio je na album koji izdaju iz BHR, iliti Tiesto-va kompanija

behemoth:
To majstore!!! meni je to sig na MSN-u... Reci samo kakva je pesma!!!
E jel to bas njihov text? mislim da je ipak uzet od negde, ali moguce je da je njihov!
Kakva pesma covece, omiljena od astrala...

Rekoh, to je iz X - Files - a.
Inache, na Dancing Galaxy su korishceni tekstovi iz Linchove/Herbertove Dine.
Na Amenu recimo, u Anything Is Possible je glas Keanu Rivsa iz Matrixa keca itd...

Shto se nepomenutih tiche, sada sam prvi put video da je neko pomenuo Juno Reactor, a nema ni traga od neprevazidjenog Man With No Name-a ili izvrsnog MFG-a...

Back