In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NaraYan:
Hehe bash mi je zanimljiva ona diskusija o oblachenju :]
Svako ima svoj stil, naravno, i ja mislim da se to ne treba vezivati za muziku koju slushamo, filmove koje volimo itd.
Bio sam u SKC-u 31. Na momente je bilo bash bash dobro, sve u svemu - prosechno do malo iznad proseka.
Odavno nisam bio na nekom takvom deshavanju, mozda nisam dovoljno objektivan, ali adda lepo kaze za Nish. Ovde se nishta ne deshava a i kad se desi vecina ljudi ne bude dobro obaveshtena.

Ma u pravu si ti to sto kazes za oblacenje, samo pogledaj malo oko sebe i mozes tacno na osnovu toga kako se ko oblaci moze zakljuciti ko sta slusa! Veruj mi!
Inace ja sam mnogo razocaran sto se tice Nisha, ali ako se nesto brzo ne promeni pocinjem da idem u BG ili NS. Pa bolje i da izadjem jednom mesecno ali da mi bude ekstra nego da se smaram!

ja sam se definitivno baš navukla na trance...
posebno kad sam krenula sa Infected Mushroom... kad sam čula Dream Theater i Semi Nice, I was blown away.
O Astral i Tiestu da ne pričam... krećem pomalo i sa Arminom van Buurenom, Paulom Oakenfoldom, i sličnima...

We gonna run run run
To the cities of the future
Take what we can and bring back home
So take me down to the cities of the future
Everybody's happy and I feel at home 8-)

:sings:

i treba seko!! navuci i par prijatelja na trance :D samo tako nastavi...............
aaa kad ce taj Armin Van Buuren da dodje kod nas.... e jedva chekam neku trance zvezdu da dovedu vamo (malo sutra :( )
Btw. ne znam da li ste chuli za onaj tuborg fest....dovode Sultana i Nadju Ali na Palic bice sigurno extra pogotovo uz Nadju...jbg necu biti tamo.....:D

Ja vjerujem u:

01 -- Astral Projection -- Solid Electronics
02 -- Astral Projection -- Power Gen
03 -- Astral Projection -- People Can Fly
04 -- Astral Projection -- Enlightened Evolution
05 -- Astral Projection -- No One Ever Dreams
06 -- Astral Projection -- Searching For Ufo`s
07 -- Astral Projection -- Let There Be Light
08 -- Astral Projection -- Axis
09 -- Astral Projection -- The prophecy
10 -- Astral Projection -- Mahadeva
11 -- Tiesto -- Flight 643
12 -- Tiesto -- Traffic
13 -- Tiesto -- Adagio For Strings
14 -- Tiesto -- Lethal Industry
15 -- Mauro Picotto -- Proximus
16 -- Mauro Picotto -- Komodo
17 -- Darude -- Music
18 -- Darude -- Sandstorm
19 -- Darude -- Next to You
20 -- Astrix -- On Fire
21 -- Astrix -- Eye To Eye
22 -- Astrix -- Tweaky
23 -- Astrix -- Massive Activity
24 -- Astrix -- Scientific Reality
25 -- Hallucinogen -- Gamma Goblins
26 -- Hallucinogen -- Gamma Goblins 2
27 -- Hallucinogen -- Orphic Thrench
28 -- Hallucinogen -- Deranger
29 -- Hallucinogen -- Shakey Shaker
30 -- Atomic Pulse -- Fire Dance

Trance sam slučajno otkrio 2005. i od tada sam svakim danom sve više oduševljen. Žešće sam se navukao.
Trance, za razliku od druge muzike, mogu da slušam i po najmanje 4-5 sati dnevno.

Inače slušam 80% trance, 5% hip-hop, 5% metal, 2% klasiku i 8% sve ostalo.

Volim trance zbog melodičnosti, brzine i snage. Živahne sam prirode pa me sve sporo, lagano i mlako ubija u pojam i smara.

Inače, čak i trance slušam na brzini od 1,4 - 2 puta većoj od originalne.

Ima ljudi koji kažu da je Astral Projection i čitav trance i na originalnoj brzini samo 'zujanje', ali meni je dobar i jasan i na 2 puta većoj brzini. Obično slušam na 1,4*.

Stvar je u tome koliko ko ima brze misli, koliko ko može da isprati muziku.
Ne mogu svi - to je sigurno. Možda je i to delom razlog što neki ne vole trance - previše sporo misle. U tom slučaju uzaludno ih je ubjeđivati koliko je trance dobar.

Astral Projection -- People Can Fly lyrics

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. Sometimes there is a moment as you are awakening when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming. You may think you can fly but you do better not try.

ashtoznam:
Astral Projection -- People Can Fly lyrics

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. Sometimes there is a moment as you are awakening when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming. You may think you can fly but you do better not try.

To majstore!!! meni je to sig na MSN-u... Reci samo kakva je pesma!!!
E jel to bas njihov text? mislim da je ipak uzet od negde, ali moguce je da je njihov!
Kakva pesma covece, omiljena od astrala...

Kroasan:
Jel slusao neko old scool trance ? Nesto ranije varijante, kao Cosmic Baby ili Humate...tipa 1993-1998.

Aha.. Humate su super, narocito "Love Stimulation" u kolaboraciji sa PVD-jem.. Obozavam tu pesmu..

Cosmic Baby - pa da Energy 52 - Cafe Del Mar je himna..

Ima dosta dobrog klasicnog trance-a.. (Y)

Armin Van Buuren je super kao DJ, izbor mu je OK, i njegov radio show ASOT je ok, s tim sto ne pusta pravi trance.. Ali super je kao DJ. Kao producent ... hmm.. malo je onako dosadan, i ova sada himna koju je radio za juniorsko evropsku u fudbalu (Rush Hour) je...

Goku:
Trance je sirok pojam, ali je tema In Trance We Trust uzeta od kompilacije pesama sa Tiesto-ve izdavacke kuce Black Hole Record, tako da mnoge navedene stvari ne spadaju u taj "zanr" trance-a..
ma opustite se )
evo vam jedna stvar, predstavnik trance-a koji ja slusam
http://rapidshare.com/files/38479853/Daniel_Kandi_-_Make_Me_Believe.mp3.html

Eee to care...bash takav trance i ja slusham..mada volim i da chujem neki dobar psy - tako sam i pocheo da slusham trance...

Drago mi je mefhisto da ti se svidja, to ti je sve u produkciji anjunabeats-a...otidi na sajt www.anjunabeats.com i dole imas da pritisnes radio show koji se emituje petkom, a posle toga, tokom cele nedelje je repriza... stvarno su u vrhu.

Nego, danas je izasla stvar, koja se pojavila negde u januaru, i za mene (i mnoooge druge) najbolja stvar 2007. Ovde se dobije jos 2 mixa ali original mix je naj. Samo premotajte na 3:10, sacekajte prelaz i sve ce vam biti jasno. Ako se nekom taj deo ne svidja, bilo da je metalac, roker, reper itd. ja se vise ne pojavljujem na netu )
Uzivajte )

http://rapidshare.com/files/4001260...cl_Martin_Roth_Remixes-Promo_CDS-2007-TGX.rar

Goku:
Drago mi je mefhisto da ti se svidja, to ti je sve u produkciji anjunabeats-a...otidi na sajt www.anjunabeats.com i dole imas da pritisnes radio show koji se emituje petkom, a posle toga, tokom cele nedelje je repriza... stvarno su u vrhu.

Nego, danas je izasla stvar, koja se pojavila negde u januaru, i za mene (i mnoooge druge) najbolja stvar 2007. Ovde se dobije jos 2 mixa ali original mix je naj. Samo premotajte na 3:10, sacekajte prelaz i sve ce vam biti jasno. Ako se nekom taj deo ne svidja, bilo da je metalac, roker, reper itd. ja se vise ne pojavljujem na netu )
Uzivajte )

http://rapidshare.com/files/4001260...cl_Martin_Roth_Remixes-Promo_CDS-2007-TGX.rar

mhmhmh pa naravno da sam chuo "Suru" (samo cu sada da vidim Martin Rothov rmx) - odlichna pesma...mislim kako da ne chujem ovakve stvari kada zivim za utorak i chetvrtak uveche (TATW, Asot ) :D:D

Back