In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Master_Chief:
ja slusham 95% trance,i pomalo psychodelic.Ne propushtam GDJB svakog chetvrtka,sve epizode imam godinu dana unazad,plus shto imam gomilu ASOT epizoda,
skidam svaki dan live setove,onda ih preslusham,ako naidjem na neku zanimljivu pesmu onda tragam po Torentima dok je ne nadjem,mada slabo slusham single pesme,pustim live set dok neshto drugo radim.Imam oko 1300 chistih trance pesama,urasponu od 1995 do danas,popularne,manje popularne i slichno.Takodje imam oko 300-350 live setova od razlichitih izvodjacha,ima tu i trance,techno,psychodelic,house,chill trance,hardcore...

Imam poshtovanje u sve druge muzichke zanrove,ali trance mi jedino godi i rado slusham po ceo dan...

Nista da se oduzme, nista da se doda. Ja nemam toliki hard (jedan od 320gd) , ali zato rezem na dvd.

Ukupno 600GB 3 SATA hard diska po 200GB

ja moje setove skidam sa www.thepiratebay.com
pomotju torrenta azureous valjda se tako pise...takodje koristim e-mule a i na websajtu www.uktrancealliance.com ima gomila live setova

Inace imam sigurno oko 3000 mixa (90% trance, i 10& techno i nesto malo housa), dok imam oko 700 pojedinacnih stvari, ali u 99% slucajeva slusam mixeve i setove. :D

adda:
Nista da se oduzme, nista da se doda. Ja nemam toliki hard (jedan od 320gd) , ali zato rezem na dvd.

Inace imam sigurno oko 3000 mixa (90% trance, i 10& techno i nesto malo housa), dok imam oko 700 pojedinacnih stvari, ali u 99% slucajeva slusam mixeve i setove. :D
super kolekcija...tek sem od pre godinu dana pocheo masovno da skidam sa neta vetjinu live setova,mada uglavnom one setove koji mi se ne svidjaju ja ih brishem,takodje i pesme,one koje ne volim ja ih obrishem sa hard diska.
A shto se tiche rezanja na CD,ma ja ne volim da se bakcem sa tim,mrzi me da pishem imena pesama na svaki kover CDa tako da bih znao shta ima na svakom,tako ja lepo kupim veliki hard disk da to sve moze da stoji na kompu koji je u stvari neka vrsta servera za moje druge kompove koji povezani u mrezi.

Goku:
Aco izgubih danas konekciju do sada.... ( Ja sam mogao da pustam ASOT radio do pre neki dan, od tada ne radi mi ni global DJ Broadcast *( Ne znam, probacu da nadjem nesto
Ako ti IP adresa di.fm-a stoji u bookmarks-ima u WinAmpu onda neki put morash ipak da odesh na sajt id da startujesh radio tamo,jer zbog nechega ona adresa u book marku nece da radi.

DeteSunca:
E ovako, nova molba :D... Treba mi link za skidanje setova od Astral Projection. Neko reče ovde da ih obožava, a meni trebaju....

Hvala vam :D...
Ne znam gde se moze skinuti direktbo sa sajta,ali znam da ima dosta od Astral projection na thepiratebay.com samo shto morash da skinesh program Azureous kojim mozesh da skinesh fajlove sa tog sajta,inache relativno bro ide ako ima dovoljno "seed-era"

Master_Chief:
Ne znam gde se moze skinuti direktbo sa sajta,ali znam da ima dosta od Astral projection na thepiratebay.com samo shto morash da skinesh program Azureous kojim mozesh da skinesh fajlove sa tog sajta,inache relativno bro ide ako ima dovoljno "seed-era"
Već imam negde Azureous, mada ga ne koristim... :D . Mislim da je vreme da počnem. Mada je i krajnje vreme da kupim novi hard disk...

Hvala ti i pozdrav... :D

Master_Chief:
Na zalost malo se razumem u zurke koje se organizuju u Srbiji,nadam se da ce neki od domacih da ti neshto blize kaze onome shto trazish ;)

Hmmmmmmmmmmmm
ma samo nek je veselo

a odakle ste vi????ako ne pitamo mnogo 8)
pozdrav :idea:

c6f971cdc9.jpg

Obozavam trance muziku i sve podvrste tramncea: Dance trance, dream trance, dance dream, trance trance, house trance, new trance bad house hot trance, heavy trance, heavy dream dance trance, trance metal, trance moravac, etnic trance, hot trance, fly trance, house rock trance, latino trance rumba trance itd. Od malih nogu sam u transu. Najjaci je je. Indira je sa svojim pretposlednjim albumom nastavila ono sto je Marusha zapocela 90 tih. Odlicno. 8-)

Liza Dennis:
Obozavam trance muziku i sve podvrste tramncea: Dance trance, dream trance, dance dream, trance trance, house trance, new trance bad house hot trance, heavy trance, heavy dream dance trance, trance metal, trance moravac, etnic trance, hot trance, fly trance, house rock trance, latino trance rumba trance itd. Od malih nogu sam u transu. Najjaci je je. Indira je sa svojim pretposlednjim albumom nastavila ono sto je Marusha zapocela 90 tih. Odlicno. 8-)
vrlo zanimljiva lista :)

Hehe bash mi je zanimljiva ona diskusija o oblachenju :]
Svako ima svoj stil, naravno, i ja mislim da se to ne treba vezivati za muziku koju slushamo, filmove koje volimo itd.
Bio sam u SKC-u 31. Na momente je bilo bash bash dobro, sve u svemu - prosechno do malo iznad proseka.
Odavno nisam bio na nekom takvom deshavanju, mozda nisam dovoljno objektivan, ali adda lepo kaze za Nish. Ovde se nishta ne deshava a i kad se desi vecina ljudi ne bude dobro obaveshtena.

Back