- Poruka
- 31.388
Samo ovo cu postovati...
..to je to.hvala

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije to muzika da se razume,to je muzika da pustis i da ne mislis sta li to onaj hoce da kaze ,nego jednostavno slusas jer je dobra melodija i opusta.Trens ne moze da razume "normalna" osoba,mislim da treba biti nadprosecnog razuma,zar ne?
Hvala Master_Chiefsamo za Draganu
Airbase - Genie (Michael Splint vs F&W remix)
Uuuuu sto je ovo dobro!!!!!
Takodje!!!!!!!
Zahvaljujuci trudu Vuje, Gokua, naseg Sefa i drugih clanova nase sektesaznala sam ime i prezime ove pesme
,cim sam je cula,odlepila sam.....
Pa vidi da li ti se svidja:
Odlicna jeKako kazu "Sta jedes-to si" tako i "Sta slusas-to si"Trens ne moze da razume "normalna" osoba,mislim da treba biti nadprosecnog razuma,zar ne?
d electro-techno...vecina mixeva ti je sam dum dum trasss...nema toliko emocija....niti prelepih prelaza,glasova....zvukova...Da ne pominjem neku drugu vrstu ovde.......Znate na koju mislim....Trens ne moze da razume "normalna" osoba,mislim da treba biti nadprosecnog razuma,zar ne?
Lepe lepe pesmice.Dobar izbor.Tiesto & Armin van Buuren - Wonder Where You Are
Mislim da znam o cemu pricas. Pre nekoliko godina na Internetu su kruzile glasine da trens mogu "razumeti" samo nadprosecne osobe. Nema veze to s mozgom, samo glasine.![]()

Ove su mi jaaako lepe...Ne znam ko ih je ovde postavio ,ali kad sam ih cula....uauuuuu
Slusam.....Brza,dobra melodija,puna emocija,zenski nezan glas u pozadini....vozi stvar ....pa prekid....lagani prelaz....poznata pesma....extra zenski voice....dizze...pa krajOdlicna je
![]()
Mislim da imamo veoooooma slican ukusI Tiesto
pa onda ove neke druge pesme
Ja sam presla sad na progresiv pa i progresiv haus!(zahvaljujuci gorepomenutom clanu nase sekkte
koji je i otvorio ovu temu na music pdfu
), sta cu, takvi su trendovi
,cak sta vise, sad najvise slusam i live setove gde ima trensa(vocal,melody) progresiv i prog hausa...A Tiesto ima neki svoj stil gde na live setovima dosta svrlja, pa ga zato i obozavam(i uvek mi je na first place
,kao i naravno i zbog stvari koje je producirao
Podrazumeva se da ovo pricam kao totalni laik
Kako kazu "Sta jedes-to si" tako i "Sta slusas-to si"
Dokazano je da ljudi koji slusaju klasiku....neobicnu muziku kao "Enigma"...itd. ili neobican pravac electro muzike kao sto je trance su inteligentniji od onih koji slusaju neku drugu vrstu muzike....aj napisacu kojed electro-techno...vecina mixeva ti je sam dum dum trasss...nema toliko emocija....niti prelepih prelaza,glasova....zvukova...Da ne pominjem neku drugu vrstu ovde.......Znate na koju mislim....
"U jedan zvuk stane milion slika,zato je svako ko se bavi musikom ,na bilo koji nacin-veci umetnik od slikara"
E sad......mi koji volimo electro , ponarocito trance smo kako da se izrazim "umetnicke duse" i produhovljeni smo...osecamo ritam,melodiju....stvaramo slike , price od zvukova.Mi osetimo zvuk......osetimo sve to zato sto i nosimo u sebi.....Kao sto vidis samo ono sto nosis u sebi.Sam stvaras sliku o zivotu..."Stavrnost sama po sebi nije bitna ,bitan je sam dodir sa stvarnoscu"...
Mi koji volimo muziku....ponarocito deep emotion muziku,bez reci i razmilsjamo slicno i imamo slicne poglede na zivot.I istina je da smo time i inteligentniji od onih koji na sve pa i na muziku gledaju "suvoparno"Mislim da znam o cemu pricas. Pre nekoliko godina na Internetu su kruzile glasine da trens mogu "razumeti" samo nadprosecne osobe. Nema veze to s mozgom, samo glasine.![]()
Mislim da se to on malo sa nama sprdaIzvinjavam se ako gresim
Ako osecate tu neku toplinu u srcu i potok i bujicu emocija i.......... kod trens stvari-to je to,nema sad neko je shvatio ili ne,neko je glup,neko je pametan,jednostavno to vam se svidja (u mom drustvu svi haus pa haus ali ne bih rekla da su glupi), ono sto smatram je da je za pravljenje sjajnih trens (a naravno i drugih vrsta mjuze) hitova potrebna i ogomna inteligencija ali pre svega kreativnost i umetnicka dusa
Izvinjavam se na ovolkom postu i potencijalnom smaranju![]()

I smaranje treba razumeti,.....neko slusa muziku,........na jedno uvo udje na rugo izadje,...
Muzika je odraz nase licnosti,nas "trag" duse,emocija...RAZUMA
To da inteligentniji slusaju Enigmu,klasiku ili npr. trance....je zasigurno.....sto ne znaci da
su naravno svi "pametni",.....tek mali procenat osoba shvata muziku na PRAVI nacin...
POENTA...posto je tema trans music,neko je vec pomenuo da je to muzicki smer sa minimalnim "text-om"....
...treba muziku pretvoriti u VIZIJU!!!!![]()

Evo koancno za mene jedno veliko osvezenje u trance-u
Nije li odlican brake pa melodija?
p.s. Dobrodosla Dragana, bolje te nasli![]()

Pcelice...toliko su dobre pesme da mi nije dobroPotrazi na youtube Funabashi,Hammer! kao i Gareth Emery-ima neke nove stvari Exposure i Metropolis a i stare su predobre...
Funabashi-ja obozavam,ono sto je napravio.....namam reci...!!!!!!!!
Na Gereta Emerija me je navukao MasterChief i beskrajno mu hvala na tome!
Za ove si mozda vec cula:
Ja sam presla sad na progresiv pa i progresiv haus!(zahvaljujuci gorepomenutom clanu nase sekkte
,cak sta vise, sad najvise slusam i live setove gde ima trensa(vocal,melody) progresiv i prog hausa...A Tiesto ima neki svoj stil gde na live setovima dosta svrlja, pa ga zato i obozavam(i uvek mi je na first place
Ako osecate tu neku toplinu u srcu i potok i bujicu emocija i.......... kod trens stvari-to je to,nema sad neko je shvatio ili ne,neko je glup,neko je pametan,jednostavno to vam se svidja (u mom drustvu svi haus pa haus ali ne bih rekla da su glupi), ono sto smatram je da je za pravljenje sjajnih trens (a naravno i drugih vrsta mjuze) hitova potrebna i ogomna inteligencija ali pre svega kreativnost i umetnicka dusa
Sve sam procitala pcelice,nisi smorilaPotrazi na youtube Funabashi,Hammer! kao i Gareth Emery-ima neke nove stvari Exposure i Metropolis a i stare su predobre...
Funabashi-ja obozavam,ono sto je napravio.....namam reci...!!!!!!!!
Na Gereta Emerija me je navukao MasterChief i beskrajno mu hvala na tome!
Za ove si mozda vec cula:

Hvala na dobrodosliciEvo koancno za mene jedno veliko osvezenje u trance-u
Nije li odlican brake pa melodija?
p.s. Dobrodosla Dragana, bolje te nasli![]()

Pcelice...toliko su dobre pesme da mi nije dobro![]()
,i zasto?
Hvala na dobrodoslici
Drago mi je da sam vas nasla![]()