^DraGaNa^
Aktivan član
- Poruka
- 1.607
Fina je....bas za lencarenje na plazi uz neki koktelcic i zvuk talasa....galebovaLetnji klasik:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fina je....bas za lencarenje na plazi uz neki koktelcic i zvuk talasa....galebovaLetnji klasik:

Fina je....bas za lencarenje na plazi uz neki koktelcic i zvuk talasa....galebova![]()
, nije dobar kao producent,jedino mozda kao DJ....., a i vecini je on najbolji.......evo malo hardstyle trancezanimljiv remiks od pesme iz Pirati sa Kariba He's a Pirate

Nista bez GarethEmery-ja i Markus Schulz-a![]()

)))))))))))Zeno Tiesta obozavammmmmmm,naj pesme,naj mixeve,ma sve!....Ostali su takodje ok.
Od ovih sto si postavila obozavam
Inace,vidim da volis Armina, meni, ne znam zasto, nije dobar kao producent,jedino mozda kao DJ....., a i vecini je on najbolji.......
Ma TIESTO 4REVEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obozavam ga!
Sve njegove pesme,bas sve!
Naj naj naj naj!
Evo nesto:
I jooooooosss........)))))))))))
Zeno Tiesta obozavammmmmmm,naj pesme,naj mixeve,ma sve!....Ostali su takodje ok.

Ko ima link za skidanje one igrice...Audiosurf...?
Idi na video igre pdf tamo sam video temu o toj igri.........
(edit: j.b.t kako sam se najezio)

Jako jako volim te sentimentalne , nezne melodije...pune emocija u electro muzici ,ponarocito u trance-u...kao i zenske nezne vokale sa andjeoskim glasovima....![]()
,cim sam je cula,odlepila sam.....Piraterija zabranjena na forumu.Idi na video igre pdf tamo sam video temu o toj igri.
nisam znao...

Hahaha..
Evo da te oraspolozim malo:
Na-na na-na-na-na

RESPECT !!!