In the club

Ove prve su u tripu, i vise misle na tu kamericu koja ih snima nego sto se prepustaju muzici. Nije toliko bitno kako se kreces, nego koliko uzivas u muzici. A onda te bas boli uvo da li te neko gleda...

Ma de nisam reko da je samo izgled bitan..i kako igra..nemoj mi nesto ovako:lol:
1237129773_60s_girls_in_bikini_dancing.gif

khm, ova leva, imas broj tel?

Sta bi ste pomislili kada bi videli devojku da djuska sama u klubu?

s kim treba da igra? ne secam se da sam u Srb video neke muskarce da djuskaju, zar djuskaju?

e ljudi moji, uskoro cu doci malo u Srb i citajuci vas ubedacim se majkemi gde to idem, u kakvu rupu, gde devojka kad igra sama misle za nju ne znam sta.

pa sto da ne? ne razumem. mislim razumem u Iranu na primer da to mozda nije tako cesta pojava ali zar u Srb je to cudno?

s kim treba da igra? ne secam se da sam u Srb video neke muskarce da djuskaju, zar djuskaju?

e ljudi moji, uskoro cu doci malo u Srb i citajuci vas ubedacim se majkemi gde to idem, u kakvu rupu, gde devojka kad igra sama misle za nju ne znam sta.

pa sto da ne? ne razumem. mislim razumem u Iranu na primer da to mozda nije tako cesta pojava ali zar u Srb je to cudno?

Same igraju samo po kući, dok se spremaju da izađu, tako da .......znaš šta ti je činiti.

Hahaha :lol:
Al ako se zapicila u kafancugi na sto uz Seku Aleksic to je extra! :lol:
Pa za sta je clubbing ako nije za igranje, aloooo, ljudi. Ceo svoj zivot provela sam igrajuci po klubovima, sama, s drugaricama, drugarima. Doduse, ubi hemija dobro djuskanje. Ono lepo, prirodno :(

Uopste ne razumem ovu temu. Valjda je normalno djuskati sam. :confused:

Ma sama bez drustva.
A izgleda da nije normalno. Posto su neke devojke htele da me izbave od "samoce" i ponudile mi da se druzim sa njima. (Hvala im ali sto su mislile da mi ocajnicki treba drustvo), a tipovi su bili nasrtljiviji nego inace.
Jedan me ubedjivao da mi treba k... cim sam dosla sama.
Pa ja reko da priupitam cenjene forumase sta oni misle o tome:D

Sta bi ste pomislili kada bi videli devojku da djuska sama u klubu?

baš ništa.
ako je lepa i lepo igra, onda bih je gledao. ako bi mi se dopala, pokušao bih da joj uđem u vidno polje i pokušam uspostavljanjem kontakta pogledom da zaključim
da li je raspoložena za druženje, to jest za mene - da li joj se dopadam.
i ja ponekad u klubu se "odlepim" i prepustim se plesu i nije mi do drugih ljudi.

baš ništa.
ako je lepa i lepo igra, onda bih je gledao. ako bi mi se dopala, pokušao bih da joj uđem u vidno polje i pokušam uspostavljanjem kontakta pogledom da zaključim
da li je raspoložena za druženje, to jest za mene - da li joj se dopadam.
i ja ponekad u klubu se "odlepim" i prepustim se plesu i nije mi do drugih ljudi.

Cikcak sta ako je razrooka pa pogresno protumacis signale? :lol:

Back