In Memoriam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поготово када видим задњу тему коју је отворио буде ми га баш жао,као да је предосјећао...
https://forum.krstarica.com/showthread.php/803670-BLEDE-LI-LAGANO-SEĆANJA

Verovatno je predosećao. Ili znao. Ali ako je brinuo da će i sećanja na njega izbledeti, nije morao time da se zamara. Sve napisano će neko pročitati ili je već pročitao, pomenuti drugome kao argument ili zanimljivost i tako preneti dalje. Ja se sećam da sam ranije baš neke njegove citate sa raznih tema potezao u razgovoru sa drugim ljudima, kako to obično ide kada se pročita nešto pametno, a siguran sam da ima još takvih forumaša, pored njegove familije i prijatelja. Dakle Grofe, uživaj tamo gde si sada i bez brige, ovde si ostavio nešto po čemu će te drugi pamtiti ;)

ajde dobro verujte kad ste tolko navalili da je mrtav..

Ај ти лепо угаси праћење ове теме и не труј...

Сви смо ми болесни умови, само си ти паметна, па си баш овде нашла да просипаш своју памет.

Ne treba se svadjati,verovatno su ljudi dobro proverili informacije.

Па, јесте, али кажеш једном, није довољно, кажеш двапут, опет није, па трећи пут мораш да нацрташ.

Неким људима овде ће Гроф заиста недостајати, и ово није тема за свратити и попљувати.

Па, јесте, али кажеш једном, није довољно, кажеш двапут, опет није, па трећи пут мораш да нацрташ.

Неким људима овде ће Гроф заиста недостајати, и ово није тема за свратити и попљувати.

Tačno,od čega je umra.

Tačno,od čega je umra.

Нисам желела да залазим у детаље, просто ми је деловало непристојно.

Од чега год да је, одустао је од борбе и то треба поштовати.

Ovako nesto bas pogodi, bas onako nenadano,....vrati te u stvarnost i shvatis da su svi problemi i problemcici zbog kojih si se za zivota zderao, u stvari obicne sitnice.
Kako je samo bio siguran da odlazi, dva dana pre toga. Ta spoznaja je sigurno strasna.
Tesko je naci prave reci u ovakvim situacijama.
Pocivaj u miru Grofe.

verovatno je za ovih petnaestak godina postojanja ovog Foruma jos poneki nas sagovornik "otisao" .....tamo gde postoji samo jedna tema......VECNOST.........
Obicno pomislimo da se samo povukao, promenio "forumski identitet", ....mozda i zauvek otisao sa foruma u potrazi za ISTINOM..........ali nikada ne pomislimo da je jedan "iz naseg razreda" otisao tamo odakle se ne otvaraju nove teme, ne komentira se, ne daju se repke..................................Ipak njegovi postovi i dalje ostaju na ovom Forumu, i ostace i druzice se sa nama dok god je Forum aktivan.

........moje iskreno saucesce njegovim prijateljima i familiji............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back