In memoriam

Ako su danas vec spajane pojedinacne "IN MEMORIAM"- teme u jednu ZAJEDNICKU (hronoloskim redom),
kako je ista o Kemalu Monteno ostala izvan toga? Greskom, verovatno.

Čini mi se, danas ti već jednom odgovorih na to pitanje :think: Osim toga, ja nisam moderator pa mi je mnogo čudno,
da se već po drugi put za istu stvar obaćaš meni ? Javi se lepo moderatoru, jako je ljubazan ... pa će ti lepo objasniti
de i u čemu je(bila) greška. I to je to.

Ako su danas vec spajane pojedinacne "IN MEMORIAM"- teme u jednu ZAJEDNICKU (hronoloskim redom),
kako je ista o Kemalu Monteno ostala izvan toga? Greskom, verovatno.

Čini mi se, danas ti već jednom odgovorih na to pitanje :think: Osim toga, ja nisam moderator pa mi je mnogo čudno,
da se već po drugi put za istu stvar obaćaš meni ? Javi se lepo moderatoru, jako je ljubazan ... pa će ti lepo objasniti
de i u čemu je(bila) greška. I to je to.

Evo odgovora za obe lepotice... Kao što reče Sagitarius ta o Kemalu nije spojena sa ovom zato što se radi o propustu...Jednostavno tih dana sam bio slabije prisutan ovde... malo sam pod obavezama u RL pa sam malo zapustio pdf tokom Januara. Pogodilo se da je i Karen malo slabije prisutna pa se eto ... desilo. Ne mislim da je nešto baš strašno što je tako. Bitno je da se muzika vrti.

Uživajte devojke uz lepu muziku.

Postovana (Forum)koleginice, pogresno ste protumacili moj post sa citiranjem Vaseg - on nije bio upucen Vama, vec moderatoru (kako ste me savetovali) i sluzio je SAMO kao poveznica, slagvort za to. Moja greska je sto to nisam naglasila, smatrajuci da se podrazumeva.Ako sam Vas uznemirila, izvinite.
Moderatoru - hvala.

Poštovana (forum) koleginice, takođe, izvinjavam se što sam drugojačije razumela ono, što ste Vi mislili da se podrazumeva ali ako mi se o istoj temi obratite sa repkom a zatim i ovde, dozvolite da to nije nelogično, da je ipak to sve bilo malo više nego čudno. Bez obzira na sve, ni ja nisam mislila ništa loše, naprotiv, inače Vas ne bih dva puta navodila na pravi put ... ka moderatoru na ovom pdf_u . I vidite, kao što rekoh, jako je ljubazan.

Ostajte bez brige, niste me uznemirili ni slučajno !

Pozdrav i želim prijatno veče ....

- - - - - - - - - -

Back