IN MEMORIAM

Hvala Beledori koja je imala razumevanja za tudja desavanja i snage za svoju pricu:heart:.

Meni je sad drugo mace kod jednog veta (tri macenceta su bila iz razlicitog legla, a trece se drzi ok, da kucnem u drvo). Mislim da je dobar veterinar, a mace cas pokazuje znake poboljsanja cas opet slicne probleme... Primilo je vec 4 injekcije antibiotika, infuziju... Treba jos 3, mozda neke kapi, posle sirup. Ne svidja mi se sto poboljsanje nije konstantno. O otkidanju od para i jurnjavi svaki dan necu ni da pricam. To nam je verovatno svima poznato.

Sve pokusavam nekako da "otvrdnem", naucim da pravim kategorizacije u smislu gde treba da se ukljucim i sl., jer vidim da mi uopste ne pada lako cela ta prica od pocetka do kraja... Za sad sam po nesto uspela malo drugacije da gledam. Da li cu uspeti da napravim jednu emotivnu distancu u svemu ovome i tako, bukvalno, zastitim sebe od sokova koji uslede kad mi se desi ono najgore sa zivotinjama, videcemo...:sad2:

Poslednja izmena:
Ah... Daleko je od lepog... Nije lako ni onima koji citaju ni onima koji pisu, ali mozda dodje i kao neko olaksanje znati da negde mozes da ispises tu tugu koju osecas i da ces naici na one koji mogu da te razumeju...

Poznavao sam Andjelka,mada sam suvise malo sam proveo vremena sa njim u odnosu na ono koliko sam hteo. Stvarno je cast bila poznavati takvog coveka i uciti od njega. Mnogo ljudi je puno toga izgubilo njiegovim odlaskom... Pocivaj u miru AndjelkO

Imam potrebu da napišem nešto o njoj jer je bila posebna. Dvanaest godina sam imala njemačke boxere ( ukupno 4 psa), svaki je bio poseban na svoj način, ali ona je bila iznad svih. Uginula je prije 3 mjeseca i ostavila duboku prazninu u našim srcima. Bila nam je kao član porodice. Kad je uginula jedan prijatelj od moga sina nije htio da dolazi kod nas zato što je ona uginula. Moj sin ima 10 godina i odrastao je uz nju. Bila je pažljiva prema svoj djeci, a posebno pema njemu. On ju je redovno vodio u šetnju i igrao se sa njom. Svi su se čudili kako ga smijem pustiti samog da ju voda, ali ona njega nikad nije ni malo povukla, a pogotovo otrgnula. A da ne govorim o tome kako je pazila na njega. Druge pse i mačke nije podnosila, ali kad smo joj mi par puta donijeli mače ili štene pazila je na njih kao da su njeni.
Mogla bi još satima pisati o njoj, ali znam da bi to mnogima bilo dosadno. Željela sam samo da čujete za nju jer je stvarno bila nešto posebno. :cry::cry::cry:

Dejana i dalje te cekam da mi dodjes...i dalje se nadam tvome lavezu..i dalje cekam tvoj pogled...i dalje osecam tvoj miris...a od svega imam samo tvoj mali grob...i secanje na tebe koja si nas volela bezgranicno...

Meni je pre 3 meseca uginula maca zahwaljujuci coweku ludom u blizini moje kuce kojem je swe smetalo,pa tako i macke u okolini...moj drug je nasao kod njega u dworistu 4maceta otrowana,a posle 2 dana i moj je nastradao ehhhhhhh...jos je bilo mace...uhwati misa pa se sa njim igra...weseo uwek....ETO KAKWIH LJUDI IMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: otkacio:: I to mi nije prwa ziwotinja koja mi je otrowana!Kao mali kad sam ziweo kao podstanar sa tim ljudima sto su nam izdali kucu imao sam kuce staro 9godina,meni se rodio brat i swi otisli u bg da ga widimo,i tad su moji naprawili gresku sto i njega nismo poweli,a gazde su ga mrzele i otrowale ga na dan kad se on rodio!:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

danas mi se dogodilo nesto uzasno...otrovali su mi psa...veterinar me je ubedio da mu nema pomoci jer je otrovan kreozanom a za to ne postoji protivotrov.
sad mi je jasno zasto su trovaci kao sto su bordzije smatrani najopasnijim i najpodmuklijim...trebalo je videti i cuti te muke, pre nego me veterinar definitivno ubedio da tu pomoci nema i da je moramo uspavati!
ovo pisem uglavnom za sebe i za nju, jer mi je tesko, izgubili smo stvora koji nam je bio clan porodice 9 godina i kao upozorenje ostalima koji imaju kucne ljubimce da ih dobro cuvaju jer napolju zaista ima gadnih zlotvora:(((((
ima li jos neko kome se to dogodilo?
:confused:
Nije moj pas u pitanju ali je bio u naselju kao cuvarkuca..svi smo ga hranili..znamo koji monstrum od babe je to uradio:evil: i zanima me da li se to moze nekome prijaviti..bilo kakvu kaznu..nesto je zasluzila..dajte neku informaciju sto pre!:roll:

georgejune, mislim da ti trebaju dokazi da bi nesto prijavio:(
Ja bih tome pristupila drugacije. Nadjite nekog razbacanog pa kuc kuc babi na vrata. Nek joj objasni. Naravno, ne mislim na batine, al pokoja pretnja nije na odmet. Na zalost kod nas drugacije ne moze.

:cry:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Nema više moje lepe Ladice...to je sve što sam u stanju sada da napišem...taj veseli repić neće mahati više radosno i to ne želim da prihvatim....kada budem smogla snage pričaću vam o najepšem, naveselijem i najinteligentnijem štenetu koje sam srela, ali sa najmanje sreće u životu...tako vesela priroda i blagi karakter....ne verujem da je više nema:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Prilozi

• SP_A0768.jpg
    SP_A0768.jpg
    15,7 KB · Pregleda: 10
  • SP_A0769.jpg
    SP_A0769.jpg
    14,4 KB · Pregleda: 10
  • SP_A0770.jpg
    SP_A0770.jpg
    13,8 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:

Back