EGYPTIAN CAT
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Hvala Beledori koja je imala razumevanja za tudja desavanja i snage za svoju pricu
.
Meni je sad drugo mace kod jednog veta (tri macenceta su bila iz razlicitog legla, a trece se drzi ok, da kucnem u drvo). Mislim da je dobar veterinar, a mace cas pokazuje znake poboljsanja cas opet slicne probleme... Primilo je vec 4 injekcije antibiotika, infuziju... Treba jos 3, mozda neke kapi, posle sirup. Ne svidja mi se sto poboljsanje nije konstantno. O otkidanju od para i jurnjavi svaki dan necu ni da pricam. To nam je verovatno svima poznato.
Sve pokusavam nekako da "otvrdnem", naucim da pravim kategorizacije u smislu gde treba da se ukljucim i sl., jer vidim da mi uopste ne pada lako cela ta prica od pocetka do kraja... Za sad sam po nesto uspela malo drugacije da gledam. Da li cu uspeti da napravim jednu emotivnu distancu u svemu ovome i tako, bukvalno, zastitim sebe od sokova koji uslede kad mi se desi ono najgore sa zivotinjama, videcemo...
.Meni je sad drugo mace kod jednog veta (tri macenceta su bila iz razlicitog legla, a trece se drzi ok, da kucnem u drvo). Mislim da je dobar veterinar, a mace cas pokazuje znake poboljsanja cas opet slicne probleme... Primilo je vec 4 injekcije antibiotika, infuziju... Treba jos 3, mozda neke kapi, posle sirup. Ne svidja mi se sto poboljsanje nije konstantno. O otkidanju od para i jurnjavi svaki dan necu ni da pricam. To nam je verovatno svima poznato.
Sve pokusavam nekako da "otvrdnem", naucim da pravim kategorizacije u smislu gde treba da se ukljucim i sl., jer vidim da mi uopste ne pada lako cela ta prica od pocetka do kraja... Za sad sam po nesto uspela malo drugacije da gledam. Da li cu uspeti da napravim jednu emotivnu distancu u svemu ovome i tako, bukvalno, zastitim sebe od sokova koji uslede kad mi se desi ono najgore sa zivotinjama, videcemo...

Poslednja izmena:

i zanima me da li se to moze nekome prijaviti..bilo kakvu kaznu..nesto je zasluzila..dajte neku informaciju sto pre!