IN MEMORIAM

Prošla su 4 meseca od kako je Maja nestala. Neke komšije su videle na putu poginulu mačku ali nisu potvrdili da je to ona.
Mi smo čekali da se možda vrati.
Ipak, nikakve nade više nema pa je vreme da se oglasimo ovde.

2uz72o0.jpg

Bila je divna maca, uvek vesela i razigrana, volela je ljude, svi su je poznavali i mazili...
ali je više nema.

Tako mi je žao :sad2: .

Kaja, bas mi je zao. Verujem da su ovo bila 4 neverovatno teska meseca za tebe i svaka ti cast na neverovatnoj hrabrosti i snazi koju si skupila da se oglasis ovde. Jos jednom, jako mi je zao. :heart:

Poslednjih 366 jutara se budim sa osecajem da mi nesto nedostaje, vec 366 dana ocekujem da ga vidim i cujem kako uzdise ili hrce, 366 veceri idem na spavanje znajuci da njega vise nema. Ne prodje dan da mi ne nedostaje matora dzangrizava dzukela.

Uh... Većina nas je doživela slično iskustvo. I razume. Što i dalje ne znači da tebe manje boli. :(

Poslednjih 366 jutara se budim sa osecajem da mi nesto nedostaje, vec 366 dana ocekujem da ga vidim i cujem kako uzdise ili hrce, 366 veceri idem na spavanje znajuci da njega vise nema. Ne prodje dan da mi ne nedostaje matora dzangrizava dzukela.

joooj mimi......baš sam se rasplakala.....:heart:

znam kao ti je .... bila sam dva puta u toj situaciji

Anti, znam da sada reči ne znače ništa... svaka njihova dušica ostavi poseban trag na nama. Ako je za utehu, imala je divan život pun pažnje.
Znaš i sam koliko mi je bila posebna ... stoga znaš i koliko mi je žao :zag:

:eek: Pa kako?! A pre neki dan smo je gledali kako se igra... Nema reci, to si u pravu. :sad2:

Juce ujutru joj se pridruzio i Marinko, dok je prelazio ulicu.

Mislim da je krajnje vreme da se podsetimo...

Back