Ин мемориам...шта радиш у ситан сат...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:shock::shock:Ono omladina, bez uvrede. Ja sam malo starija da, ali znam da se radujem kao dijete.
Kao djeca smo, da. Vidjet ćete u našim godinama kako nema velike razlike u razmišljanju,
samo se mnogo dugo pamti. Ipak, ne bih zamolila da me neko udari. I prije toga bih se
složila u nesvjest.
Stvarno, kud nestade Peach? Extra pozdravčić za Brbljivu kišu. Nećemo se više plašiti, važi?

Pa gde je peach?
Nismo se nas dvoje jos upoznali, ali ima dana i nocnih sati...

A gde je bojim se? Pojavila se i nestala u ''talasima'' Krstarice?

Tripple x, tako si u pravu, tvoj je post tako istinit... ono za razlike u razmisljanju. Nema ih...
I da, mnogo se dugo pamte neke stvari.,, ne mogu da zaboravim neke koje bih morala... hocu li ih ikada zaboraviti? Ma neka stoje u nekoj kutijici secanja, samo da se ta kutijica ne otvara sama, nego kad ja budem htela.
I za tebe Tripple x i za sve koji su na temi, poljupci.
P.S. Io no paura... na italijanskom - ne bojim se.

:shock::shock:Ono omladina, bez uvrede. Ja sam malo starija da, ali znam da se radujem kao dijete.
Kao djeca smo, da. Vidjet ćete u našim godinama kako nema velike razlike u razmišljanju,
samo se mnogo dugo pamti. Ipak, ne bih zamolila da me neko udari. I prije toga bih se
složila u nesvjest.
Stvarno, kud nestade Peach? Extra pozdravčić za Brbljivu kišu. Nećemo se više plašiti, važi?
Ma nisam se uvredio. Znam da sam omladinac.

spustila se neka mrakaca na sever sveta, ali mi najhrabriji nikada ne popustamo pred mrakom...upalimo svece u kolicinama i od svakog sumornog trenutka u danu napravimo romanticno vece ili nezaboravni sitan sat.
onda ukljucimo pogon za dozivanje milih likova i masineriju za mirise ukuse boje i raspolozenja...sve ono sto je potrebno da se napravi dobar party (one man party) onda se
dozvoli onom posebnom liku koji je pozvan kao specijalni virtualni gost da izabere muziku, posebna paznja se posveti izboru parfema i garderobe za tu priliku...i vece moze da pocne.

nema veze sto je na vasim casovnicima sasvim drugo doba dana...za mene to i tako nikada nije bio problem...kada su svi spavali ja sam radila i dok su drugi rucali ja sam skitala kada je svima trebao mir ja sam ceznula za bukom i proklinjala ovaj muk
dakle, nista novo...raspored odredjujemo sami!

kutkljani sa sitnog sata....
dobro dosli na zurku :)
cak i ako me ne vidite, ja sam danas tu
imam razloga da slavim
btw, ako niste u mogucnosti da dodjete odmah...polako polako...imamo vremena
jos tacno 25 dana!

sve vas ljubi,
nut_

E i ja sam se prijatno iznenadila da je Krsta produvala dizne pre subote...
Slucajno sam klliknula i gle cuda... obrela se na dobroj, staroj Krstarici.
Pozdrav za sve.
Danas nisam ni za sta.
Tuzan dan, pretuzan za mene.
Izvinite sto mozda unosim negativan vib...
Budite mi dobri i lepo se provedite za vikend. Posebno to vazi za Beogradjane.
Ljubi vas vasa Kisa.

setila sam se da mi ovih dana prestaje ban, nemam pojma čime izazvan. ali.. tužno je nekom ko je došao jer je pozvan bez onoga ko ga je pozvao. zato i nisam vodila mnogo brigu oko bana. neka o njemu razmišlja onaj čije je maslo.

radilo se ovih dana jako mnogo. prošli vikend nisam ni imala. nikako. radno vreme od jutra do ponoćnog tuširanja i opet ponovo.

evo nešto od mog avatara (ako i njemu nisu lupili crveni karton). prelepe dame nekog tamo podneblja.

proradiće čoveče ovih dana, punom parom. jeste da komp nosim na remont .. ali.. Mon Amie La Rose.. ma šta značilo...

Ama Vanja valjda znas da nama mucenicima sa dial up-om
ne radi yotube,to jest radi aliiii koci...:roll:
Nisi jedina kojoj je dan mnogo kratak(to ja kao saosecam sa tobom)
...samo sa prodje novogodisnja frka:)
vec jedva cekam januar...
I poruka za jednog(on ce se prepoznati)
veceras idem u bioskop,ako hoces da mi pravis drustvo
javi se na sms(necu ti nista majke mi moje;))

:oops::oops::oops::oops::oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back