Impotencija - da li da se brinem?

Kerkez_78

Početnik
Poruka
10
Pozdrav svima, interesuje me koliko ste upoznati sa ovom temom?
U poslednjih mesec dana mi se vrlo cesto desavalo da ne mogu da odrzim erekciju, sve bude u redu do trenutka kada treba da se desi sex i onda nista. Nije mi se ovo nikad desavalo, ne znam da li je ovo trenutno ili problem. Imam zelju za sex i sve, ali prosto ni nije jasno zbog cega mi se ovo desava, nemam nikakvih zdravstvenih problema... Ima li neko savet, nije mi bas prijatno da pricam sa lekarom o tome...

U poslednjih mesec dana mi se vrlo cesto desavalo da ne mogu da odrzim erekciju, sve bude u redu do trenutka kada treba da se desi sex i onda nista. Nije mi se ovo nikad desavalo, ne znam da li je ovo trenutno ili problem. Imam zelju za sex i sve, ali prosto ni nije jasno zbog cega mi se ovo desava, nemam nikakvih zdravstvenih problema... Ima li neko savet, nije mi bas prijatno da pricam sa lekarom o tome...
nemoj da se brines, nego rayovaraj sam sa sobom i posteno sebi reci sta te muci i cega se bojis.
samo sebi i nikome vise.

Otidji u mesnicu i obavezno uradi analize.

Ee, brate, ja sam imao slican problem,mislio da je problem u njoj ili se ne opustim dovoljno, sta ja znam. Onda sam otisao kod lekara jer se ponavljalo i poceo sam i ja da brinem, on mi je preporucio SILDENU. Nas proizvod (Hemofarm), dostupan je u svim apotekama i dzabe je. Nema nekih kontraindikacija, a "moj gospodin" radi kao lud sad :), ako me kapiras :). Za svaki slucaj se posavetuj sa lekarom, ali iz iskustva preporucujem Sildenu.

Ee, brate, ja sam imao slican problem,mislio da je problem u njoj ili se ne opustim dovoljno, sta ja znam. Onda sam otisao kod lekara jer se ponavljalo i poceo sam i ja da brinem, on mi je preporucio SILDENU. Nas proizvod (Hemofarm), dostupan je u svim apotekama i dzabe je. Nema nekih kontraindikacija, a "moj gospodin" radi kao lud sad :), ako me kapiras :). Za svaki slucaj se posavetuj sa lekarom, ali iz iskustva preporucujem Sildenu.

Izuzetno mi je drago sto si uspostavio prisniji odnos sa svojim gospodinom.

Hvala svima na savetima, razmisljam da ne preduzimam nista dok ne odem kod lekara, pa cu videti sta oni kazu. A Vijagra? Prvi put cujem za Sildenu...

Hvala svima na savetima, razmisljam da ne preduzimam nista dok ne odem kod lekara, pa cu videti sta oni kazu. A Vijagra? Prvi put cujem za Sildenu...

Probao sam vijagru,ali teze ju je nabaviti,skuplja je, a i ja sam imao jacih kontraidikacija nego sa sildenom. Ona mi je,iskreno, vise odgovarala. Ali ipak je najbolje da porazgovaras s lekarom oko toga.

Ako nemas neke bolove tokom mokrenja i ejakulacije nije zdravstveni problem ( bar fizicki), mada sta znam, nisam lekar.
Po ovome tvom uvodnom postu bi se reklo da si pod nekim stresom i napetoscu i da to prvo mora da se sredi.
slazem se kolega. lici na psiholoski problem. ako moze da ima jutarnju erekciju onda je fizioloski problem odbachen. s obzirom da je rekao da ne moze da odrzi erekciju, sto znaci da je ima, biuce da je mentos u pitanju.
desilo se i meni kad se previse navikao na ruku

poebi neko drugu..
dosadilo ti da guslas istu ribu :lol:

Probao sam vijagru,ali teze ju je nabaviti,skuplja je, a i ja sam imao jacih kontraidikacija nego sa sildenom. Ona mi je,iskreno, vise odgovarala. Ali ipak je najbolje da porazgovaras s lekarom oko toga.

Ej, bio sam kod lekara, prica je sledeca, posto nisam "ozbiljan slucaj", po simptomima i svemu, savetovao me je da se ne stresiram, da izbegnem lose navike, pusenje, pice i tesku i nezdravu hranu jer i to moze da utice na erekciju. To za Sildenu sam ga pitao, u principu je preporucuju jer je domaci lek, jeftiniji je, sto dosta znaci, i kontraindikacije su minorne. Ako se bude nastavio problem rekao mi je da uzmem od 50 mg, za pocetak. Posle koliko si ti video poboljsanje, koliko je vremena potrebno?

Back