Imponovanje

gost 349039

Aktivan član
Poruka
1.234
Malo ste preterali sa temama o fizičkom odnosu , a hteo bih da vas pitam jednu ljis -filozofsku temu

Uglavnom nas ozarenoscu i naletom energije inspiršu osobe koje nam imponuju , i pored njih se osećamo ponosno ili se iz tuđeg ugla gledanja ponašamo ponizno .Manje je bitno kako one drugima izgledaju ili ko su , bitno je da smo sa njima srećni i zadovoljni , i u stalnoj potrazi da ih proniknemo.
Postoje li neki univerzalni principi koji nas mame i dižu da činimo neobična i čudna dela u prisustvu takvih partnera ili platonskih ljubavi.
Kako izgledaju i ponasaju se osobe koje Vam imponuju.
:bye:

imponovati [ glagol ]

Proizvesti snažan utisak; uliti, ulivati poštovanje; izazivati divljenje, simpatije; delovati dostojanstveno, dopadati se svojom pojavom, držanjem;
Dovesti nešto u red, urediti, srediti. (lat.)

impose on [ glagol ]

To be an imposition.

Poslednja izmena:
ja sam imao nekoliko situacija gde sam se osecao vrlo dobro , radilo se o nekim osobama , vrv nasiroko i naduboko poznatim .
Imponovalo mi je svakako , ali nisam sad leteo po oblacima ...uvek cvrsto na nogama
Da kazem o kome se radi nema sanse iz nekoliko razloga , a prvi je jer smatram da je na taj nacin umanjujem svoju vrednost .

Lepa i zanimljiva tema.....

Imala sam moju osobu koja mi je imponovala.
Stvar je u tome da postujem ono sto ta osoba jeste, i kako je vaspitana.

Pobozan, visoko obrazovan, umetnicki nadaren.

Mogao je da ti imponuhe njegov odnos prema tebi ( naravno uz njegove osobine to ga izdvaja od ostalih)...
Znas teoriju transakcione analize ....
Na odredjenu reakciju dobijamo stimulans i obrnuto ...ne moze nista takvo da bude sasvim platonski preko tv-a ili slicno

Ne bih voleo odnos u kome mi osoba sa kojom sam imponuje, prosto time sam se u stratu stavio u podredjen položaj, a po meni za dobar i zdrav odnos (vezu) potrebno je da ni jedan partner ne bude isuviše dominantan ...

Generalno ne bi mi imponovao niko, sem što bih se možda malo pravio važan ako bih bio vidjen u društvu neke poznate, slavne ličnosti ...

Ne bih voleo odnos u kome mi osoba sa kojom sam imponuje, prosto time sam se u stratu stavio u podredjen položaj, a po meni za dobar i zdrav odnos (vezu) potrebno je da ni jedan partner ne bude isuviše dominantan ...

Generalno ne bi mi imponovao niko, sem što bih se možda malo pravio važan ako bih bio vidjen u društvu neke poznate, slavne ličnosti ...

ili si dominantan ili nisi. nema sredine, nerješenog rezultata. nema sriće di su oboje ravnopravni

Da i ja smatram da za zdrav partnerski odnos ne moze jedan biti izrazeno dominantan jer se ovaj drugi oseca kao da je pod cizmom

- - - - - - - - - -

ne vidim nista lose da mi neko tolko imponuje i fascinira da pozelim da budem uvek sa njom

mada, kako bi se to uklopilo sa tvojom prirodom...prstalo bi na sve strane :)

ili si dominantan ili nisi. nema sredine, nerješenog rezultata. nema sriće di su oboje ravnopravni

uh, nemoj mi to pricati :(

Malo ste preterali sa temama o fizičkom odnosu , a hteo bih da vas pitam jednu ljis -filozofsku temu

Uglavnom nas ozarenoscu i naletom energije inspiršu osobe koje nam imponuju , i pored njih se osećamo ponosno ili se iz tuđeg ugla gledanja ponašamo ponizno .Manje je bitno kako one drugima izgledaju ili ko su , bitno je da smo sa njima srećni i zadovoljni , i u stalnoj potrazi da ih proniknemo.
Postoje li neki univerzalni principi koji nas mame i dižu da činimo neobična i čudna dela u prisustvu takvih partnera ili platonskih ljubavi.
Kako izgledaju i ponasaju se osobe koje Vam imponuju.
:bye:

imponovati [ glagol ]

Proizvesti snažan utisak; uliti, ulivati poštovanje; izazivati divljenje, simpatije; delovati dostojanstveno, dopadati se svojom pojavom, držanjem;
Dovesti nešto u red, urediti, srediti. (lat.)

impose on [ glagol ]

To be an imposition.

Ne postoji osoba kojoj cu da se dokazujem, uvek budes svoj kome se to svidi ostace, kome nece, nije tvoj problem. :D
Ali volim kada mi ljudi inponuju. :cool:
Primer.
Ortak: Tesla meni jedna stvar kod tebe nije jasna, kako to da kada se prica o normalnim stvarima ti nikad nisi upucen u desavanja, a kada se prica o necemu sto retko ko dovodi u razgovor postajes Vikipedija?
Ortak2: Nemoj da mu imponujes majmune, vidi kako poceo da se kezi ko djavo!
Ja: Pa znas kako....bla bla bla... :lol:

resen slucaj u tome sto joj ne kazes da ti imponuje :)
A sta ako primeti da ti ne treba botoks od sriće.

Ne postoji osoba kojoj cu da se dokazujem, uvek budes svoj kome se to svidi ostace, kome nece, nije tvoj problem. :D
Ali volim kada mi ljudi inponuju. :cool:
Primer.
Ortak: Tesla meni jedna stvar kod tebe nije jasna, kako to da kada se prica o normalnim stvarima ti nikad nisi upucen u desavanja, a kada se prica o necemu sto retko ko dovodi u razgovor postajes Vikipedija?
Ortak2: Nemoj da mu imponujes majmune, vidi kako poceo da se kezi ko djavo!
Ja: Pa znas kako....bla bla bla... :lol:
Nisi najbolje razumeo , ne radi se o tome da li ti nekome imponuješ , već da li voliš da ti partnerka imponuje u tvojim oseanjima.

Back