Novinari, saradnici, ljudi u prisustvu Aleksandra Vucica!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lapsi

Iskusan
Poruka
6.637
Pretpostavljam da ste primijetili da ljudi u okruženju Vucica nisu opušteni, prirodni i zadivljeni njegovom pojavom.
A opet...
Šta ih koči da mu se neposredno i opusteno obrate?
Novinari rezimskih portala su veoma obazrivi i dobro paze da su mu upućena pitanja po volji.
Saradnici se uvijek usiljeno smjeskaju i malo govore u njegovom prisustvu.
Narod je malo opusteniji, jer ga smatraju njihovim spasiteljem, ali se ljubav prema njemu ne vidi, već samo zabluda o njegovom pravednom vladanju ili podrška iz koristi.

Pretpostavljam da ste primijetili da ljudi u okruženju Vucica nisu opušteni, prirodni i zadivljeni njegovom pojavom.
A opet...
Novinari rezimskih portala su veoma obazrivi i dobro paze da su mu upućena pitanja po volji.
Narod je malo opusteniji, jer ga smatraju njihovim spasiteljem, ali se ljubav prema njemu ne vidi, već samo zabluda o njegovom pravednom vladanju ili podrška iz koristi.

Који је твој владар пред којим ти 'спадну гатје' ?

Који је твој владар пред којим ти 'спадну гатје' ?
Ja sam osoba koja ne podnosi autoritet, što znači da mi gaće ne padaju tek tako.
Postoje osobe koje jako poštujem, ne zbog titule, već zbog nekih karakternih osobina, koje vrlo brzo uocim i jako cijenim. Takve osobe pažljivo i sa interesovanjem slušam i naravno ukažem im zasluzeno poštovanje.

Poslednja izmena:
A opet...
To su njegovi verni podanici pacovi iz sahta.
Plase ga se, zato su tako ustogljeni i jadni.

Na svu sreću situacija se mijenja, pa je vidljiva i njegova nelagoda ili strah od studenata i ljudi koji su se ohrabriti i usudili.
Između ostalog vidljiv je i njegov strah od Putina, rusa.

Био је уплашен.

Моментум је прошао.

1 000 000 је збило своје редове .

90% подршке протестима је већ прешло активно на страну система. То се и по Крсти види .

Огромни фондови су упумпани и тек ће да буду ....

Не боји се ни Путина ни Трампа ...

Пртоесте су искористиле различите струке и групе за интерну нивелацију бенефиција и власти

Трошак свега тога је опет преваљен на додатне кредите

Био је уплашен.

Моментум је прошао.

90% подршке протестима је већ прешло активно на страну система. То се и по Крсти види .

Пртоесте су искористиле различите струке и групе за интерну нивелацију бенефиција и власти

On se boji sopstvene senke.

Био је уплашен.

Моментум је прошао.

To se po Krsti vidi!
Krsta sada mjerilo za vaganje između Vucica i studenata?!
Što me zabavi!

To se po Krsti vidi!
Krsta sada mjerilo za vaganje između Vucica i studenata?!
Što me zabavi!

Протести имају континуитет од 2023ће од Протеста против насиља.

Преживели су јесен и зиму 2024те... Надајмо се јесени 2025 и обилним плодовима

Back