daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma nema ništa od nataliteta na +30. Mrzi te da pružiš ruku i do 'ladnog piva a kamoli da gimnasticiraš. Ali zato kad stegne, gasi svetla štedi struju, pod jorganče pa u sirotinjsku zabavu.AAAAAAAAuuuuuuuuu teske reci pale, ni manje ni vise Mirko po natalitetu!!!!! On izgleda taj nas problem resava po belom svetu na 30 u plusu , eeeeeeeee samo napred !!!! Srbija ce biti do Tokija ako nije samo na recima dobar![]()

jorgance i to znam,
sirotinja mi nesto poznata,
ali zabava sta to bese???? 
Pa ONO pod jorganče!To da stedimo struju znam,jorgance i to znam,
sirotinja mi nesto poznata,
![]()
ali zabava sta to bese????![]()

A be Vero, Opšto Narodno Obaranje, I bez DSZ, šta ima da se štitimo pod jorganče?Jel Opsto Narodna Odbrana?![]()

Ništa nas ne može iznenaditi! Vežba se odlaže zbog kiše...al obnavljaju gradivo...
ko li ce da padne...

Tako i treba! I mi tebe site sakamo! Eden bakneš pogolem!Daco ma svi padamo i to na ledja![]()

Ma nema ništa od nataliteta na +30. Mrzi te da pružiš ruku i do 'ladnog piva a kamoli da gimnasticiraš. Ali zato kad stegne, gasi svetla štedi struju, pod jorganče pa u sirotinjsku zabavu.

He, he...ne bi se od svaje baš ovajdio. Ta je model koja više preferira "pod jorganče"! Pa ONO bez DSZ!Kolega,ne veruj na rec nista vec posalji svastiku u izvidnicu,da proveri prakticno.![]()

Odgovor je krajnje jednostavan. Na + 30 bežiš i od sebe samog. Ali gad zagudi i dođe do jorgančeta, sam se guraš uz nešto toplo!Mirku ne treba jorgance, kod njega je vruce.
Jeli a sta mislis ko ce bolje da prodje?![]()

Odgovor je krajnje jednostavan. Na + 30 bežiš i od sebe samog. Ali gad zagudi i dođe do jorgančeta, sam se guraš uz nešto toplo!![]()