IMENOVANJЕ: Miroslav Lazanski novi ambasador Srbije u Rusiji

Nema potrebe bilo šta objašnjavati, Rusija nije ni Šutanovcu ni Tadiću donirala borbene avione, već Vulinu.
Rugate se Vulinu, a ok je što su u nekim NATO državama žene koje ne razlikuju metak od tenka ministrice obrane.

:D

- - - - - - - - - -

Aleksandar Radić mu je jaka konkurencija po pitanju naoružanja. Samo što je stranački neutralan (koliko znam).

Zamisli koje ce tek seckanje vena biti kad Vucic instalira i preostalih 40 ambasadora,......a ovoliko kmecanje vec posle prvog.
Kuku i lele im ga majci.:sad2::hahaha:

- - - - - - - - - -

mislim da je srbija jedina zemlja koja imenuje ambasadore, konzule pa cak i otpravnike poslova bez ikakvog politickog kredibiliteta ili iskustva. neverovatno.

E dobro da znamo, od sad cemo tebe da pitamo.:hahaha:

Ja sam za normalnu Srbiju.......

Ti jesi... I ja sam. I mnogo takvih kao ti i ja.

Ali sta cemo mi takvi protiv SNSa, SPSa, DSa, SRSa, NSa, SZSa, LDPa, BIA, VBA, Policije, Vlade Srbije...

attachment.php

_nobody_

Nema potrebe bilo šta objašnjavati, Rusija nije ni Šutanovcu ni Tadiću donirala borbene avione, već Vulinu.
Rugate se Vulinu, a ok je što su u nekim NATO državama žene koje ne razlikuju metak od tenka ministrice obrane.

:D

- - - - - - - - - -

Aleksandar Radić mu je jaka konkurencija po pitanju naoružanja. Samo što je stranački neutralan (koliko znam).

Pa posle 10-oro dece kako ce jadna da zna razliku izmedju metka i tenka ....razumljivo.:mrgreen:

Sta te boli patka sta sam i ko sam ja?
Da li sam ja tebe pitala sta si ti? Vulinov adjutant?

ma jok, on je srbin sa zrinjevca. mrzi hrvate ali nece da dedinu kucu proda i dodje u srbiju. a deda mu je bio verovano komesar prve licke ili druge krajiske brigade. voli da seta purgerke po maksimiru i tuskancu... i da preko tastature sere tamo gde jede.

ISPLIVAO SNIMAK LAZANSKOG Putin imao jedan zahtev, a tiče se Vučića, otkriveno šta je to ruski predsednik poručio Srbima (VIDEO)
Alo.rs/D.N. | pre 40m
Ambasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski uručio je kareditivie predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i tom prilikom čuo nešto više od običnog kurtoaznog pozdrava.
Capture_500x0.png
Miroslav Lazanski i Vladimir Putin, Foto: screenshoot/Facebook
U javnsoti se pojavio video snimak u kojem Lazanski opisuje kako je protekao njegov susret sa Putinom, kao i šta je to predsednik Rusije poručio Srbima.

– Ceremonija uručivanja akreditiva predsedniku Putinu bila je zaista vrlo imrpesivna, od samog dolaska u Kremaljski dvorac, postavljeni su gardisti, zatim govor predsednika Putina koji je najveći deo govora posvetio Srbiji i odnosima sa Srbijom istakavši ulogu predsednika Vučića u odnosima Srbije i Rusije, a nije spomenuo nijednog drugog predsednika, a bilo je još 23 ambasadora koji su davali akreditive – rekao je Lazanski.

– Posle toga usledio je koktel gde smo svi prilazili predsedniku Putinu, on je tada molio da prenesem pozdrave predsedniku Vučiću i izrazio nadu za njihovo ponovno viđanje. Razmenili smo par konvencionalnih rečenica. Razgovarao sam i sa ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovim i savetnikom za spoljne poslove Ušakovim. Svi su se utrkivali ko će da provede više vremena sa Putinom, eto, meni je to pošlo za rukom i jako sam zadovoljan i impresije su fantastične – rekao je Lazanski.

Opširnije pogledajte u priloženom snimku:

https://www.alo.rs/vesti/politika/m...mir-putin-aleksandar-vucic-rusija/286580/vest

Back